Şimdi Ara

Elon Musk: Otomotiv sektöründe yaşanan sorunlar 2022 yılında bitecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk: Otomotiv sektöründe yaşanan sorunlar 2022 yılında bitecek



    Tesla CEO’su Elon Musk, otomobil endüstrisini etkileyen çip sorunlarının, yeni yarı iletken fabrikalarının açılması ile beraber gelecek yıl sona ereceğini söyledi. Küresel olarak çoğu teknolojik ürünü etkileyen çip sorunu, otomobil sektörüne de büyük ölçüde zarar verdi.



    Nükleer enerjiye sıcak bakılıyor



    StellantisFerrari başkanı John Elkann ve Elon Musk'ın konuk olduğu İtalyan Teknoloji Haftası oturumunda Musk, ''Yapılmakta olan çok sayıda çip üretim tesisi var. Gelecek yıla kadar cips sağlamak için iyi bir kapasiteye sahip olacağımızı düşünüyorum'' sözlerini dile getirdi.



    Ayrıca Bkz.Çip krizi nedeniyle Türkiye’nin otomotiv ihracatı düşüşe geçti



    Ferrari ve Tesla, artan küresel enerji ihtiyaçlarını karşılayabilmek için nükleer enerjiden destek alınması konusunda da anlaştılar. Ülkelerin güvenli olan nükleer enerjiden uzaklaşmasına oldukça şaşırdığını söyleyen Musk, yarı iletken üretimininin artan talebi yakalayacağını düşünüyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2021/09/27/elon-musk-new-chip-plant-end-auto-shortage-2022/







  • Nedense biteceğini sanmıyorum. Şirketler bir kalıp uydurup yonga sıkıntısının devam ettiğini söyleyerek ürünlerini daha pahalı satıp paraları emme düşüncesine gireceklerdir.

  • Sade cips

  • Sürdürülebilir değil. Daha çok emme basma tulumba stratejisini izleyebilirler ki zaten belli ürün ve sektörlerde yapıyorlardı. İnşallah genele yaymazlar.

  • Çıkan aşılar ilk şuralara gönderilse belki çoktan çözülmüştü lakin amaç başka Abd bu kritik sistemleri ülkesine alacak kadar akıllı. Bir sürü şirket yatırım yaptı. Gelecekte TOGG için çip arayan Türkiye, Abd'den güzel bir ambargo yer ve çip yerine çekirdek çitlerse şaşırmayın. Bu açıdan Asyadaki tesisleri şimdiden desteklemekte ve arayı iyi tutmakta fayda var yoksa büyük patlarız.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erturkcan2 E kullanıcısına yanıt
    Zaten sırf aramız bozulmasın diye sinovac almadık mi? Işe yaramaz olduğu belli oldu şimdi millete biontech basıyorlar

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Rachsuchtig kullanıcısına yanıt
    Sadece Sinovac alsak yine iyi

  • Bu low iq dolandırıcının araba üretmediğini umarım herkes biliyordur.

  • HBeg kullanıcısına yanıt
    hadi dolandırıcı belki diyorum, şahsen bir yamuğu olmadı bana ama bu adama low iq demek te ne bileyim, biraz abes olmuş sanki :))

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ceo-tr

    hadi dolandırıcı belki diyorum, şahsen bir yamuğu olmadı bana ama bu adama low iq demek te ne bileyim, biraz abes olmuş sanki :))

    Adam NASA'yı dahi dolandırıyor araba falan da ürettiği yok bu salağın tarikatı hypelıyor bunu dünyanın en boktan işini yapıyor olayla da alakası yok. Salak Instagram sayfaları falan yükseltiyor bu adamı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.