Şimdi Ara

En Ekonomik Yakıt Tüketimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • En ekonomik yakıt tüketimi km'de kaç kuruştur acaba?

22 krş, 28 krş ya da 30 krş ya da 20 krş mu? Tamamen atıyorum.

Örneğin şehir içi ya da şehir dışı diye kategorize edersek? Manuel vites bir Polo segmentinde araba için. 97-98 model.

• Kurus hesabi ile olmaz o is.

xx lt/100 kmdir onemli olan bence. en ekonomigi 6-8 lt/100 km lpg degeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim forumdaki araçlar 20 kuruştan fazla yakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: inevitable05

En ekonomik yakıt tüketimi km'de kaç kuruştur acaba?

22 krş, 28 krş ya da 30 krş ya da 20 krş mu? Tamamen atıyorum.

Örneğin şehir içi ya da şehir dışı diye kategorize edersek? Manuel vites bir Polo segmentinde araba için. 97-98 model.

Şehir İçi Tüketim 5.0-lt
    Şehir Dışı Tüketim 4.3-lt

Euro dizel= 4.19.tl Yer izmir, Araç dacıa sandero stepway-2013.

En Ekonomik Yakıt Tüketimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: olorinthewhite

Bizim forumdaki araçlar 20 kuruştan fazla yakmaz

+1
  • Siz kafanıza göre aklınızsıra dalga geçmişsiniz ama,yine bu forumda yanlış hatırlamıyorsam izmir istanbul gidip gelen, Dizel pegueot marka aracı olan bir arkadaş km'de 16. krş falan yakmıştı ve fotolarınıda koymuştu,bulursam o mesajı buraya koyarım sizde bakarsınız tekrar. Gerçekten varmı yokmu diye,sanırım siz o değerleri yakalayamadığınız için espri yapıyorsunuz.
  • 20 kmnin altında bir ortalama hızda 7 litre civarı yakabilen araba ekonomik arabadır.

Şehir dışı kasmadan kullanınca (110-130 arası , yer yer yardırmasyon hariç), 5.5 litre civarı tüketebilen araba ekonomik arabadır.

Çevre yolu şehir içi karışık 26 km civarı ortalama hızlarda 6 litre civarı yakabilen araba ekonomik arabadır.

Şehir dışı tüketime kasarak kullanımda 4.5 litre civarı yakabilen araç ekonomik arabadır.
  • Doğan. kullanıcısına yanıt
    Varmıymış öle araba
  • Bu değerleri yakalayan araçlar var,forumda gerçek yakıt değerleri fotoraf mecburidir diye bir başlık var bulun okuyun göreceksiniz.
     En Ekonomik Yakıt Tüketimi? En Ekonomik Yakıt Tüketimi? En Ekonomik Yakıt Tüketimi? En Ekonomik Yakıt Tüketimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kavalalı92

Varmıymış öle araba

Olmaz mı, 1.6 litre ve altı dizel dünyasına alalım sizi :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.