Şimdi Ara

Elektrikli Bisiklet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elektrikli bisiklet kullananınız var mı? Almayı düşünüyorum ve yokuş çıkarken ne kadar yardım ediyor öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

• benim bi arkadaşımda ARORA var biraz scooter tarzı gibi olanlarından 35km hızı geçmiyor yokuşu tam bişey diyemem ama üzerinde 70-80 kilo bi yükten fazlası yoksa çıkar genelde eğer şehir içinde ulaşım amaçlı kullanıcaksanız tavsiye ederim ama hızı az gelir uzun yolda gidebilirim derseniz scooter veye küçük ccli motor tavsiye ederim. he birde bazı bu tür elektrikli bisikletlerde çok sorun çıkıyor yolda kalabilrsiniz benden söylemesi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Yumurtalar

Arkadaş yolda kalablrsnz dems fakat onların pedallarıda var , sarj bterse pedal cevırerek gıdersn

80 kilo şey pedalla pek gitmiyor.

Arkadaş yolda kalablrsnz dems fakat onların pedallarıda var , sarj bterse pedal cevırerek gıdersn

siz öyle diyorsunuz ama biz arkadaşlarla bisiklet turuna çıkmıştık elektrkli bisiklti bozulması nedeniyle bütün tur maf oldu pedalla falan gitmez onlar ben kendi bisikletimi bağladımda çektim zar zor yani yaşadığım için söylüyorum o pedallarla gitmiyor onlar

Orijinalden alıntı: Einstein

quote:

80 kilo şey pedalla pek gitmiyor.

aynen öyle

Orijinalden alıntı: maestro_es

Arkadaşlar, elektrikli bisiklet kullananınız var mı? Almayı düşünüyorum ve yokuş çıkarken ne kadar yardım ediyor öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Nerde görsem, pedallara asılıp geçtiğim gıcık alet,,, şaka bi yana masraflıdahttp://forum.donanimhaber.com/m_25545200/tm.htm Linkten bakabilirsiniz ayrıca konunun yeri burası değil
    2 yıl önce açıldı
    Elektrikli katlanır bisiklet
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onlara güven olmaz
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.