Şimdi Ara

Elvui ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar cata döneminde elvui diye bir ui addon paketi vardı cursede yayınlanıyordu wowu tekrar açtırdım curseden addonları teymin ederken elvui yi bulamadım
    fakat bi forum açmışlar kendilerine tukui.org adında güvenilirmi bu link varmı kullanan aramızda yada elvui'ye benzer tavsiye edebileceğiniz addonlarda olabilir

• güvenilir.
  • tamamen güvenilir bende kullanıyorum hemde sana son updateleri oyun içerisinde chat penceresinde haber veriyor.. update için ayırı küçük boyutta birşey yüklüyor gerçekten öneririm :)
  • tukui üstüne cyui kullanıyorum tavsiye ederim :D
  • uzun zamandır bende kullanıyorum kullandırıyorum tavsiye ediyorum ekranı çok derliyor topluyor.
  • Diğer UIler benim monitör (17" widescreen) küçük olduğundan iyi durmuyor. Ben de kendi kafama göre yaptım bunu.

Elvui ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Diğer UIler benim monitör (17" widescreen) küçük olduğundan iyi durmuyor. Ben de kendi kafama göre yaptım bunu.

Elvui ??

seninkiside güzelmiş... bana dotları elvui deki gibi gösteren bi ui lazım olsa onuda deneyebilirim :)

•  Elvui ??

tukui+cyui çok güzeldir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Locknroll

quote:

Orijinalden alıntı: Thør

Diğer UIler benim monitör (17" widescreen) küçük olduğundan iyi durmuyor. Ben de kendi kafama göre yaptım bunu.

Elvui ??

seninkiside güzelmiş... bana dotları elvui deki gibi gösteren bi ui lazım olsa onuda deneyebilirim :)

Feral Druidde oynarken Droodfocus addonu ile hallediyorum ben onu ötekilerde zaten gerek olmuyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.