Şimdi Ara

Elektrikli SsangYong Korando SUV'dan ilk teaser geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli SsangYong Korando SUV'dan ilk teaser geldi



    2021’in ilk yarısında Korando temelli bir elektrikli SUV tanıtmayı planlayan SsangYong, söz konusu modelle ilgili ilk teaser görüntüsünü paylaştı.



    Koreli üreticinin paylaştığı ipucu görsellerine baktığımızda, içten yanmalı motorlu Korando’daki bazı tasarım detaylarının elektriğe geçiş sürecinde değişikliğe uğradığını görüyoruz. Gördüğümüz en bariz değişim, artık ihtiyaç duyulmayan üst ve alt panjurların kapalı panel şeklinde tasarlanmış olması. Bu paralelde tampon tasarımı da değişmiş ve elektrikli araçların olmazsa olmazı haline gelen mavi detaylarla süslenmiş. Aydınlatmalardaki üç parçalı tasarım ise varlığını korumuş.



    Elektrikli SsangYong Korando’nun tasarımında göze çarpan bir başka detay da aydınlatılmış logo oluyor. Görsellerdeki logonun Kore pazarında kullanılan tasarıma sahip olduğundan yola çıkarak elektrikli SUV’un ilk etapta şirketin kendi evinde satışa sunulacağını düşünebiliriz. Şirketin aracı hafifletmek ve ağırlık merkezini optimize etmek amacıyla motor kaputunu alüminyumdan yaptığı da elektrikli Korando ile ilgili bilinen detaylar arasında.



    Ayrıca Bkz.Elektrikli Hyundai Kona satışları 100 bin barajını geçti



    Korando E100 isimli bir proje kapsamında geliştirilen elektrikli Korando SUV’da 140 kW (191 beygir) güç üreten tek bir elektrik motoru bulunacak. Motoru beslemek için de LG Chem tarafından üretilen 61.5 kWh’lık batarya kullanılacak. Söz konusu batarya, elektrikli Korando’ya full şarjla 420 km (NEDC’ye göre) sürüş menzili sağlayacak. Bu da demek oluyor ki gerçek koşullarda elektrikli Korando’dan 330-350 km civarında bir menzil bekleyebiliriz.



    Geçtiğimiz yıl SsangYong, elektrikli Korando’nun sınıfının en iyi hızlanma değerine sahip modeli olacağını belirtmişti. Bu konuda ne kadar iddialı olduklarını detaylar paylaşıldıkça göreceğiz.





  • Başlığı

    "SsangYong Korana SUV'Dan İlk Teaser Geldi" Gördüm

    Artık Nereye Baksam Corona Çağrıştırıcı Şeyler Görür OldumElektrikli SsangYong Korando SUV'dan ilk teaser geldi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roronoa Zoro -- 21 Temmuz 2020; 16:31:33 >
  • herkes bu elektrikli suv piyasasına girmeye başladı merak ettiğim gerçekten dünyada bu araçları alabilecek insan sayısı bu kadar fazla mı ?

  • Bu araba kimliksiz gibi görünüyor aklıma vw ve nissan geldi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dünyada fazla, Türkiye değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.