Şimdi Ara

Elektrik Süpürgesi Tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
23.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ıstedıgınız markayı yada modeli alabılırsınız..ama uzun uzun anlattıgım sorunlardan hiçbir zaman uzaklaşamazsınız...mesela arkadaş sulu sıstem makınalardan bahsetmiş o konuya acıklık getırıyım..ben hergun ev ev dolaştıgımm için her çeşit makına hakkında bilgim var...arkadasın bahsettıgı sulu sıstem makınalarda filtre sistemi vardır..filtrede aynı toz torbası gibi gözeneklı yapıya sahıptir..gözenekler dolunca işlevını kaybeder hatta toz torbalarından daha zararlıdır çünkü içindekı filtre kısmı su haznesıne yakındır...yakın oldugu için sureklı nemli dir...bakterılerın yaşam ortamlarınız illakı bilen vardır..nemli sıcak ve karanlık ortamlardır...bu makınalarda seperatör (ayrıştırıcı)dediğim motor sıstemı yoktur....yanı dakıkada 3000 devırle calışır..libelle dakıkada 26500 devırle calışır.eğer evınde akvaryum balığı besleyen varsa küçük bır örnek vereyim...akvaryumlarınızda suyu temizlemesı için motorlar vardır..bu motorların içindede filtre görevı gören süngerden yapılmış malzeme vardır...bu motor sürekli çalışır ilk başlarda suyu temizler ama günler ilerledikçe su kirlenmeye başlar çünkü içindekı filtrenın gözenekleri dolmuştur..artık temizleme görevi yapmaz..ama dıkkat ettiysenız motor çalıştıgı sürece su akışı sürekli vardır....yanı demek istediğim elektrık süpürgenız sürekli çalışır ama toz torbası 10 dakıkada gözeneklerını doldurdugu için 10 dakıkadan sonra temizleme yapmaz....diğer sulu sistemlerdede sünger gıbı filtreler oldugu ıcın onlar içinde aynı şey gecerlıidir..hatta o filtreler sudan dolayı nemlendiğinden uzerınde cok sayıda bakterının üremesıne zemın hazırlar..basit sulu sistemler toz torbalılardan daha zzararlıdır...cünkü bakterı üremesıne neden olur...




  • LİBELLE TAMAMEN YERLİ MALIDIR...4 KG AĞIRLIGINDADIR...COK KÜÇÜK KİBAR BİR MAKİNADIR..COK KOLAY AKTİF HAREKET EDER...DERİN DÖVÜCÜSÜ COK HAFİFTİR KENDİLİĞİNDEN HAREKET EDER..HİÇ BASTIRMANIZA ZORLAMANIZA GEREK YOKTUR...İKİ PARMAGINIZLA TUTUN KENDISI GERİSİNİ HALLEDECEKTİR..TAMAMEN YERLİ MALI OLDUGU İÇİN PARÇALARI UCUZ BİR ŞEKİLDE TEMİN EDİLEBİLMEKTEDİR..AYRICA 81 İLDE BAYİSİ 272 TANE TEKNIK SERVİS AĞI BULUNMAKTADIR..ÖĞRENMEK İSTEYENLERINIZ VARSA YAŞADIGI ŞEHİRİ SÖLESİN NEREDE SERVİS OLDUGUNU SÖYLİYİM...YAKIN ZAMANDA GÖRSEL OLARAK RESMİNİ EKLERİM BURAYA....ŞUNU UNUTMAYIN LİBELLEYE DİSTİRİBİTÖR DISINDA SAHİP OLMAYIN CÜNKÜ GARANTİ KAPSAMINA GİRMEZ...SADECE BÖLGE BAYİSİNDEN ALIRSANIZ GARANTİ SAHİBİ OLURSUNUZ...BU ÜRÜNÜN INTERNET YADA OFİS SATIŞI YOKTUR...
  • Birde şu uzay mekiğinin Fiyatını yazsan süper olacak
  • libelle cok kaliteli bir makına.....piyasadakilerden farklı fiyatı...26 fonksıyonu var....
  • selamlar.izmir Foça'da yaşıyorum.En yakın bölge bayii neresidir.telefonunu yazar mısınız? bir de foto koyar mısınız ?
  • Arnica suya süpüren makinadan memnunuz.Fiyat 125 TL'dir.
  • selam arkadaşlar Süpürgemarket firması olarak DH'deki elektrikli süpürge ve aksesuarları ile alakalı açılan konularda bilgimiz dahilinde yorumlarda bulunuyoruz.Daha önceki paylaşımları profilimizden ve aşağıdaki linkten de görebilirsiniz.

    http://resim.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=76471

    Bu konu fazlasıyla reklama döndüğünden bir yorumda bulunmak istemiyorum, umarım ucuz ve yüksek performanslı bir süpürge arayan arkadaşımız gönlüne göre bir ürün bulmuştur.

    Ancak Libelle reklamı yapan ve diğer tüm süpürge model ve tiplerine çamur atan arkadaşımıza (bir yerde bu işten para kazandığından haklı olabilir bizde toz torbası sattığımızdan torbasız süpürgeler ile ilgili görüş belirtmekten kaçınırız) Forza Kartal isimli kullanıcının söylediğine bayıldım " Birde şu uzay mekiğinin Fiyatını yazsan süper olacak" ayrıca açıkçası bende merak etmiş durumdayım kaç para bilen varmıdır ?




  • 2005 yılında firmanın ayağına kadar gidip 1000 TL gibi uçuk bir ücret ödeyip hayatımın hatasını yaparak Libelle süpürge aldım. Eve gönderilen tanıtım elemanı Libelle'den methiyelerle bahsediyordu. Satış sırasında hortum parçasından özellikle bıçakla kesilse dahi birşey olmaz diye bahsetmişti.Süpürgeyi alalı çok uzun süre geçmeden plastik parçaları kırılmaya başladı. Plastiktir olur diye umursamadım, 2010 yılının Ekim ayında, teknoloji harikası olan bıçakla dahi kesilemeyen mucize hortum parçalandı.

    Nedense muhatap aldığımız hiç kimse ne elemanlarının sözlerinin arkasında duruyor, ne de 140 lira olan değişim bedeli ile ilgili rakam oynatıyorlardı.
    Sonra şikayetler sonucunda biraz uygun bedelle mucize hortum yenilendi.
    Yıl 2012, aylardan Mayıs. mucize hortum tekrar parçalandı. Libelle yine kullanılamaz durumda. Müşteri hizmetlerinden aldığım yanıt ürün kul yapısı, bu kadar çok talep gören üründe böyle hatalar olur, satış elemanı yanlış söylemiş, süpürgesi nasıl kullanıyorsunuz bilmem ama hassas olunması gerekir... vs.Merak ediyorum, bu ürünün periyodik olarak hortumu neden kırılır?Ben hasta bir insan mıyım süpürgeme nasıl muamele ediyorum,
    Evi süpürürken libelleye özel kırmızı halılar serip saygı duruşuna falan mı geçmem gerekiyor?Zaten yıllar önce bir servet ödediğim bu ürüne her yıl tekrar bir servet ödeyip hortum mu almam gerekiyor?

    Zaten çekiş gücü de dünya harikası olmayan Libelle'nin sorunlarıyla ne kadar uğraşmalıyım?




  • Karar Vermeden Önce İyice Düşünün Ve Araştırın Bu Konuyada Dikkat Çekmek İsterim...

    Yaygın Servis Yedek Parça Ertesi Gün Muhattap Bulma Konularını İyi Düşünün...!


    http://forum.donanimhaber.com/m_63244494/mpage_1/f_/key_Aura+cleanmax//tm.htm#63244494

    Daha Güncel ve Hızlı Yanıt İçin BU KONUYA Bakmalısınız..!

     Elektrik Süpürgesi Tavsiye




  • 2011 Eylül ayında Media markdan aldığım BOSH elektrik süpürgemi aşağıdaki nedenlerden dolayı 1 kere bile düzgünce kullanamadım.
    Makinayı ilk kez kullandıktan sonra makinanın durduğunu farkettik daha sonra yetkili servisi aradık, yetkili servis hortum ile toz haznesinin arasındaki contanın olmadığını (fabrikada takılması unutulmuş ) bu yüzden filtrelerin filtre motorlarının tıkandığını söyledi.Müşteri hizmetleri Contanın bedelsiz verilerek makinanın düzgün çalışacağını söyledi, fakat servis 20 tl conta parası aldı.Fakat makina geldikten sonra 15-20 dk çalıştıktan sonra durmaya başladı. Biz yine servisi aradık makinayı test edeceklerini söylediler. Test edip sorun olmadığını söylediler. Biz makinayı kullanmayı denedik fakat test esnasında makinayı çok zorladıkları için iç ve dış plastik aksamın eridiğini ve filtre kapaklarının kapanmadığını farkettik. Tekrar servisi aradık hatalarını kabul etmeyerek bunun bedelinin 340 lira olduğunu garanti kapsamı dışında olduğunu söylediler. Müşteri hizmetleri ise paranın yarısını ödememizi teklif etti, biz kabul etmeyince BOSH bu bedeli karşılayarak bu sorunu halletti. Fakat 15-20 dk çalıştıktan sonra yine kırmızı ışık yanıp sönmeye başladı devir düşüp yine durma aşamasına geldi. Müşteri hizmetlerine makinanın 4-5 seferdir aynı nedenden gidip geldiğini artık servise vermek istemediğimi ve ürünümün yenisi ile değiştirmeleri gerektiğini söyledim. Onlar yine aynı cevabı verdiler servisin makinamızı kontrol edeceğini söylediler, servis kontrol etti ve makinamızda sorun olmadığını makinayı dinlendire dinlendire odaları süpürmemiz gerektiğini söyledi.Sonuç itibariyle 450 tl ye aldığım makinayı 1 kez bile düzgünce kullanamadım, malesef BOSH müşteri hizmetleri ve genel müdürlüğü servislerin her dediğine inanıyor, hiç kimseye BOSH marka elektrik süpürgesi tavsiye etmiyorum




  • Merhabalar,
    Karcher VC 6150 elektrip süpürgesi almayı planlıyorum. Elektroworld'de 419TL. Sizce mantıklı mı? Karcher'ın marka kalitesini biliyorum ama bu ürün hakkında hiç yorum bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.