Şimdi Ara

Emar (MR) Çektirme ve Check Up Fiyatları ne kadar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
161.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yaklaşık 1 yıldan uzun bir süredir tam olarak yerini belirleyemediğim göğüsümün sağ tarafında ğögüs kafesinin hemen altında belirli aralıklarla sancı giriyor ve bazen dayanılmaz boyutlarda ağrılarım oluyor. Sırtıma bir darbe aldığım zaman aynı bölgede sangi bıçak saplanırmış gibi şiddetli ani sancı hissediyorum. Vucudumun bu bölgesinde hissetme duyum artıyor ve elbise nle rahatsız ediyor. Farkında olmadan sağ kolumu yukarı doğru kaldırıyorum yürürken ve bu alışkanlık haline geldi ki yaklaşık 6 aydır farkında olmadan sağ omuzum kaldırmış bir şekilde yürüyorum. Ara sıra şiddetlenen sancılar yüzünden hastaneye muayene olduğum zaman röntgen çekilip kas gevşetici hap verildi fakat hiçbir faydasını göremedim. Bir gece acile gittim yapılan muayene de durumun tamamen psikolojik olduğunu ama emar çektirirsem teşhis için bunda fayda olacağını söylediler. Sonn 1 yıldır çalışmıyorum. Dolayısıyla ssk dan da yararlanamıyorum. Emar çektirebilmem için uygun fiyatlı bir hastane öneriniz varmı ? Check Up da yaptırmak istiyorum aslında ama bütçem baya kısıtlı. Ankara' da ikamet ediyorum. Fiyatlar konusunda hiçbir bilgim yok.







  • Kardeş sanırsam aynı sorun bende de var sanki kalbime veya etrafına çok ince bir sızı giriyor en fazla 3-5 sn sonra geçiyor bazıları ise dayanılmaz şekilde oluyor bende doktora gittiğimde(kardiyoloji) ergenlikten dolayı o bölgede bulunan kasların gelişiyor dedi
  • herhangı bir tetkik yaptıktan sonra mı bu kanıya vardılar ornegın ultrason falan gıbı aynı sorun bazen bendede oluor da ben ergenligi geceli cok oldu aynı durumdan arkadsım da sıkayetcıydı doktora gıttgınde kalp kapakcıklarında kaçak oldugunu ogrendi..
  • EveY birşey çekildi de ismi aklıma gelmiyor kalp ritmi filan yazıyordu kağıtta el bileklerim , ayağım ve göğüs kısmıma makineye bağlı birşeyler takıldı

    Doktor o kağıdı inceledikten sonra bu kanıya vardı tekrar başlarsa doktora gitmeyi düşünüyorum
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huseyin16

    EveY birşey çekildi de ismi aklıma gelmiyor kalp ritmi filan yazıyordu kağıtta el bileklerim , ayağım ve göğüs kısmıma makineye bağlı birşeyler takıldı

    Doktor o kağıdı inceledikten sonra bu kanıya vardı tekrar başlarsa doktora gitmeyi düşünüyorum




    onun adı EKG oluyor kalp ritimlerini ölçüyor
  • ankarada mr çok pahalıdır.anadoluda 75-150 ytl ye çekilenler,ankarada 600 ytl ye kadar çıkar.önemli not.anladığım kadarıyla sen muayene oldun ve dr senden omuz mr ı istedi.yoksa akciğerlerin görüntülenmesi mr ile değil bilgisayarlı tomografi ile olur.şayet kalp ile ilgili bir şey yok ise(ki öyle anlşılıyor) sana tavsiyem fizik tedavi uzmanına görünmen.ama ondan önce bir sağlık ocağı doktoruna muayene olup en az 2-3 hafta ağrı kesici ve kas gevşetici kullandıktan sınra fizik tedaviye git.kısaca önce sağlık ocağı tabibine başvursan daha iyi olur.geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inch -- 28 Eylül 2008; 3:11:57 >
  • bugün 435 e mr çektirdim istanbulda ama ankarada kaçadır bilmem
  • saglik bakanliginin belirledigi fiyat 450 TL MR icin
  • Ben de psikolojik olarak artık etkileniyorum bu kontrol olayından. 22 yaşındayım. Ne MR ne Check-Up hiçbirini yaptırmadım. Şimdi bu MR tüm vücuda yapılabiliyor mu? Fiyatları ne kadardır? İstanbul'da nereyi önerirsiniz?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: QuanoM

    Ben de psikolojik olarak artık etkileniyorum bu kontrol olayından. 22 yaşındayım. Ne MR ne Check-Up hiçbirini yaptırmadım. Şimdi bu MR tüm vücuda yapılabiliyor mu? Fiyatları ne kadardır? İstanbul'da nereyi önerirsiniz?
  • ankarada check up için yardımcı olabilirim içinde kanser araştırmaları da dahil 60 parametrelik bi sağlık taraması tunalıdaki denge lab.yapılacak.tel nolarınızı bırakırsanız 1 gun içinde ulaşabilirim sizlere grşz yeliz
  • İstanbul Checkup Merkezi
    Tel:02165671010
    En uygun en kapsamlı checkup orada
    emar dahil 100 den fazla tahlil ,tüm ekg,rontgen ve ultrasonlar,emar yada tomografi,
    eko,efor testi,kardiyoloji muayene,dahiliye muayene ,diş muayene dahil...Platin Checkup 690 TL
    Gold Checkup 390 TL
    Standart Checkup 240 TL
    www.tahlilmerkezi.com
    02165671010

    yardımcı olabildiysem mutluluk duyarım arkadaşlar..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyin16

    Kardeş sanırsam aynı sorun bende de var sanki kalbime veya etrafına çok ince bir sızı giriyor en fazla 3-5 sn sonra geçiyor bazıları ise dayanılmaz şekilde oluyor bende doktora gittiğimde(kardiyoloji) ergenlikten dolayı o bölgede bulunan kasların gelişiyor dedi

    ben 3-4 yıldır o sancıları cekıyorum bazen yolda karsıdan karsıya gecerken denk gelıyorum o anda nefes bıle alamıyorum sonra sancılar gecınce gönul rahatlıgıyla nefes alabılıyorum . kötu bı durum bu benımde ssk yok bende cok ısterdım mr cekılmek
  • Arkadaslar bence coğu kiside var bu benimde cok oluyordu, kaburgalarımın tam ortasında böyle gögüs kafesimin arasında bi ağrı hatta dik durdugunuzda iyice batıyor,babam demisti banada oluyor dik dur dahada acısın geçer demisti , öyle yaptıkca biraz daha düzeliyor.Bi ara tiyatro izlerken olmustu kalp krizi geçiriyorum sanmıstım ama ondan sonra önemsemedim pek cünkü bir kac saniye sonra geçiyor telas yapmıyorum pek.
  • SLM ARKADASLAR BENDEDE AYNI SORUN VAR YAKLASIK BİR AYDIR KALBİMİN ETRAFINDA AGRI OLUYOR VE Bİ KAC SANİYE SONRA GECİYOR GOGUSÜM AGRIYOR DİYE GOGUS BOLUMUNE GİTTİM AMA YAPILAN İŞLEMLER SONUCU ORNEGİN EKG ULTRASON TOMOGRAFİ GİBİ İŞLEMLER SONUCU GOGSUMDE BİŞEY OLMADIGINI SOYLEDİLER SİGARA DANDIR DEDİLER KARDİYOLOJİYEDE GİTTİM KALBİMDEDE BİŞEY YOK DEDİLER NAPICAMI SASIRDIM YARIN OZEL BİR HASTANEYE GİDİCEM BAKALIM NE OLACAK
  • Dr tetkiklerini kısa sürede yaptırmak ıcın express çalışacak güvenilir test sonucu aramak adına araştırma yaparken benı medichecklıne den aradılar.Kanser Taramalrımı yaptıracaklarını dahiliye ve kardiyoloji ağırlıklı bir sağlık taramasını kısa sürede VIP olarak vereceklerini söyledıler bende kabul ettim..arkadaşlar yanıma geldi bir dosya poliçe teslim ettiler 395TL verdim ve 2gün sonra gittim.epey bi işlem yaptılar özel bi hastanede check up için.Check up tan memnun kaldım arkadaşlar..Dr benden MR da İstemişti onuda eklettim üstüne birde. :) Zaten mr cektırsem dışarıda okadar verecekken ben birde check up tan gectim.Check up yaptırmak ısteyenlere MedıCheckLıne i öneririm.
  • bu göğsün ortasında sıkışma ve bu oluştuğunda ortaya çıkan nefes darlığı bende de var. kardiyoloji bölümüne gittim. ekg,kan ve idrardan bir şey çıkmadı. fazla takma, unutmaya çalış psikolojiktir dedi yolladı. aslında bu şey çok garip. spor salonunda çalışırken bir şey olmuyor ama eve gelip televizyonun bilgisayarın karşısına kurulayım hemen bir sızlama oluyor
  • check up yaptırmak 1 kişi için ortalama kaç paradır?
  • Selam Arkadaslar..


    Ben P.tesi günü yani 2 gün once MR cektirdim, Benim Sorunum , Kalca agrisi, ve FITIK suphesiydi.. Ben Istanbul Uskudar DEVLET HASTANE'sinde cektirdim MR'i ve 71,5 TL odedim yani 72 tl diyelim.. Sgk'li degilim bende..


    Ama yukarida bi arkadasimiz bir site adresi vermis orayi inceledim, MR dahil bir cok testler,görüntüleme,tahlil,radyoloji'yi kapsayan islemler gercekten cok ucuz fiyatta.. Emin Olun , Direk mr cektirmek yerine CHECK UP yaptirsaniz hem ilerideki sizi bekleyen hastaliklari görmek acisindan , hemde Suanki durumunuzu ogrenmek acisindan, hemde fiyat acisindan daha kârli ve güzel bir is yapmis olursunuz...www.tahlilmerkezi.com buradaki Check-up bölümlerini inceleyin ben simdi gördüm, acaip sasirdim, bos yere gittim 72 tl verdim sadece MR icin, Oysa üzerine 100 tl daha koysam, CHECK UP'a girecegim..


    Umarim yardimci olmusumdur... Bi üst bölümde arkadas sormus , kisi basina CHECK UP ucreti ne kadar diye,Onu da aciklayayim.. Dostum, Check -Up sana sunulmus paketler var, icinde belli tahlil secenekleri var, sen orada senin rahatsizligina uygun olan paketi sec, üstteki verdigim linkte o bölüm var. ORayi incelersen beni anlarsin..


    arkadas belirtmis fiyatlari söyle ;


    En uygun en kapsamlı checkup orada
    emar dahil 100 den fazla tahlil ,tüm ekg,rontgen ve ultrAsonlar,emar yada tomografi,
    eko,efor testi,kardiyoloji muayene,dahiliye muayene ,diş muayene dahil...
    Platin Checkup 690 TL
    Gold Checkup 390 TL
    Standart Checkup 240 TL
    Temel Checkup 99 TL


    www.tahlilmerkezi.com
    Istanbul Checkup Merkezi
    Tel:02165671010
    02165671010


    Iletisim adreside yukarida arkadas TEMEL CHECKUP'i eklememis, ama tavsiyem STANDART CHECK UP sizin isinizi görür eger cok ciddi rahatsizliginiz yok ise..


    Hadi saglikli ömürler diliyorum. Insallah herkes sagligina bir an once kavusur..




  • Kazıkçı tıp merkezleri üye olup yorum yapmaya başlamış. Check-up yaptırmak aptallıktır. İstediğiniz doktora sorun. Sağlık konusu artık çok büyük paraların döndüğü bir sektör haline geldi. Tıbbi görüntüleme tekniklerinin kullanımında Avrupa birincisiyiz. Bunun en büyük sebebi rant elde etmek için gereksiz yere röntgen, MR çekimi isteyen doktorlardır. Belli bir yaşın üstünde yapılması önerilen rutin kontroller dışında check-up yaptırmak tamamen israftır.

    Size tavsiyem forumda gizli kimlikle yazı yazan sağlık tacirlerine inanmamaktır. Acil durumlar dışında devlet hastanesinde muayene olmadan özel hastanede hiçbir işlem yaptırmayın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.