Şimdi Ara

Emanet edilen aracı çizmişler(Fotoğraf eklendi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
5.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Valla yazık bu ne aptal bir toplumdur. Bu şerefsize bir şekilde ulaşıp milletin ortasında ağzını burnunu kıracaksın
  • Geçmiş olsun. Aracın rengi opak kırmızı sanırım. İstanbul için Tokyo Garaj Salih beyle bir görüşün derim.Rötuş + zımpara + polisajla kırmızı ve beyaz renklerde çok iyi netice alıyorlar. Ciddi anlamda kurtarılır bu şekilde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozmenakif

    Geçmiş olsun, çok yazık olmuş. Yapanın, karşılığını en ağır şekilde görmesi dileklerimle... Biz de sıfır opel astra aldık 2015te. Daha alalı belki ay olmamış, binmeye kıyamıyoruz. Kapının önünde bir hayvan kül tablasına basar gibi ön tamponda sigara söndürmüş. Görünce iki gün kendime gelemedim. Biri neden böyle birşey yapar anlayamadım. İnsanlıktan ümidimi kestim o gün. Üstüne de s.çsalar şaşırmam artık. Herşeyi beklerim





    Geçmiş olsun , yukardan biri izmarit atmış da olabilir. Netice itibariyle hayvanlık boyutu değişmiyor tabi... Polisajla düzelir gibi sanki eğer verniği komple yakıp , astara indirmediyse...
  • thejollyjoker kullanıcısına yanıt
    Yukarıdan izmarit düşmesi falan değil kesinlikle. Bildiğin basılmış sigara. Plastik kabarmış. Ayrıca tampon komple değişti bu olaydan bir süre sonra.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Material-Engineer

    Bir insanın malına kasıtlı bilinçli olarak zarar veren herkesin allah belasını versin... yaşanmaz bir ülke olduk ya bunlar yüzünden vallahi kendi insanımızdan tiksinir oldum artık.

    Geçmiş olsun hocam. Esnafta kamera falan yok mu bir araştırsanız bekli bulursunuz.
    +1907. Oturduğum ve okumuş görgüsüzlerinde komşu sıfatıyla ikamet ettiği sitede de aynı karakter de "insan" var. En son sağ arka stop lambamı kırmıştı teki. Boya ve inşaat tozlarını geçtim. Çıkmıyor da. Çizikler zaten şekil ve figür halinde. Göçükler de var. Bunlar orta-üst gelir grubuna sahip nispeten de eğitimli beyaz yakalı tiplerin oturduğu özel site otoparkında park halinde iken aracımın başına gelenler. Kamusal alanda park eden ve aracını tutan insanları hele hele İstanbul tarzı yerlerde hayal etmek bile istemiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmişte babam aracını yakın dostlarına çok emanet ederdi, düğün dernek işleri için, ve hep dönüşte korna ve benzeri alanlarda bozulmalar olurdu, ona çok kızardım, kendim de asla böyle bir hataya düşmedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eskikarateci

    önceleri resmini çekip egmye şikayet yazardım. hiç geridönüş alamadım. zabıtaya polise şikayet etsen zaten onlar da bisiklet yolunda motor kullanan insanlar kimi kime şikayet ediyorsun. (gerçi son zamanlarda belediyemiz bu konuda uyarıları dikkate alıyor personelini uyarıyor) ben de böyle yapmaya başladım artık. evet memleketin zaptiyesiyim. benim hakkıma saygı duymayan adama saygı duymam arabasına hiç duymam.

    sen park halinde bir arabaya bisiklette yaklaşmanın stersini bilir misin? -ya aniden kapı açılırsa -o zaman aralık bırakayım -ama çok açılma karayolunda arabalar var -arabanın arasından başka bisikletliler çıkabilir onu da kontrol et... vs vs
    Trafikte yapılan suçun cezası vardır. Sen cezayı kendin kesmeye kalkarsan senin de cezanı kesecek biri çıkar. Orman kanunlarında yaşıyorsan bunun bedelini elbet ödersin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.