Bildirim
Elektrikli Bisiklet
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
benim bi arkadaşımda ARORA var biraz scooter tarzı gibi olanlarından 35km hızı geçmiyor yokuşu tam bişey diyemem ama üzerinde 70-80 kilo bi yükten fazlası yoksa çıkar genelde eğer şehir içinde ulaşım amaçlı kullanıcaksanız tavsiye ederim ama hızı az gelir uzun yolda gidebilirim derseniz scooter veye küçük ccli motor tavsiye ederim. he birde bazı bu tür elektrikli bisikletlerde çok sorun çıkıyor yolda kalabilrsiniz benden söylemesi :) _____________________________ -
Arkadaş yolda kalablrsnz dems fakat onların pedallarıda var , sarj bterse pedal cevırerek gıdersn
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Yumurtalar
Arkadaş yolda kalablrsnz dems fakat onların pedallarıda var , sarj bterse pedal cevırerek gıdersn
80 kilo şey pedalla pek gitmiyor._____________________________ Kimilerini boğan deniz, kimilerine yeni kıtalar gösterir. -
quote:
siz öyle diyorsunuz ama biz arkadaşlarla bisiklet turuna çıkmıştık elektrkli bisiklti bozulması nedeniyle bütün tur maf oldu pedalla falan gitmez onlar ben kendi bisikletimi bağladımda çektim zar zor yani yaşadığım için söylüyorum o pedallarla gitmiyor onlar
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Einstein
quote:
80 kilo şey pedalla pek gitmiyor.
aynen öyle
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: maestro_es
Arkadaşlar, elektrikli bisiklet kullananınız var mı? Almayı düşünüyorum ve yokuş çıkarken ne kadar yardım ediyor öğrenmem lazım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Nerde görsem, pedallara asılıp geçtiğim gıcık alet,,, şaka bi yana masraflıdahttp://forum.donanimhaber.com/m_25545200/tm.htm Linkten bakabilirsiniz ayrıca konunun yeri burası değil
_____________________________ Sadece ulaşım aracı değildir bisiklet, spor aleti hiç değildir, tercihtir. Seçkidir. -
Onlara güven olmaz _____________________________ Telefonu bilgisayarından hızlı olan adam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler