Şimdi Ara

Elektrikli Ford F-150'den yeni ipuçları geldi: İsmi F-150 Lightning olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elektrikli Ford F-150'den yeni ipuçları geldi: İsmi F-150 Lightning olacak



    Ford F-150, büyük bir pickup olarak ABD pazarındaki en popüler modeller arasında. Hal böyle olunca şirketin üzerinde çalıştığı tamamen elektrikli F-150 de fazlasıyla merak ediliyor. Uzun süredir söylentilerle gündemde olan elektrikli pickup'la ilgili yeni ipuçları paylaşıldı.



    ABD'li üreticinin paylaştığı ilk ipucu aracın ismiyle ilgili. Yapılan açıklamaya göre elektrikli pickup'ın adı Ford F-150 Lightning olacak. Lightning yani şimşek; gücü, elektriği ve doğayı temsil ettiği için F-150'nin elektrikli versiyonuna uygun bir isim olarak görülmüş ki bu ismi seride daha önce de görmüştük. F-150 Lightning'in tanıtımı 19 Mayıs Çarşamba günü (Türkiye saati ile 20 Mayıs sabah 4.30'da) düzenlenen bir etkinlikle yapılacak.



    Ayrıca Bkz.Makyajlı 2021 Volkswagen Polo GTI'dan ilk teaser geldi



    İpucu videosu çok açıklayıcı olmasa da ön bölümün tamamen kapalı bir panel şeklinde tasarlanacağını ve farların kenarlarda dikey olarak konumlandırılacağını görebiliyoruz. Öte yandan boylu boyunca uzanan U şeklindeli ışık şeridi de son derece dikkat çekici. Son olarak, kasanın yanlarında, stopların hemen önüne denk gelen kısımlarda Lightning rozetlerine de yer verildiğini görülüyor.



    Elektrikli Ford F-150'den yeni ipuçları geldi: İsmi F-150 Lightning olacak



    Şimdiye kadarki en güçlü F-150 olacak



    Elektrikli F-150 Lightning'in teknik detayları henüz belli değil. Fakat şirket daha önceki açıklamalarında elektrikli modelin iki elektrik motorundan güç alacağını ve şimdiye kadarki tüm F-150'lerden daha fazla güç ve tork sunacağını açıklamıştı. Dolayısıyla değerlerin 450 beygir güç ve 691 Nm tork sunan F-150 Raptor'dan daha yüksek olmasını bekleyebiliriz. Şirket ayrıca F-150 Lightning'in hızlanma ve ağır römorkları çekme konusunda da şaşırtıcı olacağının altını çizmişti.



    Ford F-150 Lightning'in kablosuz güncelleme desteğine sahip olacağını ve gerekli hallerde güç kaynağı olarak kullanılabileceğini de biliyoruz. Zira Ford CEO'su Jim Farley, herhangi bir kesinti durumunda F-150 ile evdeki eşyalara güç verilebileceğini açıklamıştı. Tüm bunları ve daha duymadığımız pek çok özelliği tanıtımda öğreneceğiz. DonanımHaber'deki teknoloji haberlerini takip ederek, F-150 ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar olabilirsiniz. 




    Kaynak:https://www.youtube.com/watch?v=3iS5f716oYQ







  • arabanın önü bizim tulga'yı anımsattı :D

  • Bütün bataryayı ledler emecek, yakında aracın çevresini ledle dolanacak markalar iş oraya doğru gidiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F serisi babadır. Nedense v8 olmadan düşünemiyorum .
  • Apple bu ismi sevdi.

  • Her elektrikli olan araç önü full led döşüyor trafikte artık arkamıza yanasirsa dikiz aynasından gözümüze tecavüz ederler

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.