Şimdi Ara

Elektrikli Traş Makineleri Hakkında ? (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.727
Cevap
118
Favori
1.227.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Panasonic Traj makinalarini getiriyoruz

    Elimizde olan modeller

    Panasonic la63
    Panasonic 8243
    Panasonic 8249s

    ve diger modeller.

    Bize ulasmak icin

    newyorktaniste@gmail.com

    adresinden bize ulasabilirsiniz...
  • Amazon.com dan esla63 model tıraş makinesi aldim fakat doğal olarak Türkçe kullanim kilavuzu yok. Türkçe kullanım kilavuzunu nerden bulabilirim? Bilgisayarim yok mobilden baglaniyorum bu yüzden detayli bi arama yapamiyorum. nasil temizlenir ıslak olarak nasil tiras olunur? Yanlis kullanmak istemiyorum bunun icin gerekli bilgileri bilen bi arkadasimiz anlatabilir mi? bir de yurtdisindan aldigim icin Türkiyede garantisi var mi varsa garanti nasil işliyor bunu nerden ogrenebilirim?
  • Arkadaşlar size danışmam gereken bir durum var.Forumu araştırdım ama genelde değişik yorumlarla karşılaştım.Bugüne kadar jilet kullanıyordum jilet mach 3 ve mach 5'e kadar hepsini kullandım ve özellikle boyun kısmım çok tahriş oluyor malesef traş olduktan sonra hiçbirşey olmayan boynumda sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor ve 2-3 gün boyunca yok olmuyor bende haftada bir traş olarak bu durumu idare ediyordum fakat şimdi memurlugu kazandım ve hergün traş olmak gibi bir durumum söz konusu oldu bu durumda jiletle traş olmama imkan yok boynum perişan olur bogazlı kazak giymek haram olur.Bana herşeyden önce boynumu tariş etmeyecek bir makina lazım parası çok önemli değil alacagız artık yapcak birsey yok.Biraz araştırdım "Braun Series 7 790 Pulsonic Tıraş Makinesi" iyi gibi geldi bana ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler bu konuyu bu makine iyimidir yoksa tahriş etmeme konusunda daha iyileri varmı yardımcı olursanız uzun yıllar minnettar kalırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: elvis21

    Arkadaşlar size danışmam gereken bir durum var.Forumu araştırdım ama genelde değişik yorumlarla karşılaştım.Bugüne kadar jilet kullanıyordum jilet mach 3 ve mach 5'e kadar hepsini kullandım ve özellikle boyun kısmım çok tahriş oluyor malesef traş olduktan sonra hiçbirşey olmayan boynumda sivilce gibi kabarcıklar çıkıyor ve 2-3 gün boyunca yok olmuyor bende haftada bir traş olarak bu durumu idare ediyordum fakat şimdi memurlugu kazandım ve hergün traş olmak gibi bir durumum söz konusu oldu bu durumda jiletle traş olmama imkan yok boynum perişan olur bogazlı kazak giymek haram olur.Bana herşeyden önce boynumu tariş etmeyecek bir makina lazım parası çok önemli değil alacagız artık yapcak birsey yok.Biraz araştırdım "Braun Series 7 790 Pulsonic Tıraş Makinesi" iyi gibi geldi bana ama tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirler bu konuyu bu makine iyimidir yoksa tahriş etmeme konusunda daha iyileri varmı yardımcı olursanız uzun yıllar minnettar kalırım.


    kardeşim çok fazla değil son 25-30 sayfayı okursan sorunun tümüne yanıt bulursun.




  • Es La 63 aldım ama ilk kullanımda sanırım performanslı kullanamadım?

    Kullanımda nelere dikkat edicez ?

    uzun yıllardır jilet kullanıyordum unutmuşum makina kullanımı.
  • Bir benim sanırım panasonicten memnun kalmayan 8238ti sanırım 400tl civarı fiyatı. Çok hızlı ama rahatsız. 100tl lik philps var hem tahrişi daha az hem yormuyor, yumuşak traş ediyor. Çok memnun değilim, braun vb denemek istiyorum ama olmazsa iade durumu nasıldır bilmiyorum.
  • 1 aylık deneme süresini atlattın mı?
    ilk başlarda zor oluyor..bana da olmuştu..biraz hayalkırıklıı yaratmıştı..ama şimdi çok memnunum..iyi ki almışım diyorum..
    biraz sabretmelisin bence..3,5 dakikada kansız, acısızve tahrişsiz sinek kaydı traş oluyorum..birde kuru traş tavsiye ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oprema

    1 aylık deneme süresini atlattın mı?
    ilk başlarda zor oluyor..bana da olmuştu..biraz hayalkırıklıı yaratmıştı..ama şimdi çok memnunum..iyi ki almışım diyorum..
    biraz sabretmelisin bence..3,5 dakikada kansız, acısızve tahrişsiz sinek kaydı traş oluyorum..birde kuru traş tavsiye ederim..


    2 ay kadar uğraştım ama tad alamadım.benim sakalların düzensizliğinden tabi birazda ama fiyata göre beklentiler yüksek oluyor tabi haliyle (:

    5 dk da sinek kaydı yapsa yine gam yemiyecem de gıcık yerlerde sakal bırakıyor.

    Elek ne kadar etkilerki traşı.
  • Arkadaşlar 120 TL'lik bütçe vardı.Forumda panasonic tavsiye ediliyordu ben de abime panasonic al dedim.
    PANASONIC ES-RW30-S503 ERKEK BAKIM SETİ modelini almış.Bu onun ilk traş aleti oldu.
    Ancak makinede bir sorun mu var anlamadık. Sakalları neredeyse hiç kesmiyor. Çok bastırıp zorlayınca bile ancak biraz kısaltabiliyor.
    Makineyi teknosaya geri götürdü. Garanti için yolladılar. Mekanik bir arıza olmadığını söylemişler ve makineyi aynen geri göndermişler. Şimdi öyle kenarda duruyor.
    Bıçaklarıyla ilgili bir ayar mı yapmak gerekli acaba ?




  • Arkadaslar istanbuldan eldende teslim ediyoruz.Isterseniz Kredi karti ile 12 taksit imkani sagliyoruz.
    Nasil isterseniz..
    Panasonic 8243
    Panasonic 8249s
    Panasonic la63
    ve Diger Panasonic modelleri...

    Bize

    newyorktaniste@gmail.com adresinden ulasabilirsiniz..

    Msn adresimizde newyorktaniste@hotmail.com...
  • Arkadaşlar biz de traş makinası almaya niyetlendik tekrardan :D hep erteleyip durduk ama artık takım elbise giyme zamanı geldi...günlük (veya iki günde bir) traş şart oldu.


    50 lira civarında bişeyler bakıyoruz arkadaşla beraber almak için.



    Bu fiyat civarında kullanışlı ne önerirsiniz :)
    sakalları traş etsin yeter
  • Yok mudur 50 lira civarına Sinbonun falan, sakalı rahat traş eden makinası ?

    uzun ömürlü ve pahalı bişey isteemiyoruz... rahat traş etsin ve ucuz olsun... zaten fazla sağlam olmayacağı belli
  • Es La 63'ü bugun 2.kez denedim.

    Özellikle kuru kesmesinden etkilendim. Tam anlamıyla sinek kaydı yaptı. yaklaşık 3-4 günlük bir sakal vardı ve bogaz bolgesinde biraz uğraştırması dışında, 1aylık alışma sürecine nazaran çok kısa sürede etkili oldu. 1 ay sonunda dahada başarılı olacagını düşünüyorum.
  • Panasonic ES-LA63 makineyi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. yüz bölgesindaeki kılları rahat almasına rağmen, boyun bölgesi beni bayağı uğraştırıyor. Hatta yer yer tahriş yapıyor. Özellikle boyun bölgesi için, kullandıkça alışır diye ümit ediyorum. Zaten piyasada kesen başka marka da yok gibi. Bir tek braun markası panasonic ten sonra 2. sırada gibi duruyor. acaba panasonic kadar kesebiliyormu? yoksa philips gibi yalancıktan traş makinesemi?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: koksalbasaran

    Panasonic ES-LA63 makineyi yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. yüz bölgesindaeki kılları rahat almasına rağmen, boyun bölgesi beni bayağı uğraştırıyor. Hatta yer yer tahriş yapıyor. Özellikle boyun bölgesi için, kullandıkça alışır diye ümit ediyorum. Zaten piyasada kesen başka marka da yok gibi. Bir tek braun markası panasonic ten sonra 2. sırada gibi duruyor. acaba panasonic kadar kesebiliyormu? yoksa philips gibi yalancıktan traş makinesemi?


    Bende Braun 8995 vardı, bugün braun 7 790cc aldım
    yabancı forumları araştırdım,
    zaten braun 790cc ile panasonic la93 'ün yurtdışı fiyatları aynı
    ama TR'de panasonic %40 daha pahalı

    Kuru traşta Braun, ıslakta panasonic öneriliyor,
    sadece traş için yabancı forumlar var araştırıp görebilirsiniz
    ama tabi braun ve panasonic te çok üst sınıf makinaler genel kanı birbirlerine bariz farkları yok çok yakın cihazlar
    ee ikisi yakın cihaz sa TR de panasonic %40 pahalı olduğu için braun aldım
    8995'e göre %20 daha iyi, zaten 8995 den de memnundum ama 6 sene olmuştu pil elek ölmüştü,
    bence 790 mükemmele en yakını boyunda hiç sorun çıkarmadı bu sıcakta
    panasonic te aynı kalitede cihaz, tek sorunu TR de pahalı ve temizlik kısmı Braun kadar başarılı değil




  • Arkadaşlar merhaba.
    Tıraş makinasından anlayan arkadaşlara bir sorum olacak. Ben ayda 1 veya 2 sinekkaydı tıraş oluyorum. Genelde kirli sakal bıraktığım için sakal düzeltmeye yönelik bir makina arıyorum. Acaba hem tıraş makinası hem de kısaltma görevi gören makinalardan hangileri kullanışlıdır? Veya gerekirse sadece sakal/bıyık düzeltme makinası alacağım. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
  • http://www.amazon.com/gp/product/B002N5MHLK/ref=s9_simh_gw_p364_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=03Q1SK486VY58N8FD7QM&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

    Amazon'da bunu buldum, sanırım Es L63'ün bir üst modeli. Kullanan var mı? Aralarında bayağı bir fiyat farkı var, eğer çok bir farkları yoksa Es La63 alacağım sanırım.

    Bir de yurtdışı sitelerinden alışveriş konusunda bir şeyler vardı, yasak falan gelecekti sanırım o oldu mu yoksa hala alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak vergi falan var mı?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Deeper

    http://www.amazon.com/gp/product/B002N5MHLK/ref=s9_simh_gw_p364_d0_i2?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=03Q1SK486VY58N8FD7QM&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846

    Amazon'da bunu buldum, sanırım Es L63'ün bir üst modeli. Kullanan var mı? Aralarında bayağı bir fiyat farkı var, eğer çok bir farkları yoksa Es La63 alacağım sanırım.

    Bir de yurtdışı sitelerinden alışveriş konusunda bir şeyler vardı, yasak falan gelecekti sanırım o oldu mu yoksa hala alabiliyor muyuz? Alabiliyorsak vergi falan var mı?



    Bu ürün gümrükten geçmez biliyorum.

    199$ üst sınır olması lazım dışardan alışveriş yaparken.

    Es La 63'le arasında renk - tıraş makinesinin oturacagı kısım - şarjının biraz daha çok gitmesi; gibi durumlar dışında farkı yok die biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root- -- 8 Ağustos 2011; 9:12:02 >




  • Bu arada Es La 63'ü bugun 2.kez randımanlı olarak kullandım.

    Önce kuru tıraş yaptım , boyun bölgesi dışında yine sinek kaydı yaptı.

    Sonra bir turda ince köpük sürüp , onun üzerinden geçtim , daha temiz aldı boyun bölgesini , ama hala tam sıfır olmuyor her yeri. Zamanla alışılcak gibi duruyor
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.