|
Stone ile karşılıklı olarak yazdığınız mesajlara 3. bir göz olarak baktığımda şunları fark ettim. 1) Yöneticilerin, moderatörlerin bu forumu kurumsal olarak temsil ettiği yanılgısına düşmüşsünüz böyle bir şey yok. Ayrıca yöneticiler he ne kadar fazla görüş bildirme eğiliminde olmasa da onların da görüşleri vardır ve forum kuralları çerçevesinde kendi görüşlerini yazabilirler. Sizin "normal"inize bu uymasa ve "anormal" olsa da durum bu. Sadece mesaj yazarken "bir kural uygulayıcı olarak" bazı yetkilerle de donatıldıkları için daha dikkatli olurlar o kadar, olmalılar da. Ama zaten bu farkı koruyabilmek için çeşitli kriterlerle seçilirler ve bu göreve layık görürler. Mesela benden moderatör ya da yönetici olmaz, çünkü üyelik geçmişim pek parlak değil, uyarılarım, aldığım cezalar mevcut, tabii ben de zaten moderatör veya yönetici olmak istemem. Bir insanın ne olduğunu gerçek bir üyelikle yüzüne vurma özgürlüğümün bende kalmasını tercih ederim, onların diyemediklerini ben derim. 2) İnsanlara söylemedikleri ve yapmadığı şeyler üzerinden yafta yapıştırıyorsunuz ve saldırıyorsunuz. Mesela adam bir platformda eşcinsel içerik bombardımanı görmekten bıkmış usanmış ve bunu dile getirmiş. Bundan tek şikayetçi olan da kendisi değil. Siz de tv ekranlarında, gündüz kuşağı programlarındaki rezilliklerden bahsetmişsiniz. Stone bu rezillikleri savunmamış ki? Ne alaka? Bir tür saman adam saftası yapmışsınız burada. Kimse bunlardan bahsetmedi, konu bunlar değil, kimse bunları savunmadı, desteklemedi zaten. Onlar rezillik. 3) Bir kişi eşcinselliği tercih etmeme ve sevmeme hakkına sahiptir, bunu da dile getirebilir. Normal veya anormal demek bir hakaret değildir, nefret söylemi hiç değildir. Bir görüştür. Nefret söylemi böyle olmaz. Eşcinsellerle dalga geçersin, aşağılarsın, hakaret edersin, o zaman bunlar nefret söylemi olur. Sizin nefret söylemi tanımınız gerçekten çok farklı. Siz istiyorsunuz ki kimse hoşunuza gitmeyen tek bir şey söylemesin ama böyle bir dünya yok, üzgünüm. Ben de bazen eleştirilmeyi sevmem ama bu eleştiriyi tolere eder ve kabullenirim. Platformlara dönersek evet gerçekten iş sistemli bir propaganda noktasına gelmiş durumda. Platformu kullanmamak bir çözüm olmayabiliyor çünkü bunu sadece Netflix'te yapmıyorlar, sadece Netflix bunun membağı, adı çıkmış. Farklı platformlardan bir şey izlesen de, video oyunları oynasan da görüyorsun, artık animasyonlarda, çizgifilmlerde filan görüyorsun hani şu çocuklara izletilenler var ya iş bu noktaya geldi. Eşcinsellik kısmı bir kenara bırakırsak SJW, woke kültürü benim şahsen midemi bulandırıyor. Çünkü uyarlamaları da mahvediyorlar, sinematik evrenlerin, fantastik evrenlerin içine edip bırakıyorlar. Witcher evreninin içine sıçtı Netflix, Amazon da Yüzüklerin Efendisi evrenine ait diziyi gebertti. Böyle yığınla örnek bulunur. Artık hiçbir uyarlamaya sevinemiyorum bile kesin bunun da içine edecekler diye bakıyorum olaya. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Ekim 2025; 16:2:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

Hızlı