Şimdi Ara

Emre Belözoğlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adamın bu takımda kariyerinin sonuna kadar kalmasını istiyorum. Şimdi rakip takım taraftarları gelip burayı provoke edecek ama bunun bir önemi yok. O kadar içten oynuyor ki beyazdan kırmızıya dönüyor teni. Ve şu çok açık bir gerçek ki Türkiye'de bu adamın üzerine gidildiği kadar kimsenin gidilmiyor. Az bir pozisyon olsun hemen kamerayı Emre'nin ağzına alıyorlar bir hatasını arıyorlar. Adam can-ı gönülden top oynuyor. Ve yetenek olarak da takımın en önde gelen isimlerinden. Umarım göndermek gibi bir hata yapılmaz da en az 2 sezon daha izleriz Emre'yi takımda.

Emre :"Bana kufredenler evlerine gittiklerinde kendi annelerinin ellerini opsunler, Hic kimsenin ailesine kufredilmeyi hakketmiyor."

• Şu dönemde Emre'den kaliteli yerli orta saha nerede bulabiliriz zaten en az 2 sezon daha oynar,oynamalı diyorum.
  • Emre de küfürle oynayan futbolculardan gaza gelmesi lazım.
  • Sana göre provokasyonmu bilmem ama ben de bu adamın milli takımda bile oynamasını istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikhergele

Sana göre provokasyonmu bilmem ama ben de bu adamın milli takımda bile oynamasını istemiyorum

Saygı duyarım dostum provakasyon değil bu. Kişisel görüşün.
  • quote:

Sana göre provokasyonmu bilmem ama ben de bu adamın milli takımda bile oynamasını istemiyorum

Niye? Çünkü adam işinin ehli dimi? Çünkü adam milli forma için birşeyler yapmaya çalışıyor dimi? Sizler ancak milli forma giyenlere tribünden küfür edersiniz.
  • Umarım gitmesine izin verilmez.
  • provoke edilmesin demişsin ama burda provoke olsa ne olcak forum sonuçta,emre ise milyonları provoke ediyor,geçiniz.
    Emre o açıklama yapmışmış, görüyoruz tvden onun kendi ağzından başkalarının annesi düşmüyor..
  • İyi futbolcu mu? Evet, belki alanında en iyi yerli futbolcu. En iyi iki-üç isimden biri olduğu kesin. Ama çok çirkef. Samimi gelmiyor bana yaptıkları. Ayrıca o varken takım her an 10 kişi kalma potansiyelli oluyor. Ben bu sene hazır kontratı da bitiyorken yollar ayrılsın istiyorum, kendisine takım bulur zaten sıkıntı çekmez. Bence zararı daha fazla Emre'nin.
  • Adama gibi Adam. Adam Fenerbahceli !!!!!!!
  • Takimimiza kesinlikle yakişmayan bir insan bana kalirsa.. Bugüne kadar her türlü pisliği yaptiğina şahit olduk.. Nefret ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

Niye? Çünkü adam işinin ehli dimi? Çünkü adam milli forma için birşeyler yapmaya çalışıyor dimi? Sizler ancak milli forma giyenlere tribünden küfür edersiniz.

Şu yazdığımı konuyu açan arkadaşım gayet güzel anlayabiliyorken, yazdıklarımda en ufak bir hakaret, şu, bu yokken sende nasıl bir gözü dönmüşlük varki beni küfür etmekle itham edebiliyorsun. Hangi hakla böyle pervasız davranabiliyorsun, Şu forumun ... çıkardınız be, güzelce tartışamıyoruz bile....

• Adammmm
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LeoMessi1037

quote:

Şu yazdığımı konuyu açan arkadaşım gayet güzel anlayabiliyorken, yazdıklarımda en ufak bir hakaret, şu, bu yokken sende nasıl bir gözü dönmüşlük varki beni küfür etmekle itham edebiliyorsun. Hangi hakla böyle pervasız davranabiliyorsun, Şu forumun ... çıkardınız be, güzelce tartışamıyoruz bile....

en başta niye "bu adam" diye hitap ediyorsun belli var bir karın ağrın seninde.Bizim ülkede işini iyi yapan adam zaten sevilmez.yargısız infaz gibi oldu özür dilerim haklısın o konuda hızlı girdim biraz kusura bakma.

• Bu adam gibi bir tane orta sahaya koyabileceğimiz bir adam daha göstersin biri ellerini öpecem ellerini ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu adamın bu takımda kariyerinin sonuna kadar kalmasını istiyorum. Şimdi rakip takım taraftarları gelip burayı provoke edecek ama bunun bir önemi yok. O kadar içten oynuyor ki beyazdan kırmızıya dönüyor teni. Ve şu çok açık bir gerçek ki Türkiye'de bu adamın üzerine gidildiği kadar kimsenin gidilmiyor. Az bir pozisyon olsun hemen kamerayı Emre'nin ağzına alıyorlar bir hatasını arıyorlar. Adam can-ı gönülden top oynuyor. Ve yetenek olarak da takımın en önde gelen isimlerinden. Umarım göndermek gibi bir hata yapılmaz da en az 2 sezon daha izleriz Emre'yi takımda.

Emre :"Bana kufredenler evlerine gittiklerinde kendi annelerinin ellerini opsunler, Hic kimsenin ailesine kufredilmeyi hakketmiyor."

kardeşim emre belezoğluna bugün atılan tekmeler emre belezoğlu ırkçılık yapmadan once atılmış olsaydı emre belezoğlu sence böyle dururmuydu ? en ufak şeye hakemin üstüne giden hırçın emre bugün niye ses çıkartmadı ? söyliyim çünkü fenerbahçede topun ağzında olduğu için eger bugün sert tepkiler verseydi tekmeyi vururdu fenerbahce az kredisi kaldıgı icin yaranıyor bu şekilde bak gerçekleştirmişte herkez 2 sezon daha kalsın diyor ama benim gözümde adam degil. volkan demirelle tirübüne ana bacı sövdügü zamanlarıda hatırlıyoruz şimdi kalkıp analarının elini öpsünler felan diye demeç vermesin ben dışardan gözlemledigim kadarıyla çok sinsi bi herif ben diyim sen fenerli oldugun icin sana öyle gelmiyor olabilir ama hakikatten cok şeytan bi adam

• Kesinlikle en sevdiğim futbolculardan biri
  • Karın ağrım ne olabilirki? Bu adam diyorum çünkü sevmiyorum, çünkü terbiyesiz bir adam bana göre. milli takımda beni, benim ülkemi temsil etmeyi yakıştıramıyorum nasıl futbol oynadığı önemli değil.
    Neyse arkadaşım kırmayalım birbirimizi, bende ilk defa birini şikayet etmiştin yani seni, mesajın sonrasında geldi, sende kusura bakma..
  • beyler armayı öperkenki resmi varsa upload edermisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertokan11

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Bu adamın bu takımda kariyerinin sonuna kadar kalmasını istiyorum. Şimdi rakip takım taraftarları gelip burayı provoke edecek ama bunun bir önemi yok. O kadar içten oynuyor ki beyazdan kırmızıya dönüyor teni. Ve şu çok açık bir gerçek ki Türkiye'de bu adamın üzerine gidildiği kadar kimsenin gidilmiyor. Az bir pozisyon olsun hemen kamerayı Emre'nin ağzına alıyorlar bir hatasını arıyorlar. Adam can-ı gönülden top oynuyor. Ve yetenek olarak da takımın en önde gelen isimlerinden. Umarım göndermek gibi bir hata yapılmaz da en az 2 sezon daha izleriz Emre'yi takımda.

kardeşim emre belezoğluna bugün atılan tekmeler emre belezoğlu ırkçılık yapmadan once atılmış olsaydı emre belezoğlu sence böyle dururmuydu ? en ufak şeye hakemin üstüne giden hırçın emre bugün niye ses çıkartmadı ? söyliyim çünkü fenerbahçede topun ağzında olduğu için eger bugün sert tepkiler verseydi tekmeyi vururdu fenerbahce az kredisi kaldıgı icin yaranıyor bu şekilde bak gerçekleştirmişte herkez 2 sezon daha kalsın diyor ama benim gözümde adam degil. volkan demirelle tirübüne ana bacı sövdügü zamanlarıda hatırlıyoruz şimdi kalkıp analarının elini öpsünler felan diye demeç vermesin ben dışardan gözlemledigim kadarıyla çok sinsi bi herif ben diyim sen fenerli oldugun icin sana öyle gelmiyor olabilir ama hakikatten cok şeytan bi adam

Ben ırkçılık olayından önce de sonra da bu takımda kalsın dedim hep.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.