Şimdi Ara

Elektro almayı düşünüyorum da...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhabalar şuan klasik gitar çalmaktayım. Gitarım Alfonso CG101. Gitara başlayalı çok olmadı (5-6 ay) ama herhangi sıradan bi şarkıyı biraz çalışarak çalabilirim. Normal bir gitaristin bilmesi gereken her şeyi biliyorum (akor ve tablardan sweep picking e kadar) ve şimdi elektro gitar almayı düşünüyorum. Bütçem 1000-1500 TL. Bana orta düzeyli ve lütfen kesinlikle kaliteli bi şeyler önerir misiniz?
    Sabrınız için teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam ne tarz çalacaksınız 1500liranın içinde amfi de var mı yoksa amfi dışında 1500lira mı var ?
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim. Aslında evet 1500 TL nin içinde amfi de var ikincisi de hocam çok öyle metal-rock tarzlarından hoşlanan biri değilim. Yani inşallah elektro aldığımda daha çok böyle duman, manga, yüksek sadakat gibi grupların parçalarını çalmak istiyorum. Yani uzun lafın kısası öyle heavy metal de falan gözüm yok açıkçası. Daha çok böyle normal şarkıları çalmak istiyorum. Ağırlıklı olarak Türkçe parçaları.
    Saygılar.

• sword_272 s kullanıcısına yanıt
    1500 lira işleri bayağı kolaylaştırmış diyebiliriz ben ağır tonlar çaldığım için pek clean amfilerden anlamıyorum o konuda forumdan başka bir arkadaşımız yardımcı olursa iyi olur eğer 1500 lirayı sadece gitara veriyor olsaydınız ikinci el bir fender meksika alın ömürlük kullanın diycektim ama bence biraz daha arttırın fiyatı hocam almışken kapatın gitar defterini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calistopace -- 6 Nisan 2015; 13:31:48 >
  • Gitar Elektro Extreme XE30RR. ÖZEL ÜRETİM. (Ibanez Kasa)

Sap : Kelebek Ağacı
    Klavye: Gül Ağacı
    Manyetikler: 2 X tekli (single) MANYETIK ve 1 humbucker (çift manyetik) Toplam 4 manyetikten oluşur. Perde Sayısı: 24
    Ebatlar: 98X32X08 cm
    Renk: Siyah zemin üzerine Rock figürlü.

İlgilennirsen bi incele kardeş

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-muzik-aletleri-gitar-elektro-extreme-xe30rr-208010886/detay/
  • Calistopace ve Xtreme-production size öncelikle teşekkür ederim. İlk baştan Calistopace kardeşim fender almayı düşünmüştüm bi aralar fakat sonra gitar fiyatlarına baktım doğal olarak biraz fazla ayrıca bir de amfi alacağımı katarsak işin içine. İkincisi de Xtreme-production kardeşim söylediğin gitara baktım şu anlık daha alacağımı gitarı kesinleştirmediğim için (elektro alacağım da markasını yani) gösterdiğin gitara ciddi bakamam. Yanlış anlama fiyatında ya da herhangi bi parçasından değil, daha aklıma bi marka yatmadı o yüzden. Sonuç olarak ikinize de teşekkür ederim. Önümdeki 1-2 ay içerisinde almayı düşünüyorum gitarı. İnşallah hayırlı bi şey olur ama dediğim gibi daha markasını bile kesinleştirmedim.
    Saygılar.

• Tşk kardeşim işin rast gelsin
  • Kardesim Fender meksikan standard stratocaster onerirdim ama biraz butceni geçebilir
    Epiphone les paul standard plus pro alabilirsin
    Ibanez rg350 alabilirsin

bu 3 gitardan birini seç eyer fenderi almak için paran varsa kesinlikle fenderi al
    Fender meksikan standard telecaster da olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.