Şimdi Ara

EMİNE ÜLKER TARHAN (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sağ seçmenin bakış açısını değiştirmek iyi fikir de şu anda o kadar uzun vadeli senaryoları düşünecek zamanımız yok. Kritik bir süreçteyiz ve önceliğimiz belli (en azından bizim için).

Zaten sağ partilerin zübük sistemini seçmene anlatabilsek ülke kurtulur. Başka bişey yapmaya gerek kalmaz.
  • tamam ama dediklerinin altında ben sadece şunu yaparım benim ideolojim bu bunu yapmam gibi bir madde olamaz ki. Zaten temelinde halk dediğimiz kısıma en iyi şekilde ulaşmak vardır, bir nevi hizmet vardır ancak kendi düşüncenle bunu yapmak vardır iyi kötü her ideolojide. Valla sağ sol nasıl biliyorsun ben seni bilmiyorum ama tutup da oy kaybetmediyse iy gidiyor, demek ki sağ iyi falan tarzı bir yaklaşım içindeyse samimiyetine güvenerek söylüyorum biraz çiğ bir yaklaşım.
  • Şu aşırı solcusundan da sağcısından da bezdim artık.Chp içindekilerin kimseye hayrı yok ne istedikleri ne yapmak istedikleri belli olmayan bir grup.Akp içinde de 500 yıl öncesinin kafasıyla yaşayanlar var.2 grubu da al birbirine vur birşeye yaramazlar.
  • Kemal Kılıçdaroğlu bence doğru olanı yaptı. Kendisi söylemişti, partiye başkan seçmiyoruz diye. Tarafsız biri olmalı demişti. Dolayısıyla Chp'li olmayan, Erdoğan'a göre uzlaşmacı ve özellikle toplumun büyük kesimini oluşturan muhafazakarların zihinlerinde en azından merak uyandıran biri seçildi. Bu insanlar direk bu seçimde gidip Chp-Mhp adayına oy atmayabilirler ama uzun vadede 90'larda ve Baykal döneminde oluşan olumsuz algının azaltılmasında Ekmeleddin İhsanoğlu önemli rol oynar. En azından yazın siyasetin sıcaklığı düşecek (yerel seçimlere göre) ve bu toplum açısından yararlı. Zaten Akp'lilerin İhsanoğlu ile ilgili yorumları şu ana kadar oldukça sığdı yani saldırılacak daha az argüman var bu sefer.

Emine Ülker Tarhan'a gelince, aday olmaması çok iyi oldu. Ama şu yaşanan süreçte partiye zarar verdi. Bu grup itirazlarını gizlice dile getirseler ne olurdu? Yandaş medyanın da katkılarıyla sanki Chp seçmeni İhsanoğlu 'nu istemiyormuş gibi bir algı oluşturuldu. Oysa Tarhan aday olsa maksimum yüzde 30 oy alır, ikinci tura kalsa belki 40'ları zorlardı ama bu kadar. Erdoğan karşısında hiç şansı yoktu. Oysa bu seçim kritik bir dönemeç ve realist olup oyumuzu Tayyip Erdoğan karşısında kazanma şansı en çok olan kişiye vermeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızı Pervane -- 2 Temmuz 2014; 1:55:39 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.