Şimdi Ara

Emerald Dream - Vanilla [Classic] Server (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
735
Cevap
6
Favori
22.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kaç haftada 49 yaptın paladini
    @Amedra
  • 22 Gündür filan oynuyorum sanırım, mesleklere vakit ayırdığımdan dolayı biraz yavaşladım, bir de iş nedeniyle oyunu hep arka planda açık bıraktım, anca geceleri sabaha kadar adam akıllı kasabiliyorum o kadar.

    /played;
     Emerald Dream - Vanilla [Classic] Server



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Amedra -- 13 Temmuz 2013; 14:18:35 >
  • istanbul guildindekilere whisper atıp guild invite isteyin arkadaşlar
  • Sunucuya giriş yaptım bugün latency 50-60 neredeyse 0 delay ile oynuyorum. Human priest açtım. Görevleri başladım tabi bir yandan global chati okuyorum. Baya seviyeli ve kaliteli bir ortam. Kısa süre sonra Istanbul guildından birine pm attım , hemen guilda aldı sağolsun. Guildta herkes benden büyük RP yapmak istiyen arkadaşı hala bulamadım oyun içinde

    TL;DR = Herşey güzel , sade basit ve herşeyi işleyen bir server. Samimi ve eğlenceli bir oyuncu topluluğu var.
  • Char: Rd
    Elf rog benim guilde almıştınız ^^
    Ama 1x gerçekten çok zaman harcatıyor boş vakti olanlara öneririm serveri diyer privatelerden çok çok daha iyi koreden bile oynayan adamlar var serverda ve generalden quest için yardm istedim anında lvl 20 gnom yardıma geldi muhabbet sohbet cok kaliteli gercekten ve gözüme takılan birşey diyer private serverlarda genelde moblar peşinizden gelirken agaç yada nesne dinlemeden içinden geçerek gelir ama bu serverda öle değil ortada agac varsa etrafından dolaşıyor resmen Yani uzun lafın kısası oynanabilir derecede fixlenmiş buglar fakat ; yakaladığım bir bug Crit %463.34 olmuştu bikaç moba birden daldım lvl atlarken sürekli crit vurmaya başlayıncada buga girdiğimi fark ettim düşük lvlda pek farketmez ama 60 lvl da böle bi bug varsa canına okursun ^^ Haydi iyi oyunlar ..


    Vanilla oynayıpta Maydie Warrior tanımayan yoktur herhalde Nostalji video ^^




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WE neED -- 13 Temmuz 2013; 20:36:36 >




  • Bu gün arathi highlands'da 50lv elite görevi vardı, 2 tane 36 level horde dps'de elinden geldiğince yardımcı oldu vallahi çok şaşırdım :)

    Bir tane video upload ediyorum, buna benzer bir olayı ben horde'lara karşı tanklık yapmıştım. Server'da bu konuda kusur bulunması imkansız bence.
  • realm olarak hangisş uygundur? normal, rp, pvp vs?
  • Skiin Bird kullanıcısına yanıt
    Fark etmiyor, tek bir tane server var zaten. Server'da PvP statüsünde.
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    neyi seçersem seçeyim aynı server geliyor yani. iyi oldu.
  • Yukarıda bahsettiğim olayın videosu yüklenmiş;

  • Aynı levelim Enhancement Shaman tek attı la... İyi hatırlattı enc shamy nin OP olduğunu vanillada hehehe
  • ya acaba vakit sorunundan dolayı x12'de mi oynasam diyorum ama onun içine vote and donate sistemi giriyor di mi? en iyi burda pure olarak kalmak gibi duruyor ama emin olamadım sizce napmalıyım ?
  • wowa mopla basladim. ve herkesin efsane dedigi o dönemi oynamak istiyorum . yarin indircem ustatlar. lazim olan bi karakter varsa acarim sorun olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende acayip heves ettim yaTBC oynamak istiyorum aslında önerebileceğiniz bir private server var mı TBC için? Ayrıca emerald dream'ide bu aksam indiriyorum, Forum ally mi yoksa horde mu? Ona göre açayım bendeAyrıca TBC ve Vanillada warlock nasıldır? Bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vilgefortz of Roggeveen -- 14 Temmuz 2013; 5:04:59 >
  • Serverda hiç lakayıt adam görmedim. Ayrıca herkes bir birine saygılı davranıyor. Zor mağara questlerinde karşılaştığın kişiler seni koruyor kolluyor.

    Bunun yanı sıra, bizde elimizden geldiğince çevreye yardımı elimizden geldiği kadar yapıyoruz. Ben elf priest olarak her gördüğümü buffluyorum. Whisper ile yardım isteyenlere gidebileceğim yakınlıktaysa gidip yardım ediyorum healer olarak.

    Kısacası ben wow ilk çıktığında yıllar önce türk korsan serverlarında wt'de oynamıştım sonradan bazı olaylar yüzünden bırakmıştım.

    O zamandan sonra ilk defa wowdan zevk alarak oynamaya başladım denilebilir. Bunun elf diyarı ve ortamınında çok teşviği var tabiki Bayılıyorum o ağaçlarına taşına toprağına darnasusuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ichimâru Gin

    Bende acayip heves ettim yaTBC oynamak istiyorum aslında önerebileceğiniz bir private server var mı TBC için? Ayrıca emerald dream'ide bu aksam indiriyorum, Forum ally mi yoksa horde mu? Ona göre açayım bendeAyrıca TBC ve Vanillada warlock nasıldır? Bilgisi olan var mı?

    TBC ilerde olacakmış, bu serverda insanların bu kadar bağlamasının nedeni; orjinal WoW'daki Vanilla havasını vermesinden kaynaklanıyor, üzerine üstlük henüz asıl raid alanları gelmedi. Server'da level kasan oldukça fazla kişi var, yeterli seviyeye ulaşıldığında server daha da büyüyecek gibi.

    Aynı orjinal patch'deki gibi ilerliyorlar, şimdi herkes Zul'Gurub, Ahn'Qiraj ve efsane Naxxramas'ı bekliyor. Şu trailer'ı tekrardan izlediğimde bile tüylerim diken diken oluyor vallahi;

    http://www.wowwiki.com/Patch_1.11.0


    Ahn'Qiraj zamanlarını olaya katmıyorum bile, bana göre en efsanevi yer Qiraj gate açılımı zamanıydı.

    TBC'de Emerald Dream'da gelecek diyorlar ama ne zaman bu haberin doğruluğu kesinleşir bilemiyorum.

    Şunu da eklemeden edemeyeceğim; Retail wow oynayıp da kolaya alışıp geri gelen oyuncuların çoğu patır patır 20 level olamadan dökülüp bırakıyorlar. Önünüzde level ve profession kasmak için uzun bir süreç olacak, eğer bu dediğime hazırlıklıysanız vaktinizi ayırın derim.




  • Bir hevesle elf hunter açmıştım 15 lv yaptım pvp de iş yapamaz diye sildim.

    Orc warrior ile devam ediyorum.
  • Bugun kasmaya başladım. Warrior adı yarma. guil varsa inv felan gönderecek. O değilde unutmusum ve özlemisim eski günleri ya. şimdi hatırladım ne zordu kasmak bişey sahibi olmak .
  • Bende başlamak istiyorum daha önce az bir süre Molten-Wow 20x oynadım hep 3.3.5a versiyonunda öyle çok fazla anlamam wow dan az bir şey oynayıp hoşuma giden karakterleri 20 lvl yapıp bırakmıştım tekrar başlasam mı diye düşünüyorum birde bu daha zor daha çok vakit gerektiriyor falan demişsiniz iyice korktum ne yapsam acaba oyunu indirip başlasam mı? Başlasam Türk guild(clan) falan var mı yani muhabbet edip bir şeyler soracağım insan var mı server da?


    (konuyla ilgilenen arkadaşları haberdar ettim ki daha çabuk cevap gelsin diye çünkü şuanda oyunun torrent dosyasını indirdim cevapları bekliyorum indir şunu şöyle yap gibi tavsiyelerle yardımcı olursanız direk bende geliyorum)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oldu O zaman -- 14 Temmuz 2013; 22:26:26 >
  • oynayan arkdaşlar bende fenix in bir vanilla wow u var burda oynamak için realm listi değiştirmek yetiyor mu yenidenmi indirmek lazım? eğer belli bir grup varsa bende katılmak isterim. pm le ulaşırsanız cok daha kolay olur.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.