Şimdi Ara

Elektro gitar öneriye açığım (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Betaski

    Öncelikle cevap verdiğiniz için hepinize teşekkürler.

    Bir süredir foruma giremiyordum, pek de araştırma yapacak fırsatı bulamadım. Birkaç öneri daha aldım ve içlerinde aklıma en çok yatan yamaha pacifica 112j olmuştu. Olmuştu diyorum çünkü az önce kontrol ettiğimde fiyatının 1500 dolaylarından 2100'e kadar çıktığını öğrendim... Tabii her gitarın fiyatları böyle oynamamış. Bir de bi arkadaşım line 6 spider 15w amfiyi ikinci elden almayı önerdi.

    Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum pacifica 112j ve spider 15w hakkındaki.

    Sanırım elektro gitarı alabilmek için bir süre daha beklemem gerekecek. Yine de tavsiyeleriniz için teşekkürler, yeterli bütçeye ulaşabilirsem mutlaka yardımı dokunacaktır.

    @gıbıç Normalde amfi dışında 1500-1800 civarı düşünüyordum ancak bir nebze esnetebilirdim. Şuan ise o kadar bile yok ve önümüzdeki birkaç ay da olacak gibi durmuyor.
    Bence yamahayı biraz geri plana alın daha ucuza cort ibanez jackson alabilirsiniz. gerçi ibanezin ucuz gitarları da pek güzel değil. Bulursanız aslında ltdnin de o fiyat aralıklarında gitarları vardı diye hatırlıyorum. Ayrıca schecter e de bakabilirsiniz. amfi için ise spider pek tavsiye etmiyorum biraz daha dijital bir amfi tercih ederseniz daha iyi olur. id core10 ile deneyimim olduğu içiçn onu önerebilirim distortion kanalı üzmeyecektir sizi beni uzun süre idare etmişti zira :)




  • @leopolidas Köprü tipi ile ilgiliydi yanlış hatırlamıyorsam.

    @gıbıç Birkaç tane cort gözüme kestirdim araştıracam. id core10 en mantıklı tercih gibi duruyor şuan.
  • Betaski B kullanıcısına yanıt
    Hocam ne aldınız? Ben de squier affinity strat hss almayı düşünüyorum. Ama yanına ne amfi alsam karar veremiyorum.
  • BauschLomb B kullanıcısına yanıt

    Hocam uzun bir süredir başka maddi sebeplerden dolayı gitar meselesini ertelemek durumunda kaldım bir birkaç gün öncesine kadar; ancak bütçemi de arttırdım ve şimdi aklımda epiphone les paul studio lt var. Hala karar aşamasındayım ancak bazı fikirler oluşmaya başladı kafamda. Siz gitarınızı aldınız mı? Bu arada geç gelen cevap için de üzgünüm uzun bir süre buralarda değildim.

  • Betaski B kullanıcısına yanıt

    squier affinity strat almıştım ben hocam, sonra zaman ayırıp öğrenemedim tam anlamıyla. kenarda tozlanıp duruyor, satacağım yakında...

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.