Şimdi Ara

Elini öper alnımıza KORUH ! Ünal başgaan. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ertu.aa

    quote:

    Orijinalden alıntı: KURSAD.

    Başlık , başlık değil .. Yazıya bakıyorsun fanboyluk mu denir , objektifden yoksun mu denir bilmiyorum o tarz bir yazı olmuş şimdi bende çıksam Bizden bir yönetici başkanı bu şekilde yazsam sonunada eminimki diğer taraftarlar gıpta ile bakıyordur desem nasıl olurdu.

    Neye göre kime göre eminsin .. Adamı bir tek konuda tebrik ediyorum biz bu olaylar neticesinde Klubümüzün menfaatini düşünüyoruz diyor en azından amacını gizliyip saklamıyor bizde diyoruzki önemli olan sadece kulüp değil türk Futboludur.

    Ronaldinho, konusunu Fatih hocaya sordum, ''Böyle bir şey var istermisin'' dedim. ''Bana 24 saat içinde cevap verin'' dedim, bana ''İstemem takım içi dengelerini bozar'' dedi. Ben de almadım. Ben Messi'yi almak istesem, Fatih hoca 'İstemem'' dese yine almam. Çünkü ben yarın hesap soracağım adamın istemediği birşeyi yapmam...

    Nedir bu aga derler adama



    hakem odası basıp fedarasyona ve başkanına ağır küfürler ettiği telefon konusmalarıyla kanıtlanmıs yeri geldiği zaman kendi stadında oynadıkları maçta yayıncı kuruluşun kablolarını kestiren bunlarlada yetinmeyip birçok maçta şike ve şikeye teşebbüs etmekten yargılanmakta olan bir kulüp başkanına sahip bir takımın taraftarının ''bizim için önemli olan kulüp menfaati değil türk futboludur'' demesi ne kadar garip değilmi ?

    sesi duyup geldim dostum naptın sen ya




  • adamın kralı adamın dibisin Ünal Başkan
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.