Şimdi Ara

Elektrikli Alüminyum Radyatörler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yağlı radyatör ararken, elektrikli alüminyum radyatör gördüm. Kullanan var mı ?
    Özellikleri çok iyi ebatları konveksiyonlu ısıtıcılar gibi,elektrik tüketimi çok düşük ortalama 750 wat civarı. Fakat 2500 watlık ısıtıcılar kadar ısıtıyormuş. Bu beni huylandırıyor 750 watlık cihaz o kadar nasıl ısıtacak. Eğer öyleyse çok iyi cihaz ama güvenemiyorum. Fikri olan var mı ?



  • Arkadaşim ben aldım hizmetterm den 600watt ama ısıtıyor bu güç meselesi değil teknik meselesi nasıl hidrolik direksiyonu çok kolay çeviriyorsun teknik var çünkü ama kara direksiyon öyle mi direksiyon aynı direksiyon. Neyse 15 m2 kadar gözü kapalı al ısıtır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuya çok kafayı taktım ve çok araştırmadan da hiç birşey almam, bende sizin gibi 600 - 750 watt ile okadar ısınırmı diyordum. Hizmetterm den 1 adet 600 Watt aldım. Gerçekten çok iyi ve elektrik sarfiyatına gelirsek ben hiç kapatmadan çalıştırıyorum evin elektriğine ek olarak 50 - 60 lira geliyor.

    Tavsiyeme uyarak arkadaşlarımda aldı hatta 600+600 çift rezistanslı aldılar doğalgaz olmadığı için evin her odasında var doğalgaza gerek kalmadı diyor ben dahil herkes memnun.

    Ayrıca araştırmadan alma Elektrikli radyatörü hangi firmadan alırsan al alüminyum elektrikli ürünlerde çoğu firma hizmetterm den rezistans alarak üretiyormuş, yani işin kalbi bu adamlar karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yağlı Radyayör mü. Hizmetterm mi? Arada 750 lira fark var. Bu fark iki sende kapanır mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Standart rezistans tipi Isıtma teknolojisi olan cihaz nasıl olup da 4 katını verecekmiş? Klimalar bile 750 Watt harcayıp anca 2.400-2500 Watt lık ısı enerjisi veriyor. Bu tip rezistanslı cihazlarda bir harcar bir verir elektrikli radyatörlerde belki COP 1,5 daha fazlası yok o da kapandıktan 20 dk boyu petekler tamamen soğuyana kadar sürece odaya ısı yaydığı için. Gerisi de olamaz. Klima alacak imkanı olmayanlar için en verimli ısıtıcı tipi elektrikli radyatördür konvektör ısıtıcılar da yalan. Elektrikli radyatörün peteklerinin her yeri ısınırken konvektör tipi ısıtıcılar sadece deliklerden ısı veriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ugrtkr U kullanıcısına yanıt
    Üye ol mesaj at ben aldım diye : ) GEÇİNİZZZZZZ.....
  • Marlombranda M kullanıcısına yanıt
    Hadi ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.