Şimdi Ara

elektrikli yağlı radyatör (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.179
Cevap
32
Favori
551.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Praktikerde gördüm teneke resmen bence bu forumda övülen zassla alakası yok.

    quote:

    Orijinalden alıntı: muratoto

    Forumda epeyce bahsi geçen Zass bu cihazmı. Tavsiye edermisiniz.
  • Yağlı radyatör alırken genel olarak nelere dikkat edilmesi gerekiyor şimdi? Dilim sayısının fazla olması ve dilimlerin kalın olması falan gibi özelliklerine mi dikkat edeceğiz?
  • öncelikle zass üretimini çine kaydırmış. eski zass ile alakası olmaması ihtimali yüksek.

    gelelim delonghi dragon'a:

    elektrik tüketimi kesinlikle az değil. ancak 2500 w'lık her cihaz aynı elektriği yakacaktır zaten. yani elektrik ile ısınmak hiç bir şekilde ucuz değil. sadece pratik.

    kullandığım oda 10 m2 civarı. üstü çatı, çift cam yok, alt kat da ya da yanda soba veya başka bir ısıtıcı kullanılmıyor . malum havalar soğumaya başladı. Güzel yurdumun öyle fazlasıyla ayaz olan yerlerinden birisinde oturmuyorum ama. şu ana kadarki izlenimim 10 m2'nin üzerindeki odalarda havada soğuk ise etkili olamayacağı. 10 m2 üzeri odalarda kesinlikle 3. kademede yani 2500W'da çalıştırmak gerekir ki bu da elektrik tüketimini oldukça coşturur. yine de 15 m2 bir odayı ısıtabileceğiniz kanaatinde değilim.

    malımı kötülemekten hoşlanmıyorum. ancak aldığım kullandığım bir ürün. bu forumdan çok yararlandım bu güne kadar. dolayısıyla başkalarına faydalı olmak adına yazıyorum bunları.

    bu arada delonghi böyle ama daha iyisi var mı? sanmıyorum. yani daha iyi bir performans beklemeyin. daha kötüsü olur ama iyisi olmaz kanaatindeyim. ona göre değerlendirin.

    radyatörümün yağı azalmış mıdır diyen arkadaş; kapalı ortamda yağ nasıl azalacak. ancak bir delikten filan sızması lazım. zamanla yağın özelliği bozulursa bilmem. ama sanmıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desailles -- 4 Kasım 2010; 16:35:24 >




  • BEn de kumandalı UFO var iki aylık 220 TL fatura geldi ve sadece aksamları evdeyim her aksam 3-4 saat kullanmışımdır. tabi bunun yanında plazma TV ve elektrikli sohbenim de var yani bunlarda epey elektrik harcar. Sonuç olarak ufo çalıştıgı sürece ısıtıyor kapattıgınız anda olay bitiyor. YAğlı radyatör düşünüyorum bende yani açıkcası havayı da ısıtan birşeyler gerekiyor. Çünkü gerizekalı ev sahibim bütün apartmanı dogalgaz yaptırdı sadece benim daire kaldı :S off offf
  • YAĞLI RADYATÖR FİYAT VE ÜRÜN TAVSİYE EDERİM. TŞKLER..



     elektrikli yağlı radyatör




  • delonghi nin herhangi bir ürününü almak istiyorum 12 dilim hiçbiryerde yok ama. sadece hepsiburada 8 dilimlik bir model var. bu fiyata değer mi alayım mı sizce. 8 dilim ve 12 dilim arasındaki fark nedir tam olarak. 12 dilim aynı elektriğe daha mı çok ısıtıyor?
    http://www.hepsiburada.com/Liste/delonghi-trd-0820-dragon-8-dilim-yagli-radyator-/ProductDetails.aspx?productId=evdeltrd0820&categoryId=17111

    delonghi nin ürünlerini nerden bulabilirim acaba internette güvenilir yada istanbulda elden. yardımcı olursanız çok sevineceğim yada delonghi yerine başka bir ürün önerirseniz de olur.




  • bnde ufo almayı düşünüyordum ama saglıksız oldugu için pek de istemiyodum açıkcası sayenizde yağlı radyatörün varlığını anımsadım ve bunda karar kıldım ama fakir mi alsam delonghi mi ona kara veremedim. hepsiburdada fakir 11dilim fanlı nemlendiricili kurutmalık hediyeli 199 tl, bouhouse da delonghi 10 dilim 235 tl yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar üst kat terasta odam 13-14 metrekare arası ve dikdörtgen şeklinde yalıtım yok ve aşırı biçimde soğuk oluyor orası.. alt katta biz oturuyoruz ve yakıyoruz ama üst katta kimse yakmıyor ve çatı katı diyebiliriz.

    Oraya yağlı radyatör tavsiye edebilirmisiniz eğer tabi ısıtabilirse odayı konforlu şekilde eğer olmazsa aırfel marka sobayı alacağım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sakinli

    NERESİ OLDUĞUNU YAZMAMIŞIM KUSURA BAKMAYIN :-)

    http://www.biralisveris.com/BEKO-Flavel-Beko-BK-RT-12-H-Halojenli-Yagli-Radyator_18788.html#0


     elektrikli yağlı radyatör



    bu ürünü kullanıyorsanız ısıtıcı ısındığında ve soğuduğunda rahatsız edeci genleşme sesi oluyormu? Bir de termostat sesi gece rahatsız edici mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor24 -- 18 Ekim 2010; 19:42:32 >




  • ARKADAŞLAR BU YUKARDAKI URUNUN AYNISINDAN BENDE MEVCUT ARCELIK R 1208 MODELI GEÇEN SENE BEBEGIMIZ ICIN ALDIM VE SU AN IHTIYAC FAZLASI SADECE ON AYAGI KIRILDI BU SEKILDE ALACAK ARKADASA 50 TLDEN VEREBILIRIM YADA ISTENILDIGI TAKDIRDE ARCELIK SERVISINDEN 10-12 TL TUTACAK PLASTIK ON AYAGI TAKILI SEKILDE 65 TL KARSILIGI VEREBILIRIM ISTANBUL KOZYATAGINDA IKAMET EDIYORUM ALMAK ISTEYEN OLURSA GELIP BAKIP INCELEYEBILIR ON TARAFINDA HEM HALOJEN ISITICI VAR 800 WATT ENERRJI HARCAR. BOSU BOSUNA AYNI TARZDA URUNE 120-200 TL ARASI ODEMEYIN. ILLE DE TAKSITLE ALMAK ISTERIM DIYEN ARKADASLAR VARSA MALUM BILINEN BIR ACIK ARTIRMA SITESINE BIRAZDAN URUNU EKLEYECEK KREDIKARTINA 3-6-12 TAKSIT SECENEGI ILE ALABILIRLER.


    GENEL OZELLIKLERI SOYLEDIR

    ARCELIK R 1208
    --------------------
    • Kontrol Sistemi Otomatik termostat, Kademeli ayar sistemi
    • Isıtma Gücü (W) 2800
    • Min – 800 W
    • Orta – 1200 W
    • Max – 2800 W
    • Halojen Isıtıcı – 800 W
    • Dilim Sayısı – 12
    • Emniyet Sistemleri Isıya dayanıklı özel kaplama, yüzey aşırı sıcak koruması, Devrilme Emniyeti
    • Temel Özellikleri Halojen ısıtıcısı ile hızlı ısınma, Kademeli sıcaklık ayarı, Tekerlek sistemi, Kablo yuvası, Işıklı çalışma göstergesi
    • Yükseklik 63 cm
    • Genişlik 61 cm
    • Derinlik 28 cm
    • AGIRLIK : 17,8 KG



     elektrikli yağlı radyatör




  • merhaba arkadaşlarhttp://www.teknoestore.com/?urun-detay_1874_ARCELIK_R_1251_Turbo_Timer_Radyator.html gördüğünüz resim beko marka olarak yakınımda AVM'de 100tl fiyatına satılmakta petek gözukmemekte ısı nasıldır verim alabilirimiyim bu konuda bilginize ihtiyacım var.Teşekkürler
  • Evin girişinde antremizde 6-7 metre karelik bir alan var, bu antrede doğalgaz sobası var. Hemen sağında ve solunda da diğer yatak odasıyla oturma odası var. Orta giriş kısmı çok iyi ısınıyor ama doğal olarak diğer yan odalara ısı normal geliyor. Bende 10 metre karelik bu oturma odamız için yedek ısıtıcı aramaktayım.

    Bugün Praktiker'e gittim baktım. Her tarafa kumtel, alf vs. infraed ısıtıcıları doldurmuşlar. 50 ile 200 TL arası fiyatlar oynuyor. Satış elemanına nasıl bir yerde kullanacağımı anlattım, ufo tarzı ısıtcılar yerine benim de aklımda olan yağlı radyatörleri önerdi. Yaktıkları elektrik aynı olsa bile daha iyi ısınırsın dedi. Praktikerde şuan satılan bir çin malı ürün, bir delonghi ürünü ve bir de fakir ürünü yağlı radyatör vardı. Eleman Fakir marka olanı önerdi hem ısı derecesi daha yüksek hem de fanı vardı. Ayrıca ufak bir de kurutma askı aparatı hediyesi vardı. 230 TL fakir yağlı radyatör. delonghi ise 200 TL den satılıyor.

    Web den ufak bir araştırmayla Delonghi Dragon 3 (9 dilim , fansız, 2000 watt, termostatlı) ve Fakir RF11 Turbo ( 11 dilim, fanlı, 2500 watt, termostatlı ) ürünlerine baktım. Daha çok piyasada tedarik edilebilir olan fakir marka.

    Bir de merak ettiğim bir şey var ; bugün praktikerde şunu farkettim benden başka radyatörlerle ilgilenen yoktu, herkes kumtel , alf, ufo ların başındaydı. Sorgusuz sualsiz alıp geçenler bile var. Acaba bu ürünler çok iyi de ben mi radyatör almayı düşünerek kahramanlık yapıyorum

    Fakir marka kafama yattı gibi, sizin öneri ve tecrübleriniz nelerdir ?



     elektrikli yağlı radyatör



    170 TL :http://www.deveyuku.com/ev-aletleri-c/isitici-vantilator-c/fakir-rf-11-turbo-2500w-11-dilim-fanli-yagli-radyator.html

    185 TL :http://www.ngstores.com/k/ev-gerecleri/isitici-vantilator/m/fakir/u/fakir-rf-11-turbo-2500w-11-dilim-fanli-yagli-radyator

    200 TL :http://www.hepsiburada.com/Liste/fakir-turbo-2500-watt-11-dilim-fanli-yagli-radyator/ProductDetails.aspx?productId=evfakrf11&categoryId=17111

    230 TL :http://satis.praktiker.com.tr/isiticilar/fakir-rf11-turbo-fanli-yagli-radyt.-2500w-elsbise-aski-nemle/242842


    Delonghi pek fiyat ve stok olarak bulunabilir değil web ortamında...

     elektrikli yağlı radyatör




  • Praktikerden sonra bugün de Bauhaus'a ve gittim. Burada Koçtaç, Praktiker, Tekzen vs. mağazalara göre daha çok ürün çeşidi vardı. Başta Delonghi Dragon3 , Fakir, Voltotherm marka ürünler vardı. Voltotherm ürünleri 80 ile 120 TL arasındaydı. Diğerleri yine 200 Tl civarındaydı. bu yapı marketlerinde Çin markalı ürünler dışında ucuz radyatör yok. Fakir ve Delonghi ler hep sabit fiyat ve pahalı bence. Eticaret sitelerinde daha uygun fiyatlar var. bu gidişle web den sipariş geçeceğim.

    Infread - ufo tipi ısıtıcı kullananların şikayetleri okudukça ; arkam soğukken ön tarafım sahte ısıyla ısıtan bu tarz Infread ısıtıcıları da göz göre almak istemiyorum.

    Ama hala 3 x 3 metrelik bir odada ısı performansı naıl olur bu radyatörlerin emin değilim. Ayrıca praktikerdeki eleman günde 10 saat çalıştırsan 9 - 10 TL yazar dedi, bu da baya yüksek bir aylık elektrik parası oluyor, birazda fatura olarak gözüm korktu !!!

     elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör  elektrikli yağlı radyatör




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bandit54

    http://www.teknoestore.com/?urun-detay_1874_ARCELIK_R_1251_Turbo_Timer_Radyator.html gördüğünüz gibi kenarları kapalı bu konuda herhangi bir bilginiz varmı???

     elektrikli yağlı radyatör





    merhaba arkadaşlarhttp://www.teknoestore.com/?urun-detay_1874_ARCELIK_R_1251_Turbo_Timer_Radyator.html gördüğünüz resim beko marka olarak yakınımda AVM'de 100tl fiyatına satılmakta petek gözukmemekte ısı nasıldır verim alabilirimiyim bu konuda bilginize ihtiyacım var.Teşekkürler




  • quote:

    Orijinalden alıntı: awakado

    Praktikerden sonra bugün de Bauhaus'a ve gittim. Burada Koçtaç, Praktiker, Tekzen vs. mağazalara göre daha çok ürün çeşidi vardı. Başta Delonghi Dragon3 , Fakir, Voltotherm marka ürünler vardı. Voltotherm ürünleri 80 ile 120 TL arasındaydı. Diğerleri yine 200 Tl civarındaydı. bu yapı marketlerinde Çin markalı ürünler dışında ucuz radyatör yok. Fakir ve Delonghi ler hep sabit fiyat ve pahalı bence. Eticaret sitelerinde daha uygun fiyatlar var. bu gidişle web den sipariş geçeceğim.

    Infread - ufo tipi ısıtıcı kullananların şikayetleri okudukça ; arkam soğukken ön tarafım sahte ısıyla ısıtan bu tarz Infread ısıtıcıları da göz göre almak istemiyorum.

    Ama hala 3 x 3 metrelik bir odada ısı performansı naıl olur bu radyatörlerin emin değilim. Ayrıca praktikerdeki eleman günde 10 saat çalıştırsan 9 - 10 TL yazar dedi, bu da baya yüksek bir aylık elektrik parası oluyor, birazda fatura olarak gözüm korktu !!!



    Hocam net bişeyler söylemek gerekiyorsa söyle;

    1- 9 m² lik bir odada bu tarz 1500-2000 wattlık radyatör alınacakasa muhakkak ısınırsınız merak etmeyin...

    2- Bu urunler termostatlıdır 9 m² alanı en geç 1 saat sonra yasanacak hale 22-23 C° ye getirebilir... Fanlı alırsanız buda bi avantaj sonuçta ilk çalışrtırmada daha hızlı sonuc verebilir sonra fan kapatılabilir...

    3- 10 saatte hiç termostat yapmasa dahi; satte 2 KW harcayan bi alet 10 saatte 20KW harcar buda elektriğin KW'ı 0,25 TL desek vergiler dahil 10 saatte 5 TL yapar... Kaldıki bu alete oraya göre büyük vede termostat yapacak yarı yarıya da termostat yaptırma şansınız var yada 1000 watt harcatarak çalıştırma seçenekleride olanlar var o zaman 2,5 YTL tutar ordaki eleman çok iyi sallamış tabi sizi pratik UFO lara göndermeye çalışmış olmalı tahminimce Normal şartlarda siz bence ayda en fazla 75 TL ile ısınabilirsiniz...

    Marka olarak Delonghi veya Fakir tercih etmek daha yararlı olur. Şimdilik bu kadar iyi geceler...




  • @samet007tr

    teşekkür ederim bilgilerden dolayı, daha iyi oldu bu bilgiler benim için. Maliyet ve ısınma performansı olarak yağlı radyatör seçimi artık daha çok kafama yatmaya başladı. biraz daha marka model ve fiyat araştırıp kararımı vericem.

    peki şu voltotherm (bahause) , febbre ( koçtaş ) gibi markalar için ne düşünüyorsunuz. Düz mantık düşündüğünüzde malzeme, içindeki yağ, çalışma şekillleri hepsi aynı görünüyor. peki fakir , delonghi gibi markaların avantajı bilinir modeller olması yoksa ürün olarak daha mı kaliteli çalışıyor. Yoksa markaya mı para vericez Fakir vs. alırsak. teşekkürler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awakado -- 1 Kasım 2010; 0:53:22 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihgh3

    bizde elektrikli radyatör almayı düşünüyoruz fakir iyi sanırım olmadı onu alacağım ama koctaştaki febbre marka ürünü kullanan varmı fiyatı uygun iyimidir acaba?

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Yagli-Radyator/9-Dilim/47550?R=124




    fakirin 2500 w modelinden sipariş verdim elime ulaşınca tecrübelerimi yazarım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatihgh3


    quote:

    Orijinalden alıntı: fatihgh3

    bizde elektrikli radyatör almayı düşünüyoruz fakir iyi sanırım olmadı onu alacağım ama koctaştaki febbre marka ürünü kullanan varmı fiyatı uygun iyimidir acaba?

    http://www.koctas.com.tr/U/Febbre-Yagli-Radyator/9-Dilim/47550?R=124




    fakirin 2500 w modelinden sipariş verdim elime ulaşınca tecrübelerimi yazarım.


    alttaki modelden mi sipariş geçtin ? nerden ve kaça aldığını da yazarsan sevinirim.

    tecrübelerini merakla bekliyorum. çünkü ben de bundan düşünüyorum...

     elektrikli yağlı radyatör




  • quote:

    Orijinalden alıntı: awakado

    alttaki modelden mi sipariş geçtin ? nerden ve kaça aldığını da yazarsan sevinirim.

    tecrübelerini merakla bekliyorum. çünkü ben de bundan düşünüyorum...

     elektrikli yağlı radyatör



    https://www.deveyuku.com/ev-aletleri-c/isitici-vantilator-c/fakir-rf-11-turbo-2500w-11-dilim-fanli-yagli-radyator.html

    resimdekinden sanırım ürün kargo dahil 12 taksit 179 liraya geldi birkaç güne yazarım inşallah gelince



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihgh3 -- 2 Kasım 2010; 1:45:35 >




  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.