Elektrik faturalarındaki kademe limiti 2026'da güncelleniyor (3. sayfa)
-
-
Benim paramla bana destek veriyorlar 🤡🤡🤡
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15.11.2024 kararın çıktığı tarih yıllık 5000 kw geçene yüksek fatura kesilecek dediler ben o zaman 5000 kilowatı geçmiştim nasıl geriye döndereyim.2024 yılını baz aldılar mart ayından itibaren 2.buçuk kat yüksek fatura geliyor.evimi bırakın binaya dogalgaz girmedi kömürün torbası 300 400 lira ne yapacağımı şaşırdım.kışın hem klima hem termosifon kullanmak zorundayım.adı ADALET ? ve kalkınma partisiymiş.tüketici hakem heyetine müracaat ettim bakalım ne olacak.
_____________________________ -
Seninde façan elektrik direğine tel atmaya yiyorsa kullanıcaksın gibi bişeye gidiyoruz. Risk seviyor musun? At elektrik direğine kablo şansını dene
Gerçekten nereye gidiyoruz bende çok merak ediyorum_____________________________ Fenerbahçe -
"Bazılarının yüzüne tükürsen, yağmur yağıyor" diye sıkça kullanılan bir deyim var. Birbirlerine ağır argo ifadelerle konuşabilen arkadaş grubu da gördüm. Yani hakaret, iki kişinin değer yargıları ile ilgili bir durum.
Toplum önünde konuşulan bir konu da ise konuştuğumuza dikkat etmeliyiz. Çünkü 2 kişi arasındaki konuşmanın dışına çıkmıştır.
Emre Bey'in çok doğru başladığı bir eleştiriyi, nasıl batırdığını eleştirmiştim.
"Gerçekler" diye bahsettiğiniz kendi inandıklarınız ise; eleştirinin ne olduğu konusunda büyük bir yanılgı içindesiniz. Eleştiriye de eleştiri yapılabilir.
Sizin de yazdığınız gibi işinize gelmiyorsa mesajımı görmezden geliniz.
Ben haklı olan kişiyi elestirmenize laf ettim gerçekler ortadayken çoğunluk katılırken siz aradan çıkıp farklı şekilde adamı yargilamanız benide rahatsız etti bende cevap verdim işime neden gelmesin ? Neden yalanları savunayım işine gelmiyorsa olayı kıvırma yaptığın şeyi açıkla boş kağıdı doldurur gibi sallayıp durmussun kendi inandiklariniz filan diyosun hala ülke cennet Avrupa'nın kıskandığı ülke ekonomisi refah herkes ev araba sahibi mi ? Şuan tahta evlerden bozma Taylandın para birimi bile bizi ikiye katlanmış durumda utanacaginiz yerde hala yalan yanlış beyanlarda bulunuyosunuz arada bi kanal degistirin ahaberi kapatın belki 2-3 dk aydınlanma yaşarsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Dostum sakin olunuz, ben psikoloğunuz değilim, herkesin sıkıntıları var, içinizi bana boşaltmayınız. Her yerden, her şeyden yazmışsınız da yazmışsınız. Mesajlarım çok anlaşılır ve net.
Emre Bey'in ana fikri güzel, mesajın içeriği ise insanları yediği içtiği üzerinden aşağılama üzerine...
Lütfen mesajları en başından bir daha sakince okuyunuz, eğer hala hakaret edenin ben olduğumu düşünüyorsanız, kamuoyunun takdirine bırakıyorum
Kimse hakaret etmiyor sabahtan beri onu anlatmaya çalışıyoruz sana sıkıntı burda hala bı provakasyon havasında takılıyosun dostum burda eskide kaldı bu mevzular kimse inanmıyor artık bu şeylere herşeyden yazmadım ülkenin durumundan bahsettim siz çok iyiymiş gibi algı yaratmaya çalışmışsınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
önümüzdeki ayin sonuna kadar AKP seçmelerinin ortalama enerji tüketimi belli olacak demek ki. Yazın 6K odedim ben aylık.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Türkçe konuşuyoruz ama Türkçe anlaşamıyoruz. Siz iyi misiniz, bir sağlık sorununuz yoktur inşaAllah?
En başından beri aynı şeyi yazıyorum. Emre Bey doğru bir şeyi yanlış bir şekilde ifade etmiş diye
"Provokasyon, ülke iyi algısı" falan sizin hayal dünyanız, benim böyle bir ifadem olmadığı gibi, bu anlama gelebilecek bir cümle de kurmadım.
Benim türkçe konuşup anlamada sıkıntı yokta sen konuları kıvırmakta usta olmuşsun bravo valla
_____________________________ Es mejor caminar solo que con una multitud en la dirección equivocada. -
Geldiğini nerden biliyorsun ki daha limit bile belli değil ... Adam diyor %13lük çok tüketen kesim %40 lik elektik harcıyor diye
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Zaten çoğunlukla %50 zammı ödüyorsunuz birde %250 zam gelecek 5000kw'ı geçince
Sorun şu ki Akp döneminde rahat yaşam olmayacak. 2 tane 12 binlik klima lüks Akp için. Bunu bilerek yaşanılacak... Zaten herşey iyi hoş olsa niye muhaliflik yapalım ki bizde yandaş olurduk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Demokratik Değişim Hareketi. Demokratik seçimler için 41 ilde 2000 kişi gerekiyor CHP-iyi parti demokrasi için adım atmazsa seçimlere girebilecek parti kurmalıyız -
Doğalgazda yeni uygulanacak sanırım ve illere göre olacak ... Elektrikte de illere göre olabilir belki bu sene. Ekstra tüketim limiti zaten aya gire değil yıllık kullanıma göre olmakta %50 zam ise günlük tüketime göre olmakta ( günlük 8kw)
Aslında ticarethanelerde ve sanayide epey artırmışlardı ( konutlarda düşük kalmıştı)bu da piyasadaki ürünlerin fiyatına etki etmişti . Vatandaş piyasadaki ürünlere fazla ücret ödeyerek elektrik ücretini finanse ediyordu (!)
Tablo herşeyi anlatıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kömürün torbası 300-400 lira derken ... Zaten elektrikte kömürden vs ile yapılmakta. Elektrik ucuz birşey değil ... Ben termosifonun 24 saat açık olmasını bıraktım sabah ısıtmakta zaman alıyor ama yapacak bir şey yok . Eski insanların durumunu düşünerek soğuk suyla yüzümü yıkamaya alıştım geçen sene
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 5 Ekim 2025; 16:36:37 >
Abd den sokup kazığı gönderdiler, İrandan alınan gazın 3 katı fazlasına 2047 ye kadar mecbur alacağımız gazın faturaya yansıması “kademe limiti !” olmuş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Ferguson ile aynı zamanda başladık ben 25 takım gezdim!"
Yılmaz VURAL -
kömürün torbası 300 400 lira derken eve soba kurup kömürle ısınamıyorum demek.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı