Şimdi Ara

EMAAR AVM 18-21 EKİM 3 ALIŞVERİŞTEN BİRİSİ HEDİYE (MAX. 800 TL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • EMAAR AVM 18-21 EKİM 3 ALIŞVERİŞTEN BİRİSİ HEDİYE (MAX. 800 TL)

    https://www.emaarsquaremall.com/istanbul-alisveris-firsatlari/emaar-da-bir-alirsin-iki-alirsin-ucuncude-kazanirsin

    18-21 Ekim arasında aynı gün Emaar’da yapılacak 3 alışverişten birisinin tutarı kadar yüklü TL Param kart hediye!

    KAMPANYA ŞARTLARI

    • Kampanya 18 Ekim – 21 Ekim 2019 tarihleri arasında Emaar içinde kampanyanın geçerli olduğu mağazalarda geçerli olacaktır.
    • Kampanyaya katılan mağazalar hakkında bilgi almak için Kampanya Kayıt Masalarına başvurulabilir veyahttps://www.emaarsquaremall.com web adresinden bilgi alınabilir.
    • Kampanya aşağıdaki şart ve koşulları kapsar ve katılımcılar kampanyaya katılarak bu koşulları eksiksiz kabul etmiş sayılırlar.
    • 18 – 21 Ekim 2019 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyadan faydalanabilmek için, aynı gün içerisinde, 3 farklı mağazadan, herbirinde en az 300 TL veya üzerinde alışveriş yapılması gerekmektedir. Kampanya Kayıt Masalarına gelip, bu şartlara uygun alışveriş belgelerini ibraz eden müşterilere, ibraz ettikleri 3 alışveriş belgesinden en düşük tutara sahip fiş değeri kadar TL yüklü Param Kart hediye edilecektir. Param Karttaki tutar 32 gün sonra aktive edilecek, ve bu süreden sonra, kampanyaya dahil olan mağazalarda kullanılabilecektir.
    • Kampanya süresi içinde en geç 31 Aralık 2019 saat:22.00’a kadar kullanılmayan bakiyeler bu süre sonunda geçerliliğini yitirecektir.
    • Kampanya süresince kazanılan hediye tutarları Kampanya Kayıt Masasında yapılan kayıttan 32 gün sonra katılımcının kullanımına açılacaktır, daha öncesinde kullanılamayacaktır.
    • Kampanya süresince bir katılımcının kazanabileceği maksimum hediye tutarı 800 TL’dir.
    • Bir kişi kampanya süresince kampanyaya yalnızca bir kez katılabilir.
    • Kampanyaya, kampanya tarihleri arasında ve “aynı gün” içinde 3 farklı mağazadan yapılan alışverişlerin fiş/fatura/e-fatura belgeleri ile katılım sağlanabilir, kayıtta kullanılacak alışveriş belgelerinin tümünün aynı gün tarihli olması zorunludur. Farklı tarihlerde yapılan veya 300 TL’nin altında kalan alışveriş belgeleri ile kampanyaya katılım sağlanamaz.
    • Alışveriş yapılan tarihte “aynı gün içinde” standa başvurup kampanyaya katılmak zorunludur, alışveriş belgeleri aynı tarihte olsa dahi alışveriş yapılan gün dışında farklı bir tarihte standa gelinmesi durumunda kayıt alınmayacaktır. Kampanya sadece alışverişin yapıldığı tarihte ibraz edilen alışveriş belgeleri için geçerli olacaktır.
    • Kampanyaya katılımda “geçerli alışveriş belgesi” olarak sadece Emaar AVM içinde kampanyaya katılan mağazaların düzenledikleri fiş/fatura/e-faturalar kabul edilecektir.
    • Mali değeri olmayan belgeler (sipariş fişi/proforma fatura/tahsilat makbuzu, yemek fişi, hediye kart, satış fişi kopyası, bilgi fişi, ve benzeri belgeler) ve yırtık-parçalanmış, üzerindeki yazıların okunamadığı fiş/faturalar kampanya katılımında geçerli olmayacaktır.
    • Kampanya süresince Param Kart’a yüklenmek suretiyle hediye edilen TL bakiyeler en geç 31 Aralık 2019 saat:22.00’a kadar ve sadece Emaar içinde kampanyaya dahil olan mağazalarda kullanılacaktır. Yüklenen tutarların harcanabileceği mağazalar listesi Emaar Square Mall web sitesinde yayınlanacaktır.
    • Emaar içerisinde bulunan döviz bürosu işlemleri, bankalardan/ATM’lerden alınan makbuzlar, tütün ve tütün mamulleri, market harcamaları, alkol ve alkollü içecek alımları, şans oyunları harcamaları, sarrafiye altın, kuyum, takı, elektronik, beyaz eşya, küçük ev aletleri alımları, market alışverişleri, eczane ilaç alımları, mobil/sabit telefon ve internet fatura ödemeleri, TL/dakika yüklemeleri, ürün değişim fiş/fatura/e-faturaları, turizm ve seyahat harcamaları, spor üyeliği satın alımları, Restoran harcamaları, hediye çeki satın alımları, hediye çeki ve/veya Troy Param Kart ile yapılan alışverişler ve tüm hediye tutarları kampanyaya dahil değildir.
    • Kampanyaya katılım sağlamak için alışveriş fişleri ve geçerli bir kimlik belgesi ibraz edilmesi zorunludur.
    • Kayıt sırasında katılımcıdan Ad/Soyad/Adres/TCKN bilgileri ve alışveriş belgeleri alınarak kayıt yapılacak ve karşılığında kampanyaya katılım için ibraz edilen 3 farklı mağazanın fiş/faturalarından en düşük tutarlı olanı kadar TL bakiyenin 32 gün yükleneceği Param Kart verilecektir.
    • Kampanyaya katılım sağlayabilmek için katılımcının ismi ile alışveriş belgesi üzerinde yazılı ismin aynı olması zorunludur, farklı isimlere düzenlenmiş alışveriş belgeleri ile katılım sağlanamayacaktır.
    • Kampanyaya katılım sağlanan alışveriş belgeleri Kampanya Kayıt Masalarında kayıt altına alındıktan sonra üzerlerine kampanyaya katılım yapıldığına dair kaşe basılacaktır.
    • Katılımcı, hediye edilen bakiyeyi kullanabilmek için kartını aktive edecektir. Kartın aktive edilmesi için “AKTIF boşluk 16 haneli kart numarası boşluk 4 haneli şifrenin 0850 988 99 99 a gönderilmesi gerekmektedir.
    • Katılımcıların, kampanyaya katılım sırasında halihazırda edinilmiş ve TCKN’lerine tanımlı aktif Param Kartları bulunması durumunda kazandıkları hediye bakiyeler bu kartlarına yüklenecektir.
    • Katılımcının daha önceden edindikleri ve TCKN’lerine tanımlı Param Kartlarının kampanyaya katılım sırasında yanlarında bulunmaması, kaybolması ve/veya çalınması durumunda öncelikle daha önceki kartın 0850 988 88 88 nolu Param Kart Çağrı Merkezi hattı aranarak iptal edilmesi ve sonrasında Kampanya Standından yeni kart alınarak yükleme yaptırılması gerekmektedir.
    • Param Kart vasıtası ile hediye edilen tutarlar, yine kampanya koşullarında belirtilen kazanılan bakiyenin harcanabileceği Emaar mağazalarında alışveriş için kullanılabilecek, ATM'den çekilmesi ve/veya bir başka banka hesabına havale edilmesi mümkün olmayacaktır.
    • Kampanya Kayıt Masalarında kayıt yoluyla katılım sağlayan katılımcılar, kampanyaya katılmak için verdikleri kişisel bilgilerinin işlenebilmesi için Emaar’a onay vermiş sayılacaklardır. Verilen onay doğrultusunda Emaar, kampanya katılımcılarına alışveriş ve kullanım alışkanlıklarına uygun ürün ve kampanyaları sunmaya devam edebilecektir. Katılımcı bu kampanyaya katılmak ile 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hükümlerine tabii olduğunu peşinen kabul eder. Katılımcı, 6563 sayılı Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun hükümlerine uygun olarak SMS, e-posta, fiziksel posta, Çağrı Merkezi araması, mobil uygulama, uygulama içi bildirim, vb gibi fiziksel ve dijital iletişim kanalları üzerinden Emaar’ın kendi kampanya ve hizmetleri ile ilgili katılımcıya iletişim yapmasına açıkça muvaffakat ettiğini kabul eder. Katılımcı, bu kampanya kapsamında paylaşmış olduğu kişisel verilerinin işlenmesine açıkça muvafakat ettiğini, Verilerin işlenmesi ile, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında verilerin kaydedilmesini, depolanmasını muhafaza edilmesini, değiştirilmesini, yeniden düzenlenmesini, açıklanmasını, aktarılmasını, devralınmasını, elde edilebilir hale getirilmesini, sınıflandırılması ya da kullanılması, engellenmesi gibi veriler üzerinde gerçekleştirilen her türlü işlemi ifade ettiğini anladığını kabul eder.
    • Kampanyaya katılım için alışveriş yapılan mağazalar, 18-21 Ekim tarihleri arasında yapılan ve kampanya katılım kaşesi olan alışveriş tutarlarını iade etmeme hakkını saklı tutar. Katılımcı tarafından iadede ısrar edilmesi durumunda bu faturaya yönelik Param Kart yüklemeleri iptal edilmesi zorunludur. Bu faturaya istinaden yüklenen tutarın kullanılmış olması durumunda ürün iadesi alınmayacaktır. Emaar, bu işlem ve iade talebi ile ilgili kampanyanın kötüye kullanılması ihtimaline karşı tüm yasal haklarını saklı tutar.
    • Kayıt esnasında verilen bilgilerin ve ibraz edilen alışveriş belgelerinin doğruluğunun sorumluluğu katılımcının sorumluluğundadır.
    • Sahte fiş veya fatura düzenleme, orijinal belgelerin üzerindeki bilgiyi değiştirmek suretiyle kampanya katılım gerçekleştirilmesi durumunda ortaya çıkabilecek her türlü maddi, manevi ve 3. kişiler nezdinde meydana gelebilecek yansıma zararlardan dolayı Emaar’ın tazminat ödeme yükümlülüğü altında kalması halinde eylemi işleyen kişiden/kişilerden rücuen tazmin edilecektir. Emaar bu konudaki tüm hukuki haklarını saklı tutar.
    • Aynı kişi tarafından farklı e-mail adresleri ve telefon numaraları ile kampanyaya katılım kurallara aykırı olup, Emaar, katılımcının kullanımını inceleme ve kötü niyetten kuşkulandığı takdirde; kullanıcıyı uyarma, kullanıcıdan alışveriş belgesini fiziksel olarak veya posta yolu ile göndermesini istemeye ve gerekirse kullanıcının kazandığı hakları iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Katılımcının farklı e-mail adresleri, telefon numaraları kullanmak suretiyle kampanyaya katıldığının belirlenmesi durumunda Emaar, Türk Ceza Kanununun ilgili hükümleri uyarınca katılımcı hakkında başta “nitelikli dolandırıcılık” olmak üzere ilgili suçlardan suç duyurusunda bulunma ve kazanılan meblağları tüm yasal faizi, avukatlık ücretleri ve diğer sair masrafları ile birlikte tazmin etme hakkını saklı tutar.
    • Katılımcılar, kampanya süresince yaptıkları alışverişlerde ve/ hediye bakiyelerle yaptıkları alışverişlerde oluşabilecek ayıplı mal veya hizmetten veya sair sebeple ortaya çıkabilecek her türlü durumdan Emaar’ın sorumlu olmadığını bilerek ve bu hususu kabul ederek kampanyaya katıldıklarını peşinen kabul, beyan ve taahhüt ederler.
    • Kampanya süresince Param Kart’a yüklenmek suretiyle hediye edilen TL bakiyeler katılımcının kampanya süresi içinde yapacağı bir sonraki alışverişte geçerli olacaktır.
    • Kampanya süresince alışveriş belgesi olarak geçerli sayılacak fiş/fatura/e-faturanın Emaar içinde bulunan ve kampanyaya katılmış olan mağazalardaki ürün ve hizmet alışverişleri karşılığında düzenlenmiş olması zorunludur.
    • AVM mağazalarının internet sitelerinden yapılan alışverişler, ürün teslimi Emaar’dan yapılmış olsa dahi kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.
    • Özel indirimli faturalarda, indirim sonrasında kalan ve müşteri tarafından mağazaya ödenen tutar kampanya kapsamında değerlendirilecek ve bu tutara göre hediye bakiye yüklemesi yapılacaktır.
    • Emaar tarafından daha önce düzenlenen kampanyalara katılım göstererek Troy Param Kart’ına bakiye yüklenen katılımcıların, kampanya katılımının alınması için Kampanya Katılım Masası’nda ilgili alışverişi Troy Param Kart ile yapmadığına dair ispatı için alışveriş ödeme slibinin ibrazı zorunludur. Troy Param Kart ile parçalı da olsa yapılan alışverişlere ait faturalar kampanyaya dahil edilmeyecektir.
    • E-fatura ile katılımlarda, sadece Emaar mağazalarından yapılan alışverişe ait e-faturaların görüntüsünün bastırılarak kayıt görevlisine ibrazı ve bir nüshasının teslimi şartı ile kampanyaya katılım sağlanacaktır.
    • Kazanılan hak devredilemez ve hediye edilen bakiyelerin nakit karşılığı talep edilemez
    • Hediye edilen bakiyeler kullanılarak satın alınan ürünlerin iade edilmesi durumunda Param Kart’a mağaza/marka tarafından bakiye iadesi yapılmaz.
    • Kampanya farklı kampanyalarla birleştirilemez.
    • Kampanya süresince bir Param Kart’a maksimum yüklenebilecek hediye tutarı 800 TL’dir, daha fazlası talep edilemez.
    • Kampanya süresince Param Kart’a yüklenmek suretiyle katılımcılara hediye edilen bakiyelerin bir sonraki alışverişte kullanılması için bir alt limit bulunmamaktadır ve hediye edilen TL bakiyeler parçalı olarak da kullanılabilir.
    • Hediye edilen bakiyeler, Param Kart’a yüklenildiği an itibariyle kullanılabilecektir.
    • Kampanya süresince ve sonrasında, üzerinde bakiye yüklü Param Kart’ların güvenliği katılımcının sorumluluğundadır. Kartın çalınması veya kaybedilmesi durumunda kartın üzerindeki bakiye henüz harcanmamış ise standa başvurulması halinde eski kart iptal edilip yerine yeni kart verilecektir. Kartın üzerindeki bakiyenin harcanmış olması durumunda yerine yeni kart verilmeyecektir.
    • Emaar çalışanları, Emaar AVM yüklenici firma çalışanları ve mağaza çalışanları kampanyaya katılamaz.
    • Kampanya bireysel tüketicilere yöneliktir, kurumsal katılım yapılamaz.
    • Kampanya 4.000 katılım ile sınırlıdır. Katılım sayısı tamamlandığında Emaar kampanyayı 21 Ekim tarihinden önce bitirebilecektir.
    • Emaar, savaş, deprem, doğal felaketler, saldırı, terörist eylem veya benzeri durumlarla sınırlı olmamak kaydı ile her türlü mücbir sebep sayılabilecek halin vukuu bulması halinde kampanyayı durdurma ve iptal etme hakkını saklı tutar.
    • Emaar, kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını her koşulda saklı tutar.
    • Kampanya süresi sonunda Param Kart üzerindeki bakiyenin kullanımına ve kampanyaya ilişkin soruların olması durumunda 0850 988 88 88 Çağrı Merkezi numarasından destek alınacaktır.
    • Katılımcılar kartlarındaki bakiyeleri “BAKIYE boşluk kartın son 6 hanesini” yazıp 0850 988 99 99’a SMS göndererek öğrenebilir.

    KAMPANYAYA DAHİL OLAN MAĞAZALAR

    ABDULLAH KİĞILI EXCLUSIVE
    ABDULLAH KİĞILI EXCLUSIVE
    ABER
    ADIDAS
    ADL
    ALTINYILDIZ CLASSICS
    ANATOLI
    A PLUS
    ARCHY KIDS
    ARMİNE
    ATASUN OPTİK
    ATELIER REBUL
    AVVA
    B&G STORE
    BALOON STORE
    BAMBİ
    BAQA
    BELLA MAISON
    BENETTON
    BERNARDO
    BERSHKA
    BETA
    BEYMEN CLUB
    BIRELIN
    BISSE
    BOYNER
    CALZEDONIA
    CAMICISSIMA
    CARTER'S
    CARTIER
    CEYO
    CINEMAXIMUM
    COLUMBIA
    D&R
    DAMAT TWEEN
    DEFACTO
    DERIMOD
    DESA
    DESIGN LOVERS
    DHOKU
    DIVARESE
    EBEBEK
    EFOR
    ELLE
    EMAAR AKVARYUM VE SUALTI HAYVANAT BAHÇESİ
    EMAAR AKVARYUM VR ROOM
    EMAAR AQUARIUM GIFT SHOP
    ENGLISH HOME
    ERMENEGILDO ZEGNA
    EXTREME
    FABIANA FILIPPI
    FLORMAR
    FUNLAB
    GALERIES LAFAYETTE
    GIOVANE GENTILE
    GOLDEN ROSE
    GÖZ GRUP OPTİK
    GÖZÜM OPTİK
    GRATIS
    GREYDER
    GUCCI
    GUESS
    HARRY WINSTON
    HERMES
    HOME STORE
    HOTİÇ
    HOUR PASSION
    HUGO BOSS
    INTIMISSIMI
    İPEKYOL
    İZNİKWARE
    JACK & JONES
    JO MALONE
    JOKER BABY
    JOKER TOYS
    JUMBO
    KARACA
    KAYRA & TIARA
    KEMAL TANCA
    KENT OPTİK
    KIEHL'S
    KİP
    KLAVUU
    KORKMAZ
    KOTON
    KRYOLAN
    LA LUCE
    LC WAIKIKI
    LTB
    LUFIAN
    LUZDEMIA
    MAC
    MACHKA
    MAGRABI
    MANGO
    MARINA RINALDI
    MARKS & SPENCER
    MASSIMO DUTTI
    MAVİ
    MED
    MIIN
    MIKASA MOOR
    MINISO
    MODÜL İSTANBUL
    MONEMEL
    MONT BLANC
    MUDO CONCEPT & COLLECTION
    NARS
    NETWORK
    NEZİH
    NOCTURNE
    NU
    ODAK ECZANESİ
    OLEG CASSINI
    OYSHO
    PAESE COSMETICS
    PANÇO
    PANDORA
    PENTİ
    PULL&BEAR
    PUMA
    Q1
    RAMSEY
    ROMAN
    ROSSMANN
    SAAT&SAAT
    SAMSONITE
    SEPHORA
    SKECHERS
    SNEAKER LIVE
    SO CHIC
    STORKS
    STRADIVARIUS
    SUNGLASS HUT
    SUPERSTEP
    SUWEN
    SWAROVSKI
    SWATCH
    TALY'S
    TANTITONI
    TEFAL
    TEKTAŞ WATCHES & JEWELLERY
    THE NORTH FACE
    TOURBILLON
    TOYZZ SHOP
    TRUNK&CO
    TWIST
    UNDER ARMOUR
    UNIQUE
    VAKKO
    VANS
    VICTORIA'S SECRET
    VITALI
    W COLLECTION
    WATSONS
    YAZZMA
    YVES ROCHER
    ZARA
    ZARA HOME
    HATTRICK
    MUDO COLLECTION
    PRIME STORE
    RAŞİT BAĞZIBAĞLI
    GEBE
    PACCO BABY
    VR ROOM ARENA
    KAYDIRAX
    LEATHER DESIGN
    KIDS PLAY
    PONY CYCLES
    OLMADIK DÜKKAN
    LELAS
    SILVER ATELIER
    GOLDENISH
    QUEEN SILVER BOX

    KAMPANYAYA DAHİL OLMAYAN MAĞAZALAR

    ADAM'S PİZZA
    ALTINBAŞ
    AMASYA ET ÜRÜNLERİ
    ARBY'S
    ARİFOĞLU
    ATASAY
    ATASAY EXCLUSIVE
    ATOM TOST
    BEDRİ USTA KEBAP
    BEEVES STEAKHOUSE
    BEYLERBEYİ PROFİTEROL
    BIG BAKER
    BIG CHEFS
    BİZİM LOKANTA
    BODRUM MANTI
    BUNCO
    BURGER KING
    BURSA KEBAP EVİ
    CAFFÈ NERO
    CAFE SABOR
    CARL'S JR.
    CHILLBOX
    COLD STONE
    CREMERIA MILANO
    ÇÖPS
    DRY CENTER, LOSTRA
    ERDEM KIRAMER
    ETA BAL
    ETSTUR
    FOR KIDS HAIR
    GLORIA JEAN'S COFFEES
    GÜLTEKİN DÖVİZ
    GÜNAYDIN KÖFTE DÖNER
    HACIOĞLU
    HAKAN MÜCEVHERAT
    HAYAL KAHVESİ
    HELLO SWEETIE
    HUQQA
    I & PIZZA
    İDAŞ BEDDING
    JOLLY TUR
    JUICE PLANET
    KAHVE DÜNYASI
    KASAP DÖNER
    KAYSERİ MUTFAĞI
    KEKİK CAFE
    KFC
    KİLYE
    KOÇAK GOLD
    KOÇTAŞ
    KÖFTECİ RAMİZ
    LİZAY
    MAC ATHLETICS
    MADO
    MALATYA PAZARI
    MCDONALD'S
    MEDIA MARKT
    MEMOŞ TANTUNİ
    MİGROS
    MOC CAFE
    OTOFÖR - OTO YIKAMA
    ÖZBAYRAK ALTIN
    PAPS ITALIAN
    PİDEELLİ 5
    PİDEM
    POPEYES
    PRONAIL
    SAMSUNG
    SARAY MUHALLEBİCİSİ
    STARBUCKS (KIOSK)
    STARBUCKS (OFFICE TOWER)
    STARBUCKS
    SUSHICO
    SUVLA RESTAURANT
    SUVLA
    ŞANS OYUNLARI
    ŞEKERCİ CAFER EROL
    TAVUK DÜNYASI
    TERZİ
    THE GALLIARD
    THE HOUSE CAFE
    TICKERDAZE
    TIME PROFESSOR
    TOBACCO SHOP
    TURKCELL
    TURK TELEKOM
    USTA DÖNERCİ
    VAKKO CHOCOLATE / BISTRO
    VODAFONE
    WAFFLE STOP
    YATSAN
    ZEN DIAMOND
    MINIZONE / Kids Playground
    WALTER'S COFFEE
    BALOON STORE
    SUPPLEMENTLER
    SUPPLEMENTLER
    SUPPLEMENTLER
    FOTOMATİK
    POP STICK
    GODIVA
    HARIBO
    KRISPY KREME



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 14 Ekim 2019; 15:51:29 >







  • Mediamarkt yok migros yok sarmadı beni bu iş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusu 4 alışverişten birisi hediye olacak.

    3 alışveriş yapınca alışverişlerden birisi kadar TL Param kart veriyor.
  • yerimizi alalım, kombo canavarları bekleniyor
  • İyi gibi sanki...

    Alışveriş yapılan tarihte “aynı gün içinde” standa başvurup kampanyaya katılmak zorunludur,

    Yarın sabah AVM'yi açarsınız artık.

    VICTORIA'S SECRET > 3 don 300 TL

    SKECHERS > 1 Ayakkabı 600 TL

    THE NORTH FACE > 1 mont 1000 TL

    Oleyyyyy donlar beleşe geldi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi g3nj -- 11 Ekim 2019; 16:24:8 >
  • Emaar bütçemize uygun magaza koçtaş, mediamarkt var galiba ötekiler kazık diyorlar
  • İlk kampanyadan alışverişin yarısını geri iade almıştık, performans düşüşü var, gene de fena sayılmaz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 11 Ekim 2019; 17:32:35 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu ürünleri iade ediliyor mu geri versek alınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Media Markt varsa gerisi önemli değil
  • MM dahil değil diyor. Ve paramkartla yapılan alışverişlerde önceden kazanılan hediye çekinin kullanımını da dahil etmemişler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi werrol -- 11 Ekim 2019; 18:21:23 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İmanPower

    Bu ürünleri iade ediliyor mu geri versek alınca
    İade olayının olacağını sanmam, hediye TL tutarları Param karta 32 gün sonra yükleniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya şartlarında Param kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahil değil denmiş. Param kart ile harcama yapıp hesabına bakiye yüklenen var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.