Şimdi Ara

(ELEKTRIKTEN ANLAYANLAR)lambalarda VOLTAJ düşüklüğü oluyor neden acep..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • elektrik işlerinden anlayan arkadaşlar ne yapmam lazım ışıklarda bi anormallik var kısılıp duruyo.Ne yapmalı ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertuy37 -- 18 Şubat 2010; 19:21:02 >

"Kulağımıza Beşiktaş tınısı üflendiğinden beri çok kader maçına çıkardı bizi hayat. ”ya tamam ya devam” sözlerini daha küçük yaşlarda ezber eder olduk. Mutlak kazanmamız gereken nice maçlarda nefesimizi tutarak izledik son dakikaları hep. Orta alanın, rakip yarı alana bakan diliminden, ceza sahasına yollanan yüksek toplardan medet umduk. Saniyeler içinde, nice ömürlük doldur boşalt hüzünler yaşadık. Doğduğumuzda bağlandık sana… ve doğduğumuzda siyahtı dünyamız… "
    ...Seviyoruz Komalardayız....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lucky.Luke

lambaların yanma anında evde başka alıcılar çalısıyor mu?

tabii ki (2 tane TV,PC,buzdolabı,dondurucu)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MzLgNy

Elektrik arızayı arayıp evin ana girişindeki kabloların kontrol edilmesin isteyin..Eğer sürekli voltaj düşüklüğü olup da lambalar gidip geliyor ise muhtemelen o porselenlerden birisi yanmıştır..

TMM USTA EYVALLAH..
    amd 1700+ dlt3c (2420 mhz 11*220), epox 8rda+, msi geforce 6200 agp, kingston 2*512 mb ddr400, 80 gb samsung sata, feel hurricane kasa, tt bigwater.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.