Şimdi Ara

ELİZ BEACH OTEL REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 15-25 HAZİRAN tarihlerinde bamtur u arayarak erken rezervasyon imkanından faydalanmak için satış temsilcisi Recep bey isimli bir kişi tarafından ALANYA-KONAKLI DA güya 4 yıldızlı kum plajlı ELİZ BEACH OTEL hakkında bilgi istedim. oteli öyle bir övdüki bu arkadaş çok memmum kalacaktık.10 gün parasını ödedik ve ailecek gidecegimiz günü bekledik ve sonunda otele ulaştık. odamıza yerleştik.ilk gözüme çarpan banyo kapısıydı. kapısını tekmeleyerek açabiliyorsun başka türlü açılmıyor. televizyonda sadece trt1 kanal d ve atv var.çarşaflar ve yastık yüzleri leş gibi.banyo leş gibi. havuza indik bir merakla bir kaydırak var ama içine tasla su döküyorlar sanki havuza ulaşmanın imkanı yok .yürümen gerek anca.bara baktım şöle bi. ne göreyim venüs marka bir bira 2 litre naylon bardakla veriyorlar şu çay içilen ince platik bardaklarlar .kristal cola fanta maden suyu ne istersen kristal, alkollü içeceklerin markasını hiç duymadım zaten. sıcakdan içmenin imkanı yok zaten verdiklerini. buz istersen yok diyorlar zaten. çok nadir bulabilirsin yetişirsen.istediğin içeçegin kalmadıgını her an duyabilirsin .saat kaç olursa olsun sabah 10 akşam on farketmez. kaldıgımız 10 gün boyunca köftenin her çeşitini yedik öglen ve akşam olmak üzere. başka çeşit çıkmadı.pilav ,makarna ve haşlama patates de vardı tabi.tatlı yerine sadece elma koyan tek otel buradır sanırım.çorbayı kase bulamadıkları için fincana dolduran insanlar ,yemek almak için tabak bekleyenler acele olsun diye dogru düzgün yıkanmadan leş gibi bir bezle silinen tabaklar.günün ne işse hep öglen duş zamanlarında kesilen elektirikleri. jenaratör yok otelde.elektrik gitti mi suda kesiliyor.su zaten buz gibi duş almak biraz cesaret işi çok nadir sıcak aktı.asansör yemek saatleri sadece 0 ile 6 katta çalışıyor.arada kalan katlardaki kalanlar merdivenle çıkmak zorunda ilginç bir sistem.böyle bir işletmecilik ilk defa gördüm.bu nasıl 4 yıldız bir oteldi ben anlayamadım. havuzu temizlenmiyor.sadece 2-3 kere bir tas ilaç mıydı neydi bilmiyorum döküldügünü gördüm.zaten ufacık bir havuz birde su topu oynamaya kalkıyorlar çocuk havuzunda veya hemen havuz dibinde sınırlı şezlongdaki güneşlenenlerin suratına topun patlamasına şaşırmayın.bar kısmında 5-6 masa anca var.akşam yemeginden sonra koşarak gitmesseniz yer bulamassınız.animasyon tam 11 de bitiyor gece .oda sanırım barın kapanma saatine ayarlı.11 de gittinmi servis kapandı diyorlar.soguk bişiler içmek istiyorsan zaten bardan değil otel marketinden paranla alıp içeceksiniz.bardan soguk bişiler içme şansınız çok az.çay niyetine bira içmeyi severseniz mesele yok.tam size göre.sahildeki tesisi sahilin en berbat yerinde.o yerden denize girme şansınız sıfır.çünkü kum diye bişi yok resmen asfalt olmuş kayalar.aşagı dogru yürürseniz iskeleden girebilirsiniz.aynı şezlong sıkıntısı sahildede var.geceden havlu atmanız lazım.oteldeki bamtur temsilcileri 30 ya yakın şikayet dilekcesi doldurulunca ne hikmetse otelede ugramaz oldular.
    ne varki parayı peşin vermemiz ve de bamturun bizi yarı yolda bırakmasının, müşterisini korumamasının sadece satana kadar varım anlayışının ve ilgisizliklerininin cezasını; ailemle birlikte çıktıgımız en rezil günlük tatil olarak hafızlarımıza yer etmesiyle ödedik.BİR DAHA BAMTUR İLE TATİL Mİ ASLAAAAAAAASÖZÜN KISASI BİZ böyle rezil bir 10 gün tatil daha geçirmediK.







  • Geçmiş olsun. Hani bir kaç gün olsa yine insan katlanır da 10 gün olunca işgenceye dönmüştür; eminim...

    Bu arada konu ile ilgili olarak otelpuan.com sitesini tavsiye edebilirim. Tercihten önce giden insanların yorumlarını okumak verdikleri puanları görmek faydalı olabiliyor. Gerçi senin gittiğin oteli arattım ama çıkmadı.
  • Arkadaşım geçmiş olsun. Okurken , ne yalan söyleyeyim , güldüm biraz. Allah kimsenin başına vermesin.
  • Yalnız şimdi bamtur'un sitesinden otele biraz bakındım da fiyatları hele de Temmuz gibi en yüksek olan ayda bile kişi başı 63 tl. Herşey dahil konsepti için gerçekten de düşük bir rakam ve iyi bir hizmet alabilmek mucizelere kalmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

    Yalnız şimdi bamtur'un sitesinden otele biraz bakındım da fiyatları hele de Temmuz gibi en yüksek olan ayda bile kişi başı 63 tl. Herşey dahil konsepti için gerçekten de düşük bir rakam ve iyi bir hizmet alabilmek mucizelere kalmış.



  • üzülerek ve hatta içimden söverek ben bu otelde şimdi kaldığımı söylemek istiyorum.. dün geldik geldiğimizde otel i 3 aydan önceden rezerve ettiğimiz halde odalar hazırlanmamış ve odaların boşalması için bize beklememizi boşalan oda oldukça bizi alacaklarını söylediler.. nese şükürler olsun ki odalar geldi odaların kişi sayısını verdik ama odalar karma karışık geldi. nese odalara çıktık başladık dolap aramaya 4 tane oda almıştık 4 odadan sadece birinde dolap çıktı.. görevliye gittik dolap neden yok dedik görevli bize otelimizin hiçbir odasında dolap yok dedi çıktı. otele ilk girdiğimizde bize verilen çıktıda ücretsiz aktivitelerde okey, dart vs yazıyordu.. bugün otelde yapacak şey bulamadığımızdan okey oynayalım dedik. gittik resepsiyona okey i nerde oynayabiliriz dedik burda okey yok dediler, e verdiğiniz çıktıda yazıyor dedik adam bu sefer animatör e sorun dedi animatör e gittik o başkasına yönlendirdi başkasına gittik o da bilmiyorum dedi çıktı. sonra bizimkiler türk hamamını çok severler otelde türk hamamı var dediler nese bizimkiler gitmişler ya hamamın en başta geleni sıcak su değil mi.. su resmen denizden ki sudan bile soğukmuş.. dün akşamdan beri bamturu arıyoruz.. ve şunuda söyleyim biz bu oteli kendimiz seçmedik bamtur a bi kaç tane otel sunduk bamtur bize burayı önerdi ya burayı öyle bi anlattı ki sanki sanarsınız ki dünyanın en güzel oteli ne ararsanız var.. ama alakası yok yani ben böyle bi rezalet görmedim. bamtur u aradık ve burayı onların önerdiğini söyledik otel değişikliği için başvurduk bamtur yarına kadar süre vermemizi istediler umarım yarın otel i değiştirirlerde az da olsa güzel bi tatil geçirsek..




  • Shakaa,

    Sana da geçmiş olsun dostum. Umarım bir çözüme kavuşturursunuz yol yakınken. BAMTUR'un yaptığı da hakıkaten çok ayıp. Bire bir gerçekleri anlatamıyorsan da en azından "çok iyi, süper..." falan diye yanlış yönlendirme ...
  • merhaba arkadaşlar şimdi burda yazılanları okuyunca haftaya başlangıcım hiç hoş olmadı.çünkü bahsi geçen ELİZ BEACH HOTEL de bende bamtr aracılığı ile ayın 15.07.2010 girişli 5 gün tatil aldım.galiba tatil değil işkence olacak gibi acaba gitmeyip en azından yol masrafından mı tasarruf etsek ne dersiniz ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shakaa

    üzülerek ve hatta içimden söverek ben bu otelde şimdi kaldığımı söylemek istiyorum.. dün geldik geldiğimizde otel i 3 aydan önceden rezerve ettiğimiz halde odalar hazırlanmamış ve odaların boşalması için bize beklememizi boşalan oda oldukça bizi alacaklarını söylediler.. nese şükürler olsun ki odalar geldi odaların kişi sayısını verdik ama odalar karma karışık geldi. nese odalara çıktık başladık dolap aramaya 4 tane oda almıştık 4 odadan sadece birinde dolap çıktı.. görevliye gittik dolap neden yok dedik görevli bize otelimizin hiçbir odasında dolap yok dedi çıktı. otele ilk girdiğimizde bize verilen çıktıda ücretsiz aktivitelerde okey, dart vs yazıyordu.. bugün otelde yapacak şey bulamadığımızdan okey oynayalım dedik. gittik resepsiyona okey i nerde oynayabiliriz dedik burda okey yok dediler, e verdiğiniz çıktıda yazıyor dedik adam bu sefer animatör e sorun dedi animatör e gittik o başkasına yönlendirdi başkasına gittik o da bilmiyorum dedi çıktı. sonra bizimkiler türk hamamını çok severler otelde türk hamamı var dediler nese bizimkiler gitmişler ya hamamın en başta geleni sıcak su değil mi.. su resmen denizden ki sudan bile soğukmuş.. dün akşamdan beri bamturu arıyoruz.. ve şunuda söyleyim biz bu oteli kendimiz seçmedik bamtur a bi kaç tane otel sunduk bamtur bize burayı önerdi ya burayı öyle bi anlattı ki sanki sanarsınız ki dünyanın en güzel oteli ne ararsanız var.. ama alakası yok yani ben böyle bi rezalet görmedim. bamtur u aradık ve burayı onların önerdiğini söyledik otel değişikliği için başvurduk bamtur yarına kadar süre vermemizi istediler umarım yarın otel i değiştirirlerde az da olsa güzel bi tatil geçirsek..



    BAMTUR YARINA KADAR SÜRE İSTEDİYSE SİZDE YANMIŞSINIZ DEMEKTİR.BAMTUR DAKİ SATIŞ TEMSİLCİM HALA BENİ ARACAYAK TATİLDEN DÖNELİ 10 GÜN OLDU.ORADAKİ DUYGULAR ANLATILMAZ YAŞANIR.SİZEDE GEÇMİŞ OLSUN NE DİYELİM BAMTUR SAĞOLSUN.




  • HA BİR HABER Bİ SÖYLENTİ GELDİ KULAĞIMA. BİZ AYRILDIKTAN SONRAKİ GÜN OTEL SAHİBİNİ SANIRIM MÜŞTERİLER DÖVMÜŞ

    ELLERİNE SAĞLIK ASLI VARSA ÇÜNKÜ BEN ZOR DAYANMIŞTIM KAPIŞMAMAK İÇİN KİMSEYLE. İNSANLARA MAL GİBİ HERGÜN KÖFTEEEEEEEEEEEEE YEDİRTDİĞİ İÇİN.....
  • SEVGİLİ BAMTUR BİZE BUNLARI YAŞATTI O SÜRE ZARFINDA O DA AYRI BİR KONU

    gelelim BAMTUR A : OTELDEKİ BAMTUR sorumlusu yasemin hanım hatırımızı sordu .aslında derdi tekne turu pazrlamak ta laf olsun die sordu işte.şikayetlerimi anlattım.biyerlerle görüştü.o arada gökan bey die bi arkadaş daha geldi antalya bölge müdürü BAMTURUN. odamızı gösterdim.yemekhaneye baktı.odamızın yarın derhal değişecegini söyledi oda fos çıktı.ikinci GÜN diger memmun olmayan müşteriler gibi dogal olarak otelden memmum olmadıgımızı yerimizi değiştirmek istediğimizi söylemek için bamturdan yeşim hanımı cep telefonundan aradım ; bana operasyonla görüşeceklerini bana döneceklerini söylediler.ne hikmetse ilk 4 gün defalarca ben aramama ragmen cevap hep aynı operasyonla görüşüp size dönecegiz.nasıl bir operasyon ise bu anlamadım.en son aramamda sizden bir netice cıkmayacak demem üzerine yeşim hanım şu cevabı verdi, sizin satış temsilciniz recep bey onla görüşün. arayıp not bırakmama ragmen recep bey aramadı o gün. yeşim hanıma tekrar arayıp biraz sert çıkınca recep bey beni aradı ama onunda verdiği cevaba şaşırmadım.operasyon la görüşüp hemen size dönücem. tatilim bitti bugün eve döndüm recep bey beni hala arayacak.OTEL REZALET OTELİ PAZARLAYANLAR DAHA REZALET. SİZ DE BAMTUR İLE TATİL DÜŞÜNÜYORSANIZ DİKKATLİ OLUN DERİM.SADECE SATANA KADAR İŞLERİ PARA ALINDIKTAN SONRA ARTIK ŞANSINIZA KALMIŞ GERİSİ OTEL İYİ ÇIKMASSA VAY HALİNİZE.




  • bu otelle ilgili başka deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim
  • size katılıyorum bende 25/06/2010 - 02/07/2010 tarihleri arasın da kaldım böyle bir rezalet görmedim pislikden geçilmiyo Bamturda satana kadar ama lütfen TURSAB Şikayette bulunun ve Turizm Bakanlığına email yoluyla hoteli incelemeye alsınlar ben bulundum rezalet bi tatil geçirdim. İşletme diye bir şey yok muhattap yokki pas pas yapan barda duruyo yemekhane deseniz o biçim pislik havuz öyle deniz veya havuzda sezlong yok kısacası bu kimseye tavsiye etmiyorum.
  • lütfen şikayetlerinizi en üst mertebelere iletin.

    bunların yaptıkları yanlarına kar kalmasın.
  • AYRICA BURAYADA ŞİKAYET BIRAKIRSANIZ İYİ OLURwww.hotelsikayet.com

    BU OTELİN REZİLLİĞİNİ OKUSUNLARDA
  • Öncelikle geçmiş olsun..İnsanın bütün yıl beklediği tatilin bu şekilde heba olması üzücü..Alanya da tüm oteller buna yakın malesef orda otelde kalıpta memnun olanını görmedim daha..

    En son 5 yıl önce Kemerde kapıdan ucuz bir otelde herşey dahile 3 gün katlanmak zorunda kalmıştım..Sabah haşlanmış yumurta akşam üzerine ketçap dökülmüş haşlanmış yumurta çıkıyordu..Açık büfe yemek dedikleri marul domates salatalık ketçaplı yumurta ve 2-3 tanede köfte ve ya tavuk(fazla alamıyorsun) baştan 3 günlük parayı verdiğimizden 2 gün otelde yeme içmeyi kesip dışarda bulduğumuz pidecide yemeye başladık..
    İşim dolayısı ile yılda 3-4 defa lüks otellerde toplantılara gidiyorum inanın 100 çeşit açık büfesi olan otelde bile doğru dürüst yeşil salata filan yiyemiyorsunuz..Herşey var hesapta ama bir çupra bir tabak yeşil salata bir duble rakı keyfi olmuyor otellerde..
    Kemer deki acı deneyimden sonra şimdiki tatil anlayışım küçük bir koyda oda kahvaltı ve ya akşam yemeği olucaksa menüyü kendimizin belirlediği mangalda balık et ve ya tavuklu , kesinlikle içecek olarakta biz ne istersek getiricek tatil şekli..
    İnanın bu tatilde hem masanıza yemek geliyor sıraya girip saçma sapan yemek seçmiyorsunuz hemde canınız ne isterse yiyip içip çok ucuza tatil yapıyorsunuz..Çocuklu aileler genelde 5 yıldızlı otel filan tercih ediyorlar ama küçük otellerde odanız yiyip içtiğiniz yer deniz hepsi iç içe..Büyük otaldeki gibi odaya git ordan yemeğe yürü ordan havuza denize koşturması yok..Küçük bebeği olan arkadaşlarımız bile bizle tatile gidince en rahat tatilimiz bu dediler..
    Böyle yer arayanlara özellikle Datça Palamutbükünü tavsiye ederim..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burutay001

    merhaba arkadaşlar şimdi burda yazılanları okuyunca haftaya başlangıcım hiç hoş olmadı.çünkü bahsi geçen ELİZ BEACH HOTEL de bende bamtr aracılığı ile ayın 15.07.2010 girişli 5 gün tatil aldım.galiba tatil değil işkence olacak gibi acaba gitmeyip en azından yol masrafından mı tasarruf etsek ne dersiniz ?


    aslına bakarsan senin düşüncen en doğrusu.. hiç gelme direk bamturu ara paranı geri iste.. hatta biz biraz sonra otel olarak toplanıp tüketici haklarına, kaymakamlığa ve gereken her türlü yere gidip şikayetlerimizi belirticez dilekçelerimizi vericez.. otel zaten icrada siz gelmeden kapanabilir.. bugün yine bi kaç müşteri geldi onlar giriş yapmadı çünkü biz kapıdan otel hakkında herşeyi anlattık onlarda vazgeçti en doğrusunu yaptılar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: burutay001

    bu otelle ilgili başka deneyimi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim


    otelde ben kesinlikle hiç memnun birisini görmedim ve sana şunu da söyleyim otel normalde 4 yıldız olarak gözüküyor ama yıldızlarını geri almışlar. yani resmi olarak yıldızı yok ama bunu saklamaya çalışıyorlar.. kesinlikle güzel bi yorum arama en kısa zamanda dediğim gibi bamturla görüş..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.