Şimdi Ara

Elektrik faturası kaç ay ödenmezse elektriği kesiyorlar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
35.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şerefsiz insafsız elektrik dağıtım şirketleri, devletten alıp kaynakları özelleştirince,
    İHTİYAÇ (BANYO, ACİL İNTERNET İŞİ, BUZDOLABI V.S.), KIŞIN OLSA EVDE ÜŞÜYECEK OLANI, İHTİYAR GENÇ BEBEK DİYE DÜŞÜNMEDEN,,
    her ay gizli zam, faiz, kesme, bağlama, açma parası adı altında soygunculuk yaparak kazanç sağlama kapısı edinmiş özel insafsız şirketler.

bugün bizim elektrik, hiç ihbarname gelmeden, kapıdan haber verme eskide kalmış maalesef o da olmadan,
    yani tebligat yapılmadan elektriğimiz kesildi, halbuki ödeyecektik, düzenlide ödüyoruz,
    hatta saf annem son ödeme günü gelmeden öder çoğu zaman uyarmama rağmen,
    1 ay ne dir yahu, ttnet turkcll böyle mi çalışıyor diğer faturalar..
    2. ay hepsini ödesek nolacak sanki, görüyorlar düzenli ödüyoruz,
    kabahat bizde ki fatura vergi ödüyoruz, TÜRK VATANDAŞI OLMAK KABAHAT OLDU TÜRKİYE VATANIMIZDA,
    vatandaşı bu hallere düşüren ilgisiz duyarsız gaddar yetkililerimize lanet olsun,
    bu halde şimdiki hükümetimiz, vatandaşını korumuyorsa, bu hükümete devlet mührünü veren de diğer provokatör lafta muhalefet siyasilerimizdir,
    başımıza belayı, işini görevi yapmayan partiler getirdi düşmanı,

KÜRT OLMAK DOĞUDA ERMENİ OLMAK, KAÇAK KULLANMA İZNİ OLMAK, BORCUNU MİLLETE ÖDETENLER, eylemlerde hırgür,
    Türkler gık dese suç, kendi vatanında bu duruma düşen başka millet yok.
    vatandaşlık, düzenli ödemenin, müşteri memnuniyeti diye bişey kalmamış,
    bütün şirketler soyan soyana,
    1_ insafsız elektrik şirketleri
    2_ vicdansız petshoplar
    3_ haysiyetsiz gıda sanayisi ( şeker hayvan kemiğinden, tuz yağ un rafine, kekler boyalı katkı maddeli koyuculu, biskivilerden her sene 1 tane içinden eksilterek aynı fiyata halkı aldatarak resmen hırsızlık yapıyorlar insanlar aynı graam aldığını sanıyor inanıyor kazıklandığının farkında olmayanlar çok. 1kuruş 80 milyon insandan kaç ev parası yapar sonra, hele 1 lira 20 liralık gibi kazıklarda ooo....
    4_ karaktersiz çağrı şirketleri ( bekleterek trilyonlar çalıyorlar)

TÜRK MİLLETİ, SUSTUKÇA, ŞİKAYET ETMEDİKÇE, MÜSTEHAK MAALESEF. VATANDAŞLIK GÖREVİNİ YAPMAYANLARINI SUÇUNU, MASUMLARDA ÇEKİYOR.
    KÜRTLERE BÖYLE YAPILSA, YERİ YERİNDEN OYNATIRLARDI, SAVAŞ MESELESİ YAPARLARDI.
    biz Türkler hep suspus, illa savaş çıkacak ta olmayan silahıyla kendini savunacak cengaverlerimiz,
    Kürtler Bulgarlar olsa böyle şeyleri küçümsemez haklarını bağıra çağıra dilekçelerle alana kadar koşarlardı.!

.........provakasyonculara DİKKAT, evde işte heryerde muhitinizi iyi seçin.........
    Alayına isyan,, Haysiyet Meselesi.
    TÜRK VEGAN

• geçen ay 3 gün geç ödedim,
    10 gün sonra yine elektriğimizi kestiler habersiz,
    aradım 186-yı, para hesapta gözükmüyormuş, bankaya gittim ertesi gün, neymiş belki internet kesilmişmiş, düzeltirdim.
    umarım bu ay AÇMA KAPAMA FAİZ CEZA HARACI yeni faturaya eklemezler.

arkadaşlar sesimi duyan var mı?
    araştırıyorum hala..
    ev için anlaşabileceğimiz, habersiz elektriği kesmeyen, işi haraça yada fırsat kazançlığına çevirmeyen, her ay zam yapmayan, ucuz elektrik firması var mı?
    TEKELCİLİĞE KARŞI OLMALIYIZ, tekelciliğe mecbur muyuz, çözümü yok mu bunun????

.........provakasyonculara DİKKAT, evde işte heryerde muhitinizi iyi seçin.........
    Alayına isyan,, Haysiyet Meselesi.
    TÜRK VEGAN
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.