Şimdi Ara

elo elektronik boş.yarı dolu, dolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
4
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum geçen yıl
  • Cevaplayan Üyeler 15
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 4
  • Ortalama Mesaj Aralığı 39 gün 5 saat 3 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 2
  • Favoriye Eklediklerim 4
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • kenakord (43 mesaj) muhsin kamer (7 mesaj) ismeren (4 mesaj) rondo1194 (3 mesaj) slayer_ank (3 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (9 mesaj) Mobil (5 mesaj) Mini (1 mesaj)
  • @
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • ele elektronik dergisini takip etmiş olan tüm arkadaşlardan ricam var..... Ben 48 yaşındayım. Elektronik tamamen bir tutku. Halen daha ufak tefek devrelerde uğraşıyorum. sizlerden ricam 1980 dönemlerde yayınlanan ve yayın hayatı bitmiş olan elo elektronik dergilerinin 25 nci sayısında bir devre vardı. BOŞ, YARI DOLU, DOLU diye bu devre su seviye alarmı . internette bir sürü devre var ama hiçbiri benim için bu devre gibi değil. fakat şema yok dergilerim atıldı. Eğer elinde bu sayı olan varsa ve bu şemayı yayınlarsa minnettar kalırım . bu bir tutku işte o devre benim hoşuma gidiyordu. hepinize sevgiler selamlar arkadaşlar.

• Hoş geldin ismeren...
    İstediğiniz elo elektronik dergilerinin tüm sayıları ciltlenmiş olarak elimde vardır ancak şu anda HOPA dayım 13 Hazıranda İstanbula döneceğim . Bana bu tarihte hatırlatırsanız hemen bu şayının şemasını yollarım .. selametle kalın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenakord

Hoş geldin ismeren...
    İstediğiniz elo elektronik dergilerinin tüm sayıları ciltlenmiş olarak elimde vardır ancak şu anda HOPA dayım 13 Hazıranda İstanbula döneceğim . Bana bu tarihte hatırlatırsanız hemen bu şayının şemasını yollarım .. selametle kalın..

Merhaba Kenan abi. Eğer sayilari vaktiniz olursa taratip paylasa bilirseniz bizimde işimize yaraya bilir ve gerçekten çok iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Murat kardeşim..
    Sayıların bütününü tarayıp hazırlamak emin olun en az 15 günümü alır. Düşünün 12 sayı bir cilt olarak yapmışım, Toplamda sanıyorum 11 cilt var. Bunu taramak benim çok zamanımı alır. Bu işi yapabilecek biri olursa gelip benim atölyemde sistem müsait yapabilir veya istediğiniz kısımları tarayabilirim.
    selametle...
  • kenakord kullanıcısına yanıt
    Yok üstad, bende ısrar ediyorum. 15 günse 15 gün bekleriz ... tarayıcıyla dergilerin kopyasını çıkartırsan bende isterim...

Yüklerseniz yandex diske oradan isteyen kullanır...

Kolay gelsin...

Selamlar
  • Eh artık Istanbula döndüğümde hallederim...
  • quote:

Eh artık Istanbula döndüğümde hallederim...

Kenan hocam elo elektronik benim gibi yaşı 40 üstü olanların her sayısı hazine gibiydi. Hala bir kaç sayısını saklarım.

• Evet internetin olmadığı zamanlarda ilaç gibi kaynaklarımızdı bunlar. daha eski zamanlarda ise lafayet dergisi vardı hatta orada benim devrelerim bile yayınlanırdı. daha sonra operman, junior, ve İngilizce olarak elector dergileri çok iyi birer kaynaktılar halen bunlardaki birçok devre internet ortamında yayınlanmaktadır...
    çok memnun olurum ustacım ben hatırlatırım. ilgine teşekkürler
  • Merhaba Kenan abi.

ilgin için tesekkür ederim bir kaç gündür öyle detayli bakamadim forum'a kusura bakma geç yaziyorum, sanirim paylasacakmissin abi dergileri umarim zahmet olmaz tesekkürler ederim tekrardan.

Elektor dergisinin baya bir sayisini buldum. Adil kullanim kotasini actigim için indiremiyorum suan ama buradaki arkadaslarin , abilerimin isine yaraya bilir. Torrent olarak mevcut.

indirmek için

www. t o r r e n t z .eu/b7398a75e984d5f3f5d79ee9096c8f61601994e5

iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayer_ank -- 8 Haziran 2014; 23:30:09 >
  • sevgili kenan bey istanbula hoş geldiniz elo elektronik sayı 25 devre boş yarıdolu dolu su seviye alarmı devresi bugün ayın 13 ü hatırlatmamı istemiştiniz.. eger imkanınız varsa devreyi yayınlarsanız minnettar kalacağım sevgiler saygılar
  • Elbetteki.. hemen fotosunu çektim dosyalar ektedir...

elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu

Kenan abi merhaba. Eline sağlık kendi adima tesekkur ederim. Abi bisi sorcam sana elektronik bölümünün adminligini neden biraktin acaba. Garip kişiler türedi onlardan dolayı 4 gün uzaklaştırma aldim ki kişilere hic bir şey yapilmadi senin zamanında iyiydi abi.

• Bunu ne siz sorun, ne ben söyliyeyim... Forumdaki birkaç kahraman densiz kişilerin ortalığı karıştırması ve DH yönetiminin taraflı hareketi ve de bazı kişilerin forum yetkisi istemesi neticesinde böyle oldu... Birde forumun ciddiyet ve kalitesi bozuldu.. sadece para kazanmak amaçlı bir kuruluş bana göre. hepsi bundan ibaret. bende çok fazla girmiyorum veya çokta yazmıyorum. sadece isteyenler olursa yardımcı oluyorum. zira çok fazlada kişilere yardım edersen hani derler ya iyilikten maraz doğar . aynen böyle oluyor.. Selametle kal...
  • Baskı devre resmi ektedir. Kolay gelsin.

elo elektronik boş.yarı dolu, dolu
  • quote:

Eh artık Istanbula döndüğümde hallederim...

Kenakord hocam ne oldu ELO fotokopileri... hala Hopa 'da mısınız?

Hazır ramazandayız vakitte müsaittir...

Şöyle ciltleri bir karıştırıver, önemlilerden 10-15 tane şemalı + pcb li devreleri bekliyorum...

Ayrıca... PT 2399 lu EKO devresi varsa, profesyonel devre... pek makbule geçer...

İyi çalışmalar, kolay gelsin...
  • Kenan Hocam emeğinize sağlık

Başka devreleri de atarsanız Forum olarak çok seviniriz hocam

ALLAH'a emanet olun.
  • Tamam inşallah sabah atölyeden hallederiz inşallah.. özellikle istediğiniz bir devre varsa oradan başlayabiliriz...
  • http://yadi.sk/d/3IjWleKMDvi84

Yandex disk içerisine bazı devre dosyalarını koydum buradan alabilirsiniz... şemalar yükledim ama asıl dosyalar ve dökümanlar en üstteki yandex disk içerisindedir...

elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu elo elektronik boş.yarı dolu, dolu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenakord -- 15 Temmuz 2014; 9:41:34 >

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.