Şimdi Ara

Emre Belözoğlu Türk tarihindeki en iyi orta saha (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Mevcut durumda oynayan ve oynamış oyuncuları aklınıza getirin ve hangisini takımınıza koyarsanız takıma seviye atlatır diye düşünün. Emre'nin herkesten üstün görünmesinin sebebi özelliklerinin bulunmaz hint kumaşı olması, Avrupa'da bile sırtı dönük topu alıp oyun kuracak oyuncu sayısı azdır. Ama Sergen, Arda gibi kendi etrafında 10 kere dönmeden oynayamayan ve savunma katkısı 0 olan Dünya kadar topçu var. Evet Sergen ve Arda çok yetenekliler ama ben en iyisi olduğuna inanmıyorum. Takımınızda iyi ortasahalarınız yoksa Sergen ve Arda hiçbir halt yiyemez ama Emre sıradan kanatları bile iyi oynatabilir arada çok büyük fark var.

    Ama bir de Emre'nin kariyerinin yarısını fizyoterapist ve doktorlarla geçirdiği gerçeği var, zaten sağlık sorunu olmasa Türkiye'ye hiçbir zaman dönmezdi. En kötü şuan Arsenal'de olurdu, hatta bi düşününce Arsen Wenger Emre'yi neden almamış acaba. Tam sevdiği tarzda bir oyuncu, teknik-çabuk ve sürekli sakat...




  • Zokora Reis ne iteklemişti testislere tekmeyi. Karaktersiz adamın tekinden iyi futbolcu olmaz geçiniz. Irkçılık yapan, küfreden, hakeme kafa kesme işareti yapanı başımıza çıkarmayın.
  • Ülkeye gelmiş en iyi yabancının yetiştirdiği adam böyle oluyor . Ustası Hagi'ydi adamın.



    Bu arada çoğunluğu bilmediği birşey var Galatasaray'ın Uefa'yı aldığı sene Sergen Galatasaray'daydı ve ilk 18'e bile giremeyen hiç Avrupa maçına çıkmamış bir oyuncuydu Emre ise o zamanki efsane kadroda ilk 11'deydi.



    Sergen belki de en yetenekli Türk topçusuydu Ronaldinho'nun ağzını açık bırakacak milimetrik ara pas atardı, ama o atları seçti.



    "Yetenek çalışmadığında, çalışma yeteneği yener."

    -Kevin Durant
  • Emre bir merkez orta saha oyuncusu için inanılmaz bir yetenek. Onu her seyrettiğimde için gidiyor resmen. Bugün Türkiye'de savunmadan sırtı dönük top alıp topla dönüp oyun kuran 1 tane adam yok. "merkez orta saha nedir?" sorusunun cevabı gibi resmen.

    futbolu bıraktığı zaman daha bir anlaşılacak değeri.

    Ama bu hale gelmesinde de tek suçlu kendisi. ÖZellikle FB kariyerinde futbolundan başka her şeyi ön plana çıktı.
  • Efsanemiz takımdaki hocalık görevini bırakmayacak muhtemelene.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 10 maçta gördük ki, bir sistemi ve vizyonu olan bir teknik adam olacak.
    Bir takımın 34-40 maçlık seride, kaybedeceği daha doğrusu yol kazası maçı 1-2 tane olur.
    Fenerbahçe Erol bulut döneminde bunu fazlasıyla doldurdu. bu nednele Emre’nin 10 maçlık seride 1 Sivas kazası çok görülmemeli, dönüp geride kalan 30 maçlık süreçte 7 kazaya bakmalı.
    eğer Bulut döneminde 3-4 kaza olsaydı, Emrenin 1 kazası olsa bile şampiyonduk.

    Ancak tek endişem, FB düşmanlarının, Emre’nin futbolculuk döneminde ki agresifliğe varan hırslı oyunun gündeme getirilerek yıpratılmaya çalışması olacak.

    Bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.