Şimdi Ara

Elveda Passat (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
17.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
134 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • hep alamayanlar yorum yapıyor zaten. bmw mercedese parası yetmeyenlerin ilk tercihi passattır bazen parası yetenler bile bmwsini mercedesini satıp alıyor. gerisi hikaye.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Le7els

    hep alamayanlar yorum yapıyor zaten. bmw mercedese parası yetmeyenlerin ilk tercihi passattır bazen parası yetenler bile bmwsini mercedesini satıp alıyor. gerisi hikaye.

      

    Akşam akşam güldürdün yahu, allah senide güldürsün.

    Millet elindeki bmw ya da mercedes'i satıp demek passat alıyor...

  • john mclane kullanıcısına yanıt

    çevremde müşterilerimden örnek vermek gerekirse. malum 2011 2016 senelerinde bmw mercedes çok satıldı. bunlarında bir çoğu bmwler 2000 motor dizel mercedesler 2250 motor olarak piyasda boy gösterdi. vergiler bu süre zarfında ikiye katlandı. 1.6 benzinlide çok sattı tabi iki markada. 2000 motor ve üzeri vergi yüzünden satanlar 1.6larda çok yakıyor diye satanların yeni tercihlerinde ortak noktası passat b8 kasada buluştu. zaten passatın alım satımının kolaylığı bu söylediğime kanıt niteliğinde. piyasaya hakim bir galerici tanıdığınız varsa sorabilirsiniz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gravaze

    Türkiye'de D segmentinin krelı Passat'tır, bunu bir İnsignia sahibi olarak dürüstçe söylüyorum. Herkes aracın yıllardır aynı şekilde olduğundan bahsetmiş, ben bu tasarım dilini ve alışkanlıkların devam edilmesindeki ısrarı seviyorum. Her modelinde baştan ayağa selefiyle hiç alakası olmayan modellerin sonu iyi olmuyor. Klasik, sade ve sportif tasarım. Gayet de güzel geliyor bana.


    Belki bu sayede ülkemizde de station araçlar artık tutar. Bizim milletin ne garezi var sw'ye de almıyorlar, almadıkları gibi bir de itin bir tarafına sokuyorlar, anlamıyorum. Halbuki Türk aile yapısı için bulunmaz nimet station araçlar. Belki bu tekeli kırar Passat variant.

    çok basit cevabı.


    bizim millet arabayı daha almadan satmak düşüncesiyle araba alıyor.


    ama satıcı (veya üreticilerin) bunda etkisi çok fazla maalesef; madem satılmıyor, tutulmuyor, (buraya not : meraklısı da gayet var, ikinci not, sw-mpv türü araçlar seçenekli ve uygun fiyatlı olmadığından hafif ticarilere yoğunlaştı bütün talep) kampanya yapın, indirim yapın, donanım getirin satın. hiç unutmuyorum vw açıklama yapmıştı zamanında, sw araçlar tutulmadığından kampanya yapıyoruz diye, bi heyecanlandım, oo nihayet hadi bakalım neler olacak diye... sedanından pahalıya verdiler. ciddi kampanyalar yapılsa sw cenneti olacak kapasitemiz vardı yoksa..





  • quote:

    Orijinalden alıntı: talhadogdu

    Bu Passat size ne etti? Ananıza, bacınıza falan mı sövdü de neden bu kadar nefret duyuyorsunuz?


    Hadi yurdum insanı otomobilden anlamıyor, tamam. E bakıyorum Avrupa satışlarında da başarılı bir model. Neden bu çekememezlik, en ufak bir haberde bile tiye almaya çalışmak, nefret söylemlerinde bulunmak?


    Kedi-ciğer meselesi desem o kadar da ulaşılamaz bir araç değil ki. Cidden merak ediyorum neden bu kadar nefret duyuyorsunuz?

    trafikteki gördüğüm tüm pasat sürücüleri sanki yol onlarında biz emaneten veya paralı kullanıyormuşcasına veya akıl almaz şekilde agresif hal hareket ve tutum içindeler.


    ilave olarak kullanıcı profili aracı anlatırken mercedes ve üstü bir kalite ve değer algısına koyuyorya gerekli antipati olduda bitti..

    nötr olmak imkansız sizi itiyor.





  • Kalite dokunuyor sanirım?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.