Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: poyut08 , gkhncy Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
2.043
Cevap
208
Favori
187.717
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dördüncü sarayda yapılmış vakıf hala 1500 lira yatırmadı maaş günümü yatırıyorlar acaba.🤔

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Evet doğru, onu biliyorum.

Ücretsiz eft hizmeti veren başka bir banka hesabınız varsa, maaşınız yatınca o bankaya gönderilmesi için "düzenli ödeme" talimatı verebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

bende 16 yaşımda yapı krediye küstüm yaş 52 bu yaşa kadar işim olmadı şu anda çalıştığım işyeri maaşı yatırıyor , saniyesinde akbanka atıyorum.

İşbankası 21.000 tl ye çıkarttı emekli promosyonu konu başlığında 12.000 tl güncellenir se iyi olur ama hala çok düşük temmuzdan sonra 30-35 bin olucak deniyor ben beklicem akbank dan alıyorum cezam 6.000 tl Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fener16 -- 6 Mayıs 2025; 19:33:6 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fener16 kullanıcısına yanıt

21.000 tl nakit vermiyor yalnız. 15.000 nakit

fatura talimatı ve kredi kartı harcamalarına maxipuan ile 21.000 e tamamlıyor. Yapı Krediye göre hiç avantajlı değil

aylardır beklediler beklediler bunu mu yaptılar

10bin-15bin baremini 14500 yapsalarmış iyiymiş.

Hangi kredi com sitesinde görmüştüm detayları atlamışım kusura bakmayın bence tırt bir promosyon kredi kartı ile 2500 tl ye 500 tl chip vede 30 haziran son yani 10 kez 2500 tl harcıyacaz sıra ile ondan sonra iki ayağımız bir papuca girecek 5000 tl promosyona ek olucak hadi oradan sende emekliyi tam hor görme durumu kim yüksek ve net şartsız ona geçerim yazıklar olsun memurlara şartsız 80-100 bin olucak dedikoduları var...emekli ölsün başka niyetleri yok zaten 3 yıl için birde...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

nisan harcaması için bir sonraki ayın 19-20 si yani mayıs 19-20 sinde yatacak 1500

İlk sayfa yeni promosyonla güncellenmiştir... Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

• YKB haricinde ikinci iyi banka hangisi sizce ? Şu an herhangi bir banka ile anlaşmam yok. Temmuza kadar beklemeye gerek yok değil mi ? En kötü bu anlaşmayı iptal eder cezasını öder taşıma yapabilrim diye düşündüm , bilmediğim birşey var mı acaba ?

Yok. Doğru düşünüyorsunuz. Bir an once bir promosyon başvurusu yapmak lehinize olur.

YKB haricinde iş bankası mı cazip yoksa garanti mi sizce ?

• emeklilerden tekrar yaşlı bakım sigorta pirimi alınacak diye bişeyler konuşuluyor dostlar ağustosta çıkacakmış.özel hastanelere teşvik için devlet hastanelerini çalışamaz duruma getirdiler şimdide tamamlayıcı sigorta ödetecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhenatonnn -- 8 Mayıs 2025; 7:49:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

beklenir bu yav......dan Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) 

• Merhabalar, chip para yada aylık harcama sözü gibi teferruatı olmadan ve nakit promosyon miktarı daha fazla olan TEB genel yorumlarda fazla değerlenmemiş, TEB in farkına varmadığım olumsuz bir durumu mu var ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Şu anda en avantajlı olanlar (en azindan digerlerine gore) Yapı kredi, Vakıfbank veya teb diye biliyorum. Ben yeni Yapı krediye geçtim.

Iş bankasının ek odeme için cartı curtu çok fazla, garanti bu yarişda baya geri kalıyor bana gore.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gölgedeşemsiye -- 8 Mayıs 2025; 16:11:4 >

Bizim muhasebeci ortalama aylık kazanç olan diyor

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.