Şimdi Ara

ELM327 Lazım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın GEM modülünü flashlamak için kullanacağım. Ankara'da elinde ELM327'si olan varsa, bir günlüğüne ödünç almaya talibim. Programları da kendisine hediye ederim.

Ufak bir iş için kırk kere servise gidip beceriksiz servis teknisyenleriyle yüzgöz olmak istemiyorum.

Ankara'da elinde ELM327 olan varsa bana ulaşabilir veya buraya cevap yazabilirse sevinirim.

ELM327 Lazım!

• bende var hocam bide size pm attim sanirim gormediniz.
  • Mazur görün bu alet ne işe yarar merak ettim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Aracımın GEM modülünü flashlamak için kullanacağım. Ankara'da elinde ELM327'si olan varsa, bir günlüğüne ödünç almaya talibim. Programları da kendisine hediye ederim.

Ufak bir iş için kırk kere servise gidip beceriksiz servis teknisyenleriyle yüzgöz olmak istemiyorum.

Ankara'da elinde ELM327 olan varsa bana ulaşabilir veya buraya cevap yazabilirse sevinirim.

ELM327 Lazım!

bende de var ama ben edirne'deyim. ama ulaşım sıkıntı olursa o ayrı tabi ki.

• ankaradaym bi yerde bulusu odunc verebilirm :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer49

ankaradaym bi yerde bulusu odunc verebilirm :)

Hocam çok teşekkürler. Konu biraz eskiydi. Tüm işlemleri yapabileceğim bir IDS cihazı edindim zamanında. Kaldı ki şimdi o araçla pek uğraşmıyorum. Yeni bir oyuncak bulduk kendimize :) onda da modül falan hakgetire...

Tekrar teşekkürler.
  • elm327 icin kullanilabilecek kapsamli bir progmram onerinizi var mi acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.