Emule ayarlarıyla ilgili bir sürü topic var ama ben ayarı bir türlü tutturamadım. 4KB hızla indirdiği zaman bayram eder hale geldim. Halbuki Limewire ile 63KB ları görüyorum. Tabi bu arada Emule ün hakkını yemeyelim, Limewireda bulunmayan çok fazla şeyi içeriyor. Rica etsem, uygun Emule ayarlarından bahseder misiniz?! Hangi versiyon olsun, hangi servera bağlanalım, download-upload hızlarını nasıl ayarlayalım,.........vs
Öncelikle bağlantıda high ip alman lazım verim alabilmek için.Bunu da modemine port açarak yapabilirsin.
Modemin markası nedir? Daha sonre ise bazı mod ayarları var onu da emula ayarlarından yapabilirsin
Emule hızı hakkında birşey söylemeye gerek yok fotoğraf herşeyi açıklıyor.
Forever Emule
quote:
Orjinalden alıntı: [TUTH_ANKH_AMON]
Emule hızı hakkında birşey söylemeye gerek yok fotoğraf herşeyi açıklıyor.
Forever Emule
Arkadaşım, indirme hızın gerçekten harika ama, ben de bir dosya indireceğim zaman, sırf indirme işlemine başlaması için saatlerce beklemekten ve saniyede 350 bitlere kadar düşen indirme hızlarından bıktım artık.
Biraz ipucu versen nasıl olur??!
Öncelikle modeminden iki port açacaksın TCP:1000 UDP:1100
Daha sonra her Emule modunun ayarları farklıdır. O ayarları yapacaksın.
İndireceğin dosyaları seçerken de kaynak sayısı yüksek olanları seçeceksin.
quote:
Hocam öncelikle teşekkürler.
Emule v0.47a kullanıyorum. Darkmule daha mı iyi? 2 adet port açmam gerektiğinden bahsetmişsin. O, nasıl yapılıyor? kullandığım modem Airties RT210
Öncelikle modeminin IP numarasını bilmen gerekliyor.
İnternet tarayıcına modeminin IP'sini yaz ve enterla. Karşına kullanıcı adı ve şifre isteyen bir pencere çıkacak. Kullanıcı adını ve şifreni gir. Onu geçtikten sonra (Benim modemim Origo buna göre anlaltıyorum) Virtual Server sayfasında portları aç. TCP: 1000 UDP: 1100
quote:
Öncelikle modeminin IP numarasını bilmen gerekliyor.
İnternet tarayıcına modeminin IP'sini yaz ve enterla. Karşına kullanıcı adı ve şifre isteyen bir pencere çıkacak. Kullanıcı adını ve şifreni gir. Onu geçtikten sonra (Benim modemim Origo buna göre anlaltıyorum) Virtual Server sayfasında portları aç. TCP: 1000 UDP: 1100
Benim açtığım portlar 4662 ve 4672 ve bu portlarla High IP alabiliyorum ama senin bahsettiğin portlar ne amaçlı açıloyo bende mi açmalıyım bu portları
quote:
Portları açtım. Kad ı iptal ettim. Şu an 22-23 KB/s ile indiriyor. Eskisine göre çok hızlı. Sanırım, zamanla daha da hızlanır... Teşekkürler
Ya Limewire Pro yu çatır çatır indirdi. Şimdi My Theatre yazılımını indirmeye çalışıyorum....103 kaynak olduğu halde, 20 dakikadır hiçbirine bağlanmadı. Nasıl iştir bu???!!!
Merhabalar,
Benim modemim Asus.
Benim nasıl yasıl yapmam gerekiyor acaba port açmayı
Modemin menüsü oldukça gelişkin ve karışık.
Merhabalar
BEnim modemimin markası Asus
Ben nasıl yapabilirim bu pot açma işini.
Ben emuleyi kullanmadan önce por açma değil de port yönlendirme yapılıyor diye duymuştum.
Modemimin menüsü bayağı gelişkin ve karışık....
işte o port yönlendirme bölümlerini karıştır yaparsın.Her modemin ayrı arabirimi var kafa karıştırıyor gibi gözüksede mantık aynı...