Şimdi Ara

elektronik sigara sizce sigarayı tamamen bıraktırıyorumu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çevremdeki 4-5 insan yıllarca sigara kullandıkdan sonra elektronik sigara almalarıyla birlikde sigarayı bıraktılar bende sigarayı bırakmak istiyorum elektronik sigara kullanmak istiyorum fakat bazı sorularım olucak.
    sizce elektronik sigara gerçekden sigarayı bıraktırıyorumu ?
    elektronik sigara nerden ucuz fiyata alabilirim ?
    elektronik sigara likit nedir ve nerden alabilirim ?
    elektronik sigara likit çoğaltıcısı nedir nerden temin edebilirim ?
    elektronik sigara aliexpressden alsam bi sıkıntı olurmu ?
    başlangıç için hangi cihazı önerirsiniz ?

şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim. elektronik sigara sizce sigarayı tamamen bıraktırıyorumu ?

• Buradan almada nereden alırsan al, çakala para kaptırma. Cihaza 3, 4 misli fiyat ekleyip serbest piyasa diye çemkiriyorlar. Ayrıca alsatçılar, leş gibi likitler temin ediyor. Bu cihazı alıp, iki gün sonra çöpe atarsın demedi deme.
  • 4 yıldır içiyordum gunde yarım paket genelde. Fakat sonrasında bırakmaya karar verdim ama birden olmayacağı belliydi, 4 5 ay ince sigara ictim sonra hem ince hem super light içtim. Farkettim ki normal sigara içemez olmuştum çok ağır geliyordu ve fena yapıyordu beni. Yavaş yavaş ince sigarayı da azaltınca şuan hiç aklıma dahi gelmiyor sigara :)
  • Elektronik Sigara ile nikotin bağımlılığını yenemezsiniz. Sadece nikotin alım şekliniz değişir. Biri ısıyla tütünü yakarak verir diğeri de aromalı sıvıyı buharlaştırarak. İki şekilde de nikotin bağımlılığınız devam eder. Ben çok yanlış buluyorum. İkisi de zararlı ve gençleri(ve çocukları) daha çok özendiren bir yapıya sahip. Meyve aroması ve zararsız gibi görünüşü. Tasvip ettiğim şeyler değil yani.

Orijinalden alıntı: Fëanor_

Elektronik Sigara ile nikotin bağımlılığını yenemezsiniz. Sadece nikotin alım şekliniz değişir. Biri ısıyla tütünü yakarak verir diğeri de aromalı sıvıyı buharlaştırarak. İki şekilde de nikotin bağımlılığınız devam eder. Ben çok yanlış buluyorum. İkisi de zararlı ve gençleri(ve çocukları) daha çok özendiren bir yapıya sahip. Meyve aroması ve zararsız gibi görünüşü. Tasvip ettiğim şeyler değil yani.

İmkanı olan varsa elektronik sigara alabilir bence. Sigaradan hayli hayli az zararsız olduğu kesin gibi. Tabi bundada yok değil.
  • nikotinsiz likitlerden alıp kullanabilirsin. ayrıca biz 4 kişi bıraktık sigarayı bununla. patlama olayına gelince lion pili olan her elektronik alet patlayabilir bu normal o yüzden sallama böyle diyenleri.
    11 yıl önce açıldı
    Sigara nasıl bırakılır?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Icerisinde nitokin var. Nikotinin oluşturduğu kanserojen etki devam edecektir. En iyisi kökten bırakmak. Bir doktordan yardım alabilirsin.
    başlangıç için ego aio veya ijust s

Ben de elektronik sigaraya başladım ve dört haftadır normal sigara kullanmıyorum. Bunun üzerine yurt dışına gidip gelenlerden elektronik sigara getirmeye başladım.

Elimde kangertech subox mini c var. Dileyen PM atsın yardımcı olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    yani 9mg nikontinli sigara kullanıyor iseniz 9mg lık likit alın
    aksine 3mg lık alırsanız sigara ile beraber içersiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

“What do you want?"
    "Just coffee. Black - like my soul.”
  • Hiç bulaşma kardeşim. Sigaranı azaltarak bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    esigaram.us
    Cevap : esf'den alabilirsin google'a yazınca çıkacaktır
    elektronik sigara likit nedir ve nerden alabilirim ?
    Cevap : bu baya derin bir konu likitler nbase ve marka likitler olarak gidiyor tavsiye edebileceklerim efkar sigarayı bırakıyorsan 10 ml 12 mg veya 10 ml 9 mg nikotinli likitle başlayabilirsin ancak bu likitlerin gerçek tadını alman için tel,pamuk sarman gerekiyor
    elektronik sigara likit çoğaltıcısı nedir nerden temin edebilirim ?
    Cevap : likit çoğaltıcısı diye birşey yok nicotine base ile kendi likitini daha ucuz maliyetle yapabilirsin
    elektronik sigara aliexpressden alsam bi sıkıntı olurmu ?
    Cevap : satıcıya mesaj atman gerek gümrükte şansa kalmış bir durum
    başlangıç için hangi cihazı önerirsiniz ? istick pico öneririm,onun üzerine gus phenomenon 1-1 klon,expromizer 2.1,tron-s,kayfun v3 mini,k6 (bunlar sigara içimi tanklar)
    ama başlangıç olarak üzerine aspire nautilus mini hazır coil ile başlamanı tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: C-Prologic

elektronik sigara kulanıp ta sigarayı bırakmak istiyenlere öenrim
    likit alıriken nikotin oranını içtiginiz sigaranın nikotin oranı ile alın
    yani 9mg nikontinli sigara kullanıyor iseniz 9mg lık likit alın
    aksine 3mg lık alırsanız sigara ile beraber içersiniz.

12 mg light sigara
    9 mg ultra light (ince slim) 'e eş değer 6 mg biraz hafif gelebilir aslında bende 6 mg kullanıyorum ama arkadaşın dediği gibi kesmeyebilir 9 mg ile başlayabilirsin

• NO...sigarayı iradene hakim olabilirsen bırakabilirsin.

Orijinalden alıntı: Fade to Black

nikotin kanserojen etki yapmaz, sigara yandığında çıkan maddelerden olur kanserojen etki.ayrıca nikotinsiz likitler de var
    şu sitede güvenilebilecek yerler bulunabilir.gerçi ben hala tütüne devam.
    esigaram.us

https://www.medikalakademi.com.tr/sigara-elektronik-sigara-nargile-farketmez-nikotin-tek-basina-da-kanserojendir/

Sen bilirkişi misin uzman mısın acaba? Bu dediğin laf yüzünden bir çok kişi etkilenebilir bu vebali boynuna alırken hiç mi çekinmiyorsun?

Yukarıdaki linkten memnun olmazsan sana pubmed linkleride atarım sıkıntı yok. Nikotin kanserle ilişkisi en yüksek olan maddelerden biri. Bu bilgi çok eski değil malesef yeni bir bilgi. Tıpkı bir ara sigara zararsız dedikleri gibi nikotin zararsız diyorlar. Ama ispatlandı ki nikotinde zararlı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.