Şimdi Ara

elektronik bateri için amfi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    benim yamaha dtx450 modeli bir baterim var ve onun içim amfi almak istiyorum. bütçem 1.000 tl ama 700-800 tl lik bir amfi ideal olur.
    bana asthon DA30 modeli önerildi ama onunla alakalı pek bir bilgi bulamadım o yüzden yardım için size koştum
    yardımlarınız için teşekkürler.

Orijinalden alıntı: sataniskedi

arkadaşlar öncelikle merhaba.
    benim yamaha dtx450 modeli bir baterim var ve onun içim amfi almak istiyorum. bütçem 1.000 tl ama 700-800 tl lik bir amfi ideal olur.
    bana asthon DA30 modeli önerildi ama onunla alakalı pek bir bilgi bulamadım o yüzden yardım için size koştum
    yardımlarınız için teşekkürler.

Hocam elektronik davul icin bence amfi guzel olmaz ben denedim ve bekledigim performans o gercek davul tonlari hic cikmiyor maalesef kulaklikla calmak en iyisi derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matttfrk hocama katılıyorum. Bence o paranın yarısıyla iyi bir referans kulaklık alabilirsiniz. En kaliteli amfide olsa akustik sesin yanından geçemeyecek. Veya bu parayla roland v-drums için üretilen kulaklığını yada sennheiser c25 ve audio technica ath-m50x gibi üst seviye bir kulaklıkla çok iyi bir performans alabilirsiniz. Ya da bütçeyi artırıp Yamaha MS40DR veya Roland PM30 a çıkmalısınız.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.