|
işte bu tür combo dediğimiz çifte kazançlar çok iyi . kampanyanın ilk zamanlarında kurallar şekillendirilip sisteme tanıtılmadığından benim 2 tanışım mağdur edildi. ama birçoğu sonasında çok güzel otomatik fatura ödemede hem mobilgörüntülü geldiğinden, hem emekli kampanyasından çifte kombo kazanç aldı. Keza birçok şeyde oldu. maaşDebit kartı harcamasına çifte alan olmuş. Kredikart harcamasına çifte kazanç alan olmuş. Kısaca denk getiren bence söylenen emekli promosyonundan çok daha fazlasını kazandı. Yani atıyorum 27bin yerine 30bine çıkarttı. 30bin yerine 35bine çıkarttı. gibi hatta benim tanışın biri 15binlik fon alıp 1 ay sonra 1500TL aldı . başka yeni gelene ve emekli maaş taşıyana kampanyalarından combo dediğimizi 2li 3lü kombo kapanda olmuş hatta. Hem baz maaş da şimdilik en mantıklılardan biri olarak öneri yapılabilir , kuveyt türk denebilir. Ama maaşı yeni yıldaki enflasyon farkıyla artacak olup SGK skala/diliminde üst dilim promosyona girecekler de iyice etüt etsin kimbilir belki atıyorum 20bin alacağına 25bin alma şansı olur. Benim emekli sgk 4a maaşım 18100TL gelecek enflasyon farkı ile 23OCAK yetişrde yatar ise bir mani olmaz ise 15bin -19999TL arası dilimi geçip 20bin üzeri sgk baz skalasına girer O zaman hangi banka en iyisini verirse düşünmeye başlarım. Zaten şubat mart gibi eski banka ile yolları ayırabilirim. Ama kredi çekme durumum olursa zaten kredi bitene kadar nımısssızlar beni bırakmaz :P |
|
A.Einstein der ki “problemi ortaya çıkaran zihniyetle o problemi çözemezsiniz!” yani zihniyet değişmeden problemleri çözmek imkansızdır. "Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden . .. ... |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
Hızlı
iOS
Android