Şimdi Ara

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA ) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.211
Cevap
220
Favori
203.957
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
Giriş

işte bu tür combo dediğimiz çifte kazançlar çok iyi .

kampanyanın ilk zamanlarında kurallar şekillendirilip sisteme tanıtılmadığından benim 2 tanışım mağdur edildi. ama birçoğu sonasında çok güzel otomatik fatura ödemede hem mobilgörüntülü geldiğinden, hem emekli kampanyasından çifte kombo kazanç aldı. Keza birçok şeyde oldu. maaşDebit kartı harcamasına çifte alan olmuş. Kredikart harcamasına çifte kazanç alan olmuş.

Kısaca denk getiren bence söylenen emekli promosyonundan çok daha fazlasını kazandı. Yani atıyorum 27bin yerine 30bine çıkarttı. 30bin yerine 35bine çıkarttı. gibi

hatta benim tanışın biri 15binlik fon alıp 1 ay sonra 1500TL aldı . başka yeni gelene ve emekli maaş taşıyana kampanyalarından combo dediğimizi 2li 3lü kombo kapanda olmuş hatta.

Hem baz maaş da şimdilik en mantıklılardan biri olarak öneri yapılabilir , kuveyt türk denebilir. Ama maaşı yeni yıldaki enflasyon farkıyla artacak olup SGK skala/diliminde üst dilim promosyona girecekler de iyice etüt etsin kimbilir belki atıyorum 20bin alacağına 25bin alma şansı olur.

Benim emekli sgk 4a maaşım 18100TL gelecek enflasyon farkı ile 23OCAK yetişrde yatar ise bir mani olmaz ise

15bin -19999TL arası dilimi geçip 20bin üzeri sgk baz skalasına girer O zaman hangi banka en iyisini verirse düşünmeye başlarım. Zaten şubat mart gibi eski banka ile yolları ayırabilirim. Ama kredi çekme durumum olursa zaten kredi bitene kadar nımısssızlar beni bırakmaz :P

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• Geçen perşembe banka promosyon blokemizi kaldırdık ücretini ödeyip ve aynı gün e-devlet üzerinden maaşımızı Kuveyttürk'e taşıtma talimatı verdik ama bugün maaş İşbankasına yatmış ne yazık ki. Şimdi nasıl bir yol izlememiz gerekiyor bu konuda bilgisi olan var mı?

Anladığım kadarıyla memur emeklisi 4C ye tabisiniz. peşin Aylık mı alıyorsunuz, 3 aylık mı alıyorsunuz maaşınızı.

Eğer aylık ise Ocak1'inde umarım yeni bankanıza yatacaktır.

yapacak bişey yok. bildiğim kadarıyla artık ARALIK2025 maaş yatmış oldu. işlem geri alınmaz.

Yani maaş SGK tarafından bankalara yollanıyor. SGK maaşı eski bankanıza yatırmış. Devlet memurları ve emeklileri çalışmadığı ayın maaşını peşin aldıklarından dolayı demek ki onların SGK listeleme ve bankalara gönderme tarihi farklı süreç. 4A ve 4B için ben kendimce kestirebiliyorum ama genede ististalar olup 1 ay hatta 2 ay sarktığıda olmuş idi.

sadece TEB bankası bir ara kampanya yaptı aralık son günlerinde maaş taşıyanlara maaşları ocak ayında yatmadan promosyonlarını peşinen ödedi. Özel bir ekstrem kampanyaydı birçoğumuz şaşırmış idi. TEB i kara listeme alsamda bu hareketini takdir etmiş idim.

KuveytTürk özelinde zaten sistemleri SGK bize maaşı taşıdıktan sonra siz PROMOSYON BAŞVURUSUNU mobilden veya şubeden yapacaksınız diyorMUŞ. Hatta şubeye gidip yapanlarında sanırım gene mobil uygulama üzerinden ONAM ını bekliyorlarMIŞ.

Gene kuveytTürk özelinde maaş günü 24ü olan 4A ssk emeklisi bir tanış 24ekimde Akbank tan maaşını çekti. mesai saati bitimine yarım saat kala KuveytTürk e maaş taşıma işini halletti , edevletten manuel olarak yeni bankasını KuveytTürk gördü. 24Kasım 'da yeni maaşı KuveytTürk'e yatmış idi. 1 gün sonra yada aynı gün akşam mobil uygulamadan EMEKLİ MAAŞ TAŞIMA / PROMOSYON BAŞVURUSU onamını yaptı. haftaiçi girdi diye 5 gün sonra sanırım maaşı 17bin küsür idi onun promosyonunu hesabında gördü. Ne oomatik fatura nede kredi kartı vs istememiş ek promosyon kısmını almayacağım yeni yılda yazın köye gitmeden en uygun promosyonu verene taşıyacağım dedi. Ek promosyonlar engel olmasın uğraşamam dedi. Herkesin taktiği farklı . bundan dolayı yazdım.

"Aklı olan her aptal bir şeyleri daha büyük, daha karmaşık ya da daha zarar verici yapabilir. Ama bunun tersini yapmak büyük bir cesaret ve bir dahinin dokunuşunu gerektirir." E.F. Schumacher’in makalesinden
    .
    ..
    ...

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Hocam forumu biraz takip etseniz bu maaşın İşbankasına yatacağını bilirdiniz.. Sondan 2 mesajınızın bir üstünde aynı sorunun cevabı var. Yapacağınız bir şey yok bekleyeceksiniz. Ocak 1 maaşı Kuveyt Türk'e yatacak. Yattığı gün promosyon başvurusu yaparsınız..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Son güncellemelere baktım ama çok kararsızım, iki adet maaşımız mevcut birisi 20 binin üzerinde 3 ayda bir yatıyor, 5 ocakta yatacak, diğeri her ay yatan 20 bin altında bir maaş, sizce ne yapmak mantıklı olur, hangi ikisine geçelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • AKP'nin Meclis'e sunduğu yasa tasarısına göre, kamuda görev yapan genel müdürler, daire başkanları, kurum başkanları, il müdürleri ile müfettişler ve uzmanların maaşlarına 30 bin TL seyyanen zam yapılacak.

Emekli Maaş Promosyon Listesi ( İLK SAYFAYI KONTROL EDİN BÜTÜN CEVAPLAR İLK SAYFADA )

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

DEÜ JEOFİZİK MÜHENDİSLİĞİ

• ftkonline kullanıcısına yanıt

Hiçbir banka ile maaş promosyon anlaşman yoksa PTT'ye yatar. Kimlikle bizzat maaş sahibi gidip herhangi bir PTT şubesinden çekebilir.

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.