merhaba arkadaşlar cata döneminde elvui diye bir ui addon paketi vardı cursede yayınlanıyordu wowu tekrar açtırdım curseden addonları teymin ederken elvui yi bulamadım fakat bi forum açmışlar kendilerine tukui.org adında güvenilirmi bu link varmı kullanan aramızda yada elvui'ye benzer tavsiye edebileceğiniz addonlarda olabilir
güvenilir.
tamamen güvenilir bende kullanıyorum hemde sana son updateleri oyun içerisinde chat penceresinde haber veriyor.. update için ayırı küçük boyutta birşey yüklüyor gerçekten öneririm :)
tukui üstüne cyui kullanıyorum tavsiye ederim :D
uzun zamandır bende kullanıyorum kullandırıyorum tavsiye ediyorum ekranı çok derliyor topluyor.
Diğer UIler benim monitör (17" widescreen) küçük olduğundan iyi durmuyor. Ben de kendi kafama göre yaptım bunu.
quote:
Orijinalden alıntı: Thør
Diğer UIler benim monitör (17" widescreen) küçük olduğundan iyi durmuyor. Ben de kendi kafama göre yaptım bunu.
seninkiside güzelmiş... bana dotları elvui deki gibi gösteren bi ui lazım olsa onuda deneyebilirim :)
tukui+cyui çok güzeldir
quote:
Orijinalden alıntı: Locknroll
quote:
Orijinalden alıntı: Thør
seninkiside güzelmiş... bana dotları elvui deki gibi gösteren bi ui lazım olsa onuda deneyebilirim :)
Feral Druidde oynarken Droodfocus addonu ile hallediyorum ben onu ötekilerde zaten gerek olmuyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme