Şimdi Ara

Elektrikli Kia EV6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
0
Favori
5.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ülkede kur 20TL olunca ve vergiler malum... markalar ne yapsın...


    ben kore araçlarına yıllarca mesafeli kaldım ama son yıllarda kendilerini o kadar güzel geliştirdiler ki... Yol tutuşları, iç mekan kalitesi...


    araç çok güzel olmuş... 2milyona her ne kadar ulaşılması hayalde olsa elektrikli araçların yayılması noktasında ileriki 5-10 yıl içinde belirleyici modeller olacaklar...

  • Tasarım gayet şık ve modern olmuş.

  • Kia 2milyon diyenler


    Almanya 10.000€ teşvik indirimi verirken


    Kia ne yapsın


    millet elektrikli araba alıyor neyinize lan size elektrikli araba dediler 1 gecede ötv sini %15 den %60a çektiler


    ötv %15 olsaydı 1.256-1.300 bin olacaktı


    Nas var Nas diye tutturmasaydık 600bin liraya satılacaktı bu araç


    Elektrikli Kia EV6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri




  • gece vakti dikizde böyle bir şeyin yanaştığını görsem kaçacak yer ararım.

  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    İçten yanmalı motorların yüzde 30 verimle çalışması olabilir mesela ?

  • Araba Türkiye'de değil. Bayiden almak isteden araba yok. Çip krizi cart curt vs. gibi şeylerle saçmalıyorlar.


    Bugün Honda HR-V gibi bir arabadan yüzbinlerce üretiliyor ama araba Türkiye'de yok. Bayiye sordum, 25 kişi ön sipariş vermiş ve bekliyormuş. Sene sonuna kadar sıra var diyor. Kasıtlı olarak kıtlık algısı.

  • firat_kilic kullanıcısına yanıt

    Yani devlet demiş ki "Sen alacak KIA EV6 GT Line, bana da 1 tane"


    Püh bu vergi sisteminin ben!

  • astegon kullanıcısına yanıt

    Hangi devlet başka ülkelerde buğday üretmeye çalışıp kendi milletine tepeden veren ekmesine mani olan sübvansiye etmeyen çifçisini borçlandıran (sanki bitcoin satan balina// devlet ile millet ayrışmış gibi.. mısır mursiye 2013te bizim rafineride işlenmiş benzini 1.28TL den verirken kendi milletine 5TL den veriyordu !!!! ) devlet. Kurtuluş savaşı olsa en azından dip yapılmış olurdu. 20 yıllık boyun eğdirme olayı... daha dibin neresi olduğuda belli değil. Zaten dp yi (1958 moratoryum) anapı (doların ülkeye girişi ve özallaştırma//özelleştirme)ve akp (özallaştırılan/özelleştirilen yerlerin satışı/ cumhuriyet tarihinin tüm zamanlarının borcunu 1 kerede yapmak, 2060a kadar limanları vermek...) hepsi şeytanın iş görüşmesi. Sonra tabi ki afgan parasına karşı bile değer kaybederiz. kötü yü iyi olarak satın alanlar oldukça... İşte milletin cahilliği... Artık siyasal olarak 50 yıl din tarafından tokatlanmayız sanırım (dini kullanma bitince afyon etkisi azalınca bağışıklık gelişince sahte milliyetçilikle devam ettiler, ediyorlar filmin o bölümündeyiz.. hatta savaş bile çıkarabilirler demiştim 2013*) sağlam bir ders olmuştur !!! Bu arada ders daha bitmedi...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Haziran 2022; 18:53:21 >




  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Hazreti joseph (yusuf) numaraları bunlar. 7yıl + / 7 yıl - (günümüzde bağıntı değişken olabilir 21+/21-?~,..) ... volatilite.. (mısırda neler yapmış hz. yusuf? devletin başına sızmış, buğdayı ucuzken stoklamış millette buğday ala ala para kalmamış, öyle ise hayvan verin buğday vereyim demiş millete tüm hayvanları ele geçirmiş milletin hayvanları bitmiş bu seferde madem hayvanlarınız kalmadı öyle ise toprak verin buğday vereyim demiş toprakları ele geçirmiş..) biz terazinin ucunda olduğumuzdan (bilinçli çökertme politikası) inip çıkma çok. Atatürk yoluna girmek gerekiyor ki karşı olanların götüreceği yol belliydi... bellidir.. daha ders bitmedi. Tarih tekerrürden ibarettir fibonacci kıvamında...



    // Dinler tarihini de herkesin iyi bilmesi gerekir. Uyuşturucu kullanmış adam gibi tarihe bakılmaz, din kitabı bile olsa her yazana hemen kalpten sorgusuz, şüphesiz inanılmaz! Okuyup üflerler hipnozdayken donsuz kalırsın. Birisi H.z . Yusuf hikayesini göz yaşları ile dinlerken ben olayı böyle görüyorum. Dikkat !!! Milletimiz dikkat etsin !!! Tüm finans, chip, sağlık vs. sektörü bu adamların elinde dedelerinin/atalarının farklı tekrarından ibaretler... ama ben onlardan değilim. Araplarda amcaoğullarını kopyalıyorlar. Onlardan da değilim. Onların dini onların olsun. isimleri bile kopyalamışlar.. -->joseph->yosef->yusuf... Kök_benlik gerekiyor ki millete ne olduğunu, nereye gideceğini unutmasın !!! Bitkinin içindeki genetik program gibi... ne zaman büyüyeceği nerede büyüceği nasıl büyüyeceği hepsi geçmiş bilgiden gelir. Büyümenin anatomisi hücreler hormonlar kontroller... vs buda olayın atomik boyutu... bizde bilgi çok 5 yılda tepe çıkaracak bilgi var. Hain az olsun yeter . Önce buraya kapı alınacak. Hain diyenler, hain olmasın senden önce davranıyor. Bir gölge gerçeğinden önce hareket edebilir mi?!!! Öyle ise gerçek ol. Şüpheden bile şüpheleneceksin. Gerçekliğin kadar varsın. Ger ve çek= Gerçek.


    Şimdi hayata tekrar bakalım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Haziran 2022; 19:19:32 >




  • DburakKoc D kullanıcısına yanıt

    Zaten herkes kullanamayacak hiyerarşiyide yönetiyorlar. Cep tel ilk çıkınca kimlerde vardı kimler bakardı? Özendirme.. dizi filmlerde zengin hayatı izlettirme özendirme taklit.. oyun değişmedi yani.. Fakirler tamiratını yapar :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Haziran 2022; 19:23:36 >
  • kickergls K kullanıcısına yanıt

    Birde tabiki elektrik hatlarını da düşünmek lazım ucuz olsa herkes abansa şarja ne olur? gibi.. Elektriğe zam arabaya zam önleyici gibi bir yandan ama çağdan da geri kalma anlamı taşıyor. (3ncü dünya ülkesi olmak yada 4... çünkü afgan parası TL ye karşı değer kazanmaya devam ediyor// teknolojiyi geç kullanan, geç ürün çıkarır. ) Demek ki almanya hazır elektrik konusunda. Atıyorum 1 milyon, 500bin araç şarj olmak isterse aynı anda=? Bu taraftan da bakmalı... de benzin de kazığı yiyoruz..(aynı durum elektrik içinde millete uyuglanıyor mu?* 2013te 7bölge TR genel özelleştirildi ondan sonra dolar çıktı elektrik=dolar** işi biliyor elemanlar da millette uyanık olmalı. Bu kadar kazık yenmez.) mısır mursiye 2013te bizim rafineriden işlenen benzini 1.28TL den verirken bizim millete aynı rafineriden çıkan benzini 5TL ye veriyordu. Acaba elektriğimizi de dış devletlere satıyorlarmıdır ucuzdan diye de düşünüyorum aklıma sorular geliyor. Geçen okudum ırak TR den elektrik alacakmış diye. diğer komşular? bazı yunan adalarına elektrik fln da veriyorlarmış sanırım.. ırak için ev kullanıcımızdan daha ucuza mı alacak elektriği karşılığında ucuz petrol alıp pahalıdan bizim millete mi dayayacak hiç bir şey şeffaf değil Cumhuriyet-->re-public-->biz kavramı sorgulanmalı. Hangi biz hangi bize ne yapıyor? Şuan biz kavramı karışık Cumhuriyet karışık. re-public-->privatization sorunlu.. biz-->ben kavramına dönüşmek... büyük zaman çarkından bakınca iç savaş/savaş... gibi gözüküyor. Döngüler re-public->privatization ---> savaş --> hakların yeniden dağıtılması (re-public/re-start~ gibi) yeniden cumhuriyet~ biz->ben, ben/biz döngüsü... bunları kendim buldum. Araştırıp düşünüp onaylayabilirsiniz yada tersi..


    Şizofren durumdayız bu noktadan çıkış mantık, sorgulama ve şeffaflık ile olur. Ben emin değilim şüphe içindeyim. (Tuik bile uyduruk rakam yazıyor. Arabanın kilometre sayacı ile oynayıp düşük göstermek gibi 220 hızla giderken 110 yazsa kadrana bakarak gitsen aa yavaş gidiyoruz bir şey yok baz gaza.. güm! yaw 110la gidiyorduk niye bu kadar büyük bir kaza oldu?.. gibi..ekonomi için benzetme*) // Tersi ise yok oluşa giden yön. Dönmek geç olur. Devleti bile kaybedebiliriz. Öyle hassas kapılara çıkıyor. 1..0 ara bölge rasyonel 1< ..........>?.x.>0 // yani ya istiklal ya ölüm = 1 yada 0.


    Biraz karışık olmuş olabilir kusura bakmayın. Ar-ge kafası.. Düzenli arkadaşlar kafasında düzenleyebilir. Ben düzensiz_düzen ve kaotiğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 13 Haziran 2022; 19:52:12 >




  • ano16 kullanıcısına yanıt

    Bisikletten bile vergi alıyorlar siz verimdesiniz...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynaların A sütununa sabitlenmesini beğendim doğrusu. Yeni nesil çoğu araçta şoför kapısının üzerinde oluyor, beğenmiyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğimi anlamadınız sanırım. Elektrik motorlar 3 katı verime sahip, yani yaklaşık olarak 3 birim doğal yakıt yakarak benzinli arabayla gideceğiniz mesafeyi 1 birim yakıt elektrik santralinde değerlendirilirse elektrikli araçla gidebilirsiniz. Yani sonuç olarak devletin ihtiyacı olan yakıt miktarı ve cari açığa katkısı azalıyor. Ama yeterli teşvikler olduğunu düşünmüyorum elektrikli araçlara.

  • ano16 kullanıcısına yanıt

    Onu anladım, biliyorum zaten ama ben de size diyorum ki işte devlet 1 birim kazanacağına 3 birim kazanacak. O yüzden teşvik felan zor diyorum.

    Adamların vergi almadığı saçma sapan bir şey kalmadı, var olanların oranını artırıyor, bu kadar büyük vergi payından da vazgeçeceklerini sanmıyorum.

    TRT payını kaldırdık deyip elektriğe %110 zam yapıp üstüne bir de kademe diye zıkım getirdiler. Bunlardan doğa namına bir şey beklememek lazım...




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcpcpcpc -- 14 Haziran 2022; 8:45:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elektrikli otomobiller günümüz batarya ve şarj teknolojisi ile bir balondur. 2-3 milyon para verecem, bir de saatlerce bataryanın şarj olmasını bekleyecem. 2-3 dk içinde %100 şarj edecek bir teknoloji gelmeden bu iş yaş.

  • Elektrikli Kia EV6 Türkiye'de: İşte fiyatı ve özellikleri







    .

  • pcpcpcpc P kullanıcısına yanıt

    Malum insanlar gitmediği sürece çözüm yok gibi görünüyor.

  • sniper23 kullanıcısına yanıt

    Aynen öyle..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ano16 kullanıcısına yanıt
    Yok zaten 2 sene öncesine kadar mtv diye bisey yoktu odemiyorduk şuan elektrik motoru var diyerek 1.6 motor araç vergisi alıyorlar. Diğer devletler teşvik yapıyor vergi indirimi yapıyor elektrikli için, bizimki köstek

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.