Şimdi Ara

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Toplu e-posta İletişimine Getirdiği Sınırlamalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • “Elektronik ticarete düzenleme tasarısı kabul edildi… İzinsiz SMS ve e-posta yasaklandı” şeklinde başlıklar ile bugün yayınlanan haberleri okuduğumda bu kadar yanlış bilgilendirme ve üstünkörü haberler karşısında birkaç satır da ben yazmak istedim. 23 Ekim 2014 tarihinde TBMM’de kabul edilen ve 1 Mayıs 2015 tarihinde yürürlüğe girecek “Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanunun” sektörümüzde “Toplu eposta iletişimi” adıyla anılan pazarlama/satış tekniğine birtakım sınırlamalar getirdiği doğrudur. Aşağıda bu sınırlamaları ve kanunun mealini sizler için özetledim.

http://www.niyazisaral.net/?p=2610

Elektronik Ticaretin Düzenlenmesi Hakkında Kanun ve Toplu e-posta İletişimine Getirdiği Sınırlamalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Niyazi Saral -- 30 Nisan 2015; 12:30:39 >

• Çok iyi olmadı mı ya gerekli gereksiz sürekli arıyorlardı.
  • Açıklamalar net ama birşey sormak istiyorum bir eticaret firmasından alışveriş sonucu elde edilen bir datadanda izin almak zorundamıyız mesela yani gene bir mail yolu ile izninizi istiyoruz tarzında bir mailmi atmamız gerekli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.