Şimdi Ara

Elektro Akustik Gitar Tavsiyesi Acil

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Elektro akustik gitar almak istiyorum sesi tonu falan güzel olan.İstediğim kasa tipi ince.Yani biraz daha elektro gitar görünümüne yakın kasalardan düşünüyorum.Bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ne önerirsiniz ?

• Öncelikle 280 tl elektro akustik bir gitar için düşük bir bütçe.o fiyata çok iyi birşey bekleme.ayrıca neden ince kasalı almak istiyorsun.sahnede çalıcaksan ona lafım yok ama pek öyle bir durum olduğunu sanmıyorum.sadece görünüş içinde alınmaz o gitarlar.çıplak sesi çok zayıftır.

If it runs,it's crackable...
  • Sahne için değil evet ama çokmu kısık oluyor çıplak sesleri ? Mesela elektro gitarı çıplak çaldığımızda hangisi daha fazla ses verir ?

Orijinalden alıntı: Rexiach

Sahne için değil evet ama çokmu kısık oluyor çıplak sesleri ? Mesela elektro gitarı çıplak çaldığımızda hangisi daha fazla ses verir ?

elbette akustik gitardan daha fazla ses çıkar.elektro gştarlar amfisiz çalmak için değildir.Gitarlar hakkında pek bilgi sahibi değilsin anlaşılan.Burda verilen tavsiyelerle tam olarak merakını gidereceğini sanmıyorum.İnternette iyice araştır bence

If it runs,it's crackable...
  • gibson iyidir.
  • Akustik gitar hakkında bilgim yok evet ukulele ve davul çalıyorum :) Yani lise yıllarımızda metalcilik yapıyorduk daha sonra akustik parçalar dinleyince akustik gitar çalmak istediğimi anladım..Ben en iyisi biraz daha araştırayım.Fakat yinede tavsiye vermek isteyen arkadaşlar @1den yardımcı olabilirler :)

280 yada 300 tl diyelim. Güzel gitarlar var (2. el) Güzel, kasası kalın, jumbo kasa bir gitar alabilirsin. Bangır bangırda çalarsın.

Diyelimki sahneye çıkacaksın oldu ya üstünden 2-3 her neyse bir kaç sene geçti. Ki o zamana kadar mutlaka değiştirirsin gitarını orasını karıştırmıyorum. Hani olduki bu gitarla çıkmak zorundasın. O zaman önüne mikrofon koyup oturarak çalmalısın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AJFA -- 10 Eylül 2012; 0:30:59 >
    Daha Fazla Göster
  • 350 TL'ye çıkabilirsen Cort AD810E önerebilirim. Cort 300- 500 fiyat aralığında işçilik ve malzeme kalitesi en iyi akustik gitarları üretiyor.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.