Merhaba; Evde önceden kullandığım telefon hattım var, aynı hat üzerinden vdsl için netspeed başvuru yaptım aktif oldu diye mesaj geldi ama dsl ışığı yok, 1 haftadır telekomdan ekip gelip etiketli kablo bırakacak diyorlar, benim evime bağlı zaten telefon var, neden ayrı kablo ihtiyacım var, aynı kabloya sinyal verilmesi gerekmiyor mu? |
Yardımcı olabilir misiniz arkadaşlar? Hangi kutu dairelere gidiyor acaba? Üzerinde kağıt olan benim eve giden port ama daire 2 de olmama rağmen 1 numaraya takılmış? ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayjan -- 23 Şubat 2021; 13:7:37 > |
Arkadaşlar bi yardımcı olun. Bunlardan hangisi dairelere giden kutu? Santralden gelen olan üstte oluyormuş. Bunda da öyle midir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
siyah kablo dışardan gelen aşağı bağlanıyor. üstteki reglet ise dairelere gidiyor. |
Çok teşekkürler dostum. Demek ki bizimki genelden farklıymış. Beni yanlış tarafı sökmekten kurtardın, sağolasın. Eminsin değil mi siyah kablolar hep dışardan geliyor normalde? |
Turktelekom kabloları dağınık gelmez. |
|
Merhaba herkese, evime internet bağlatmak istiyorum ama bulunduğum yerde 4 daire var ve hepsi daha önceden (3-4 sene önce) sabit hat abonesiymiş ve kullanıyorlarmış ancak daha sonrasında hepsi iptal ettirmiş ve bende bunlardan birine şimdi internet bağlatmak istiyorum ama ankastre iç tesisatı tekrar yaptırmama gerek var mı birkaç usta ile görüştüm kablo çeksemde çekmesemde kontrol için 100-150 TL arası işçilik istedi bu bana çok fahiş bir ücret geldi. Fotoğraflarını atıyorum ankastrenin yardımcı olursanız sevinirim. |