Şimdi Ara

En fazla 72-73 bin lira oyuncu laptop önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle mutlu seneler dilerim. Bu ay içinde bir oyuncu laptopu alacağım çünkü öğrenciyim ve masaüstü için müsait ortamım yok.

CS2, Valorant, Asetto Corsa, FM24, eFootball, CoD gibi oyunlar oynayacağım hatta ağırlıklı CS2 oynayacağım. Arka planda Discord, Spotify vb. uygulamalar açık olacak. 16 GB ram yetecek gibi gelmiyor bu yüzden 32 GB ram öncelikli tercihim.

RTX4070 en alt sınır olarak kabul edeceğim ekran kartı olacaktır. 4080 olursa elbette daha iyi olur.

Son olarak işlemci modelinin i7-i9 13.nesil olmasını istiyorum. AMD'ye de hayır demem.

Bir kaç model buldum ancak kimi bütçemi aşıyor kimi yeterli gelmiyor. Herkes bir yorum yapıyor ve aklım karışıyor. Usta işi tavsiyelere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hp Omen'in 4070 modeli var ama 80 bine yükselmiş geçen hafta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C32C0C46C -- 1 Ocak 2024; 1:36:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cod cs forza vs oynuyorum sorunum yok. Aralıkta Asus Rog strix g16 G614JV-n3157w modelini aldım. Ekstra 4 tb ssd taktım. Şimdi 64gb montajlayacam. 16 gb var yetiyor fakat üst seviyeye taşımak istiyorum. Cihaz gayet yakışıklı, 165hz ve rgb’den makine mükemmel bir görüntü sunuyor. Tercih sizin. 4070 4080 vs modelleride mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrec6 -- 22 Ocak 2024; 6:11:41 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.