Şimdi Ara

Emekli Maaşını TEB'e Taşıyanlara 400 TL Bonus/Worldpuan Hediye

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
4.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Emekli maaşını TEB’e taşıyanlar 400 TL Bonus/Worldpuan kazanma şansını yakalıyor.

    Maaşınızı TEB’e taşımak ve kampanya koşulları çerçevesinde 400 TL Bonus/Worldpuan kazanmak için sizleri en yakın TEB Şubesi'ne bekliyoruz!

    Kampanya Koşulları:


    Kampanyaya 20 Mayıs – 31 Temmuz 2013 tarihleri arasında geçerlidir.
    Kampanya başlangıç tarihi 20 Mayıs 2013 olup, bu tarihinden önce TEB’den emekli maaşını alan müşterilerimiz kampanya kapsamı dışında kalmaktadır.
    400 TL bonus/worldpuan hoş geldin ödülünden faydalanabilmek için, kampanya başvuru sürecinde kampanya taahhütnamesinin TEB Şubeleri'nde imzalanmış olması, belirtilen tarihler arasında kampanyaya başvuran kişilerin 30 Eylül 2013 tarihine kadar emekli maaşlarının TEB hesabına yatmış olması, Kredili Mevduat Hesabı ve TEB kredi kartı ürünlerinin de açılmış olması gerekmektedir.
    Kampanya kapsamında bonus/worldpuan yüklenmesi 2013 yılı Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ay sonlarında, gerekli kontroller yapılarak şartlara uyan müşterilerimizin TEB kredi kartlarına bir sonraki ayın 15'ine kadar yüklenecektir.
    Kampanyadan bir müşteri sadece bir kez faydalanabilir.
    Kampanyadan kazanılan ödülün geri alınmaması için, 24 ay boyunca emekli maaşının TEB hesabına yatmış olması, kampanya kapsamında açılan kredili mevduat hesabı ve TEB kredi kartı ürünlerinin açık olması gerekmektedir. Bu doğrultuda her üç ayda bir, Ekim, Ocak, Nisan ve Temmuz ayları son işgününde ilgili aylarda emekli maaşının TEB hesabına yatıp yatmadığı, kredili mevduat hesabı ve kredi kartı ürünlerinin sahipliği kontrol edilecek; kampanya gerekli şartlarını yerine getirmeyen müşterilerimizin TEB kredi kart ekstrelerine hoş geldin ödülü olan 400 TL bonus / worl puan kredi kartı harcaması şeklinde yansıtılacaktır. Kredi kartının taahhüt süresi dolmadan iptal edilmesi durumunda da bahsedilen hoş geldin bonus ödülü kredi kart ekstresine harcama olarak yansıtılacaktır.
    Kredi kartı ve Kredili Mevduat ürünleri limitleri tahsisi ve kullandırımı konusunda nihai karar verme yetkisi Türk Ekonomi Bankası A.Ş.’dedir. Banka gerekli gördüğü durumlarda kefil ve ek belge isteme veya ürünleri tahsis etmememe ve/veya kullandırmama hakkına sahiptir.

    http://www.teb.com.tr/Bireysel/emekli-maasi-puan-kampanyasi.aspx



  • Dezavantajı var mi?

    Halkbanktan aliyor babaannem, sizce geçilmeli mi? Bir masraf keserler mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paylaşım için teşekkürler.bankaların para/bonus hediye(!) etmesine hep şüpheyle yaklaşıyorum.ya sonradan para keserler mi diye.bu kampanyadan faydalanan tanıdığı olan varsa paylaşım yaparsa bizlerde tanıdıklarımıza söyleriz
    bu arada kredili mevduat hesabı açınca ondan para falan kesilir mi o da var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi intercorem -- 28 Mayıs 2013; 1:43:27 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimi 300 lira veriyor kimi çeyrek altın birden bire nerden çıktı bunlar :D
  • Acele etmeyin. Finans 300 bunlar 400 veriyor. Sanırım finans ilk zamanlar 500 vermişti. Ama daha da artacak bu tarz kampanyalar. Bir bankaya geçip 2 yıl bağlanmayın şimdiden. Biraz daha beklemek en güzeli. Diğer bankaları da görmek gerek.
  • ''bonus/worldpuan yüklenmesi 2013 yılı Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ay sonlarında, gerekli kontroller yapılarak şartlara uyan müşterilerimizin TEB kredi kartlarına bir sonraki ayın 15'ine kadar yüklenecektir. ''
    Yani puanlar en erken 5 ay sonra,ekim sonuna doğru yüklenecek,ölme eşeğim ölme.
    Ayrıca hem kredi kartı hem de mevduat hesabı şartı koşmuşlar,fakat işlem ücreti,senelik ücret konularından bahsetmemişler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cruise06

    ''bonus/worldpuan yüklenmesi 2013 yılı Haziran, Temmuz, Ağustos ve Eylül ay sonlarında, gerekli kontroller yapılarak şartlara uyan müşterilerimizin TEB kredi kartlarına bir sonraki ayın 15'ine kadar yüklenecektir. ''
    Yani puanlar en erken 5 ay sonra,ekim sonuna doğru yüklenecek,ölme eşeğim ölme.
    Ayrıca hem kredi kartı hem de mevduat hesabı şartı koşmuşlar,fakat işlem ücreti,senelik ücret konularından bahsetmemişler.

    bankalar her türlü öper biliyorsun :D cebine bi kredi kartı koysa tamam zaten :D
  • babam heyecanla finansın haberini getirmişti bana "bi bakıver internetten" diye.. "düdükleyemeyeceği eşşeği çağırdılarmı şimdiye kadar" dedim sonra "doğru diyorsun" diyip heyecanını öfkeye dönüştürdü ve küfürlerle yatıştı..
    bankalar yıllık herhangi bir ücret almasalar dahi bilmeden yada yanlışlıkla kredi kartından çekilen nakit avans ücreti + faizi veya kredili mevduat hesabından çekilen paraların faiziyle ve bu batağa saplanan üyelerle o verdikleri puanları fazlasıyla çıkarırlar...

    aslında düzgün kullanırsanız faydalanabilirsiniz.. kredi kartının faydaları gibi düşünün.. elektrik-su-telefon gibi ödemelerinizi otomatiğe bağlayıp unutma vb şeylerin önüne geçmiş olursunuz hemde yıllık ücret vermezsiniz hemde peşin değil bir ay sonra ödeme yapmış olursunuz..kazandığınız puanda cabası olur.
    kredi kartı böyle bakarsanız yani aslında kullanılması gerektiği gibi kullanılırsa güzel.. bu kampanyalarda aynı kredi kartı gibi.. dikkatli olmak gerek.,
    en başta iyi araştırmak gerek.. hemen atlamamalı..
  • Maas musterilerinde maas hesabindan ucret alinmaz. Ama kart kosulu var anlasmada kart ucretini ozellikle komtrolmetmek gerekir bu kampanyaya kadar muafti kart ucreti

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolun sonu görünmüyor.

    Emeklilik hayal bizim için.
  • o diil de, YKB böyle bi kampanya yapsa Adioskart için ne yüzdeler döner haa
  • Ne diyorsunuz arkadaslar sizce mantikli mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 sene sonra belki sıcak fırsat olur
  • Aidatlı kredi kartı ve %25 faizli kmh şartı fırsatı oldukça soğutuyor. Kaşıkla verdiğini kepçeyle alacak hissi uyandırıyor. Maaşı ziraatten çekip marifetli hesaba aktar daha iyi. Diğer bankaları beklemeye devam..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Finans 300 veriyordu,rakamlar artarak gidiyor anlaşılan
    http://forum.donanimhaber.com/m_73388572/f_//tm.htm#73388572
  • Finansbank 300 TL PARA veriyordu, TEB'in 400 TL'yi Bonus/Worldpuan olarak vermesi hoşuma gitmedi...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ücretsiz gibi bir ifade de yok...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ön koşul varmı?
  • Aman diyim, düşünmeyin bile, yaşlı anamızı atamızı yakmayalım! TEB diyorsunuz, kampanya diyorsunuz, ödül diyorsunuz. Tehlikeli bir karışım bu üçlü. Misal; dün kendi sitelerinde Öteleme kampanyası diye bir şey gördüm, demiş ki yakıt ve market hariç tüm harcamalarınızı 60 gün öteliyoruz. Tüm kriterleri okudum, faiz ücret komisyon vs hiç bahsetmiyor. 5 ayrı öteleme kampanyası koymuşlar farklı sektörlere yönelik, hiçbirisinde yazmıyor. Bu tür kampanyalarda yoksa yoktur diye varsa nasıl olduğu mutlaka yazar. Yani sırf banka sitesindeki bilgileri okuyan bir insan, doğal olarak hiçbir masraf faiz ücret kesilmeyeceğini düşünür. O kadar saf olmadığım için, güvenmeyip telefon açtım sordum, sağolsunlar 30 gün için farklı, 60 gün için farklı faiz oranları uygulanıyormuş! Hem MH üzerinden den hem Önce Müşteri Hattından teyit aldım. Böyle bir bankacılık yapılıyor işte. Ne kadar ticari, ne kadar etik, çok tartışılır, ama yeri değil, benden söylemesi. Uzak durun! 3 kuruş para, ödül vs için huzurunuzu, akıl sağlığınızı bozduğunuza değmez.
  • 1- Kredi kartı ücreti ortalama senede 50 TL den ( Kredi kartı kullanım tarihi dolana kadar mecbur olduğunuzdan ) = 300 TL
    2- Kredili hesap işletim ücreti yıllık 50 TL den minimum 2 yıl dursa 100 TL
    3- Ancak kartın bağlı olduğu bir hesap mutlaka olacak ona da hesap işletim ücreti alırlar mı bilmiyorum.
    4- 400 TL yi puan olarak vermesi kartı kullanıma açtırmanız için. Kartı kullanıma açmazsanız kart ücreti ödemessiniz.
    5- Ziraat ile yola devam :)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.