Şimdi Ara

Emenikeden Açıklamalar ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Spartak Moskovalı futbolcu Emmanuel Emenike'nin şike davasıyla ilgili ifadesi alındı.

"ÇIKAN HABERLERDEN DOYALI TÜRKİYE'DE OYNAMAK İSTEMİYORDUM"
    Mahkeme Başkanı, "Kendisi çok iyi bir futbolcu. Karabükspor Başkanı 'Fenerbahçe maçında oynamazsan Trabzon maçında da oynamazsın' şeklinde sözler söyledi mi" diye sorunca Emenike, "Hayır" dedi. Yaşıyla ilgili gazetelerde çıkan haberlerden dolayı Türkiye'de oynamak istemediğini söyleyen Emenike, "Şekip Mosturoğlu'nun ifadesinde neden Mart ayında Fenerbahçe'ye transferim hususunda ön protokol imzalandığına dair bir şey söylediğini bilmiyorum" diye konuştu.

"BİR GÜN TÜRKİYE'YE TEKRAR GELECEĞİM"
    10 dakika ara verilen duruşmanın ardından Mahkeme Başkanı, Emenike'ye "Söyleyecek bir şeyin var mı?" diye sordu. Emenike de, "Söyleyecek bir şey yok. Zaten Türkiye'yi özledim, insanları özledim. Bir gün tekrar gelip burada futbol oynayacağım" dedi.

'FENERBAHÇE'DE OYNAR MISIN?' SORUSU
    Bu sözler üzerine Mahkeme Başkanı, "Hangi takımda oynarsın?" diye sordu. Emenike bu soruya, "Şu anda bilmiyorum" cevabını verdi. Başkanın, "Fenerbahçe'de oynar mısın" sorusuna ise Emenike'nin cevabı, "Bilmiyorum" şeklinde oldu. Bunun üzerine Mahkeme Başkanı Ekinci'nin, "Yarın maçınız var ha ona göre" şeklindeki esprisi salonda gülüşmelere neden oldu.

"ÖZGÜR OLMAK İSTİYORUM"
    Emenike, "Mahkemeden bir talebin var mı?" sorusuna da , "Özgür olmak istiyorum" diye cevap verdi. Emenike'nin ifadesi tamamlandı. Emenike'nin ardından avukatı Rezzan Epözdemir söz aldı. Avukatın sözlerinin ardından duruşma savcısı mütalaa için dosyanın kendisine verilmesini istedi. Mahkeme ara karar için ara verdi.

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Zor zamanda gemiyi terkedenlerin arkasından ağlamaya devam edin siz.

Bu adam o gruba dahil değil.

Daha maça çıkmadan kötü şeyler yaşadı.O adam için gemi değildi ki burası daha.

Umarım bir gün izleriz onu çubukluyla.

Orijinalden alıntı: 21

quote:

• quote:

quote:

Dilimde Şarkıların Gündüz Gece!
  • quote:

Niye? Korkuttular diyeceksin şimdi.

Umrumda değil, ister para için ister başka birşey için; sonuçta işine gelmediği için gitti, hatta arkasına bakmadan kaçtı. Bir gemiye adımını attığın anda orası senin de gemindir.

Tartışmayalım, bir yere varmayacak çünkü. Bu benim bakış açım. Katılırsın yada katılmazsın, bu kadar basit.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Niye? Korkuttular diyeceksin şimdi.

Umrumda değil, ister para için ister başka birşey için; sonuçta işine gelmediği için gitti, hatta arkasına bakmadan kaçtı. Bir gemiye adımını attığın anda orası senin de gemindir.

Tartışmayalım, bir yere varmayacak çünkü. Bu benim bakış açım. Katılırsın yada katılmazsın, bu kadar basit.

yav he he
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.