|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu haberin tercümesi şudur: Sevgili emekli vatandaşlarımız. Sizler bizlerin ceketimizi assak oylarınızı vereceğinizi bildiğimiz çantada kekliklerimizsiniz. Sizler öncelik sırasının sonundasınız. Sizlerden önce faiz lobisi ile bizlere candan yakın olan müteahhit kardeşlerimiz geliyor. Bunlara para yetiştirmekten başka işimiz yok. Sizler şimdilik sabredin, seçim zamanı sizleri fazlasıyla göreceğiz.. |
|
Hocam, işte bu sözde niteliksiz muhalif elemanın beyin mahrumiyeti o kadar inanılmaz boyutlara ulaşmış ki:
1) Her emeklinin çok sayıda evi olduğunu sanıyor. 2) Bu 3-5 evi olan emeklinin de doğru düzgün et görmeden, adeta dişinden tırnağından artırıp 30+ yıl birikim sağlayarak veya varsa babadan/anadan kalan mirasın üzerine kredi çekip borç altına girerek, birçok zorluklarla, bu ilave evleri de emekli maaşının yetmeyeceği kara günler için ileride kira geliri sağlamak amacıyla satın almış olabileceğini hesap edemiyor. Bu herif hiçbir zaman Akp güruhunda 10 maaş alan ve beşli çete gibi beleşten zenginleşen kesime doğrudan ve kitabın ortasından laf söylememiştir. Ya memurlara, işçilere ya da emeklilere sallar, emekçi düşmanlığıyla bilinir ve öyle de boş bir vizyonu vardır. Beni de sağolsun bloklamış, ben de bu sebeple sizin alıntı yaptığınız mesaj üzerinden kendi mesajımı yazdım, helal edin. |
|
şimdi küfür edicem olmucak. durduk yere ceza almak istemiyorum. sadece 45 lik emekli mi var bu ülkede? |
|
şahlanan ekonomi de sıradan durumlar.. |
|
Mehmet Şimşek'e ve TÜİK’e bakarsan kişi başı gelir "18.040 dolara" çıktı! Ve emeklinin bayram ikramiyesine "23 dolar (1.000 TL)" zam yapacak para bulunamadı! |
|
....hakaret etmeyelim mübarek gün RABBİM görüyor < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih143 -- 2 Mart 2026; 17:10:19 > |
|
|
Bu haberin tercümesi şudur: Sevgili emekli vatandaşlarımız. Sizler bizlerin ceketimizi assak oylarınızı vereceğinizi bildiğimiz çantada kekliklerimizsiniz. Sizler öncelik sırasının sonundasınız. Sizlerden önce faiz lobisi ile bizlere candan yakın olan müteahhit kardeşlerimiz geliyor. Bunlara para yetiştirmekten başka işimiz yok. Sizler şimdilik sabredin, seçim zamanı sizleri fazlasıyla göreceğiz.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dekareme -- 2 Mart 2026; 17:53:42 > |
|
Şimdi 45 yaşında emekli çok azdır ama emeklilerin %90ından fazlası 45 yaşında ve öncesinde emekli olmuştur. 65-70 yaşındadır ama 25-30 yıldır maaş alıyordur . Sadece memurlar özellikle son dönem memurlar erken emekli olmak istemiyorlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bu ikramiye işini CHP ve Kılıçdaroğlu çıkardı zaten 2018 seçimlerinde Eyt 'yi de yine Kılıçdaroğlu çıkardı 2023 seçimleri öncesinde yoksa iktidarın aklında yoktu ... Ülkede hem iktidar hem ana muhalefet sol ekonomiyi savunuyor. Amerika'da iktidar sağ şimdi ekonomiyi geliştirip işsizliği azaltıyor sonra demokrat solcular gelip bu parayı dağıtıyor bizde sağ politika uygulanmıyor hep bol kepçe dağıtma var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
sonuç olarak şu ana bakıyoruz değil mi? şu anda o dediklerin 70 yaşında. |
|
45 yaşında emekli olup 70 yaşında olanların 2-3-5 evi var zaten . Bunların en az 1 hatta 2 evine ipotek konulup fazla alınan maaşları için öldüğünde çocukları taksitle alması sağlanmalı yoksa ne adalet sağlanır ne de 40 yaş altına ne ÖTV ne de gelir vergisi kaldırılabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Şimşek: Yüksek gelirli ülkeler grubuna dâhil olduk https://www.bloomberght.com/simsek-yuksek-gelirli-ulkeler-grubuna-dhil-olduk-3770561 |
|
şahlanıyoruz işte. |
|
|
|
|
Evi olmayan malı mülkü olmayan yurda alınsın bence . O kadar üniversite açıldı gereksiz yere bunlar yaşlılar yurduna dönüştürülsün. 95 yaşında kocasından emekli maaşı alan kadın var 8 bin lira kira ödüyor çıkartamıyorum maaşı da artmıyor fazla bunlar gibi emekliler yüzünden hayatımız zehir oldu. Bunlar yüzünden ÖTV ödüyoruz kiralık evlere de çöküyorlar kendi hayatımız bozuldu < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|