Şimdi Ara

Elektrikli Volkswagen ID.4 SUV ailesine yeni versiyon eklendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli Volkswagen ID.4 SUV ailesine yeni versiyon eklendi



    Volkswagen bugün ID.4 elektrikli SUV modelinin yeni bir dört tekerlekten çekişli versiyonunu duyurdu. ID.4 Pro 4Motion adı verilen model, tıpkı ID.4 GTX gibi çift motora sahip ancak güç tarafında biraz daha mütevazı.



    Yeni Volkswagen ID.4 Pro 4Motion'ın arka aksında bulunan motor 204 PS güç üretiyor. Ekstra güç ve çekiş gereken durumlarda devreye giren ön akstaki motor ise 109 PS güce sahip. İki motor birlikte 265 PS güç sunuyor ki bunun GTX versiyonuna göre 34 PS daha düşük olduğunu söylemek mümkün. 0-100 km/s hızlanmasını 6.9 saniyede tamamlayan modelin azami hızı da 180 km/s ile sınırlandırılmış.



    Ayrıca Bkz.Makyajlı Citroen C5 Aircross'un üretimine başlandı



    Volkswagen, yeni ID.4 Pro 4Motion ile hız tutkunlarından ziyade doğa kaçamaklarını seven ailelere odaklanıyor. Öyle ki araç, toplam 1400 kg ile arkadan itişli ID.4 Pro Performance versiyonuna göre 200 kg daha fazla çekme kapasitesi sunuyor. Sonuç olarak Volkswagen, yeni elektrikli SUV modelini nispeten küçük römorklar ve botlar için ideal bir çekme aracı olarak tanımlıyor.



    Yeni model 77 kWsa batarya kapasitesi ile WLTP'ye göre 517 kilometre sürüş menzili sunuyor. Volkswagen'in belirttiğine göre araç, yüksek hızlı şarj istasyonlarında 36 dakika şarjla yüzde 5'ten yüzde 80 doluma ulaşabiliyor. Ön satışa açılan modelin Almanya'daki fiyatı 49.020 euro olarak açıklandı.





  • Keşke gelse burda yayginlassa diycem ama Almanyada 50 bin euroysa burda devletin aldigi sakalla minimum 2-2.5 milyondan satilir

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İstten antalyaya klima acıkken kaç kez dururuz artık :) klima acık 1000 km menzil olmadan elektrikli alınmaz :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • verimliliğe ve maliyeti düşürmeye çalışın bre

  • doğa mı, bu yükseklikle doğada kalır bu evet,iyi kaçamak olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yingyangtwinz Y kullanıcısına yanıt
    Kona dizel sarı sayfada 700-800 bin bandındayken elektrikli versiyon 1 milyon.
    Sonra millet neden elektrikli araca yönelmiyor diyorlar.Hem daha fazla para verip hem de 7-8 saat priz başı beklemek hiç mantıklı değil.
    Hızlı şarj sistemleri gelişip yaygınlaşmadıkça ve bataryalar daha fazla menzillere yükselmedikçe elektrikli araçlar şuan ancak 2. Araç veya az km yapan insanların aracı olmaktan öteye gidemez.Hele ki bu fiyatlara...

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şu "itişli" saçmalığından bir türlü vazgeçemedik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bize passat lazım vw

  • VW oldum olası hiç sevmem bu markaya hiç içim ısınmadı. Golf, Phaeton, Touareg en sevdiğim VW modelleridir. VW markası I.D serisiyle iyi bir çıkış yakalayacak gibi ben ki bu markayı hiç sevmeyen birisi olarak VW'nin I.D serisi ile başarılı olacağını düşünüyorum. I.D modelleri markanın güncel modellerine hiç benzemiyor VW I.D markasıyla başarılı olacaktır buna hiç şüphem yok

  • çok ama çok ideal... tam 4-5 kişilik aile Suv'u...

    ulaşılabilir olmasını çok isterdim...

  • Araç gayet güzel. Sunduğu menzil de iyi. Boşuna b.k atmaya gerek yok.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.