Şimdi Ara

Bu içerik silinmiştir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Temmuz 2023; 14:10:31 >

• Carpmaz ama vucuda zarar verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iliğini sömürür adamın.

bakınız emar cihazı. bakınız baz istasyonuz . bakınız cep delefonu. bakınız mikrodagla fırunu.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_78725456/tm.htm
    manyetik akıdan kastınız yukardaki konuda sorduğum şeyse zarar vermiyor. konuyu 30 temmuzda açmışım. hala bir sıkıntı olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Morinel

Arkadaşlar yüksek voltaj ve akım ile toprak hattı arasında kaldığımızda kömür olduğumuz bir gerçek. Peki, manyetik akı vücudumuzda dolaşmaya başlandığında da çarpılabilir miyiz?

Çarpılsaydı,MR cihazına hasta giren kül çıkardı.Hatda sağlam girende kül çıkardı
    Yok çarpmaz,zararda veremez.
    Çarpması için 1=insan vücudunun manyetik akı ile indüklenmesi gerekir ki muhaldir.
    2=indüklenen manyetik akının vücutda devresini tamamlaması gerekir.

Bahse konu manytik akı ile cep tel.in yaydığı zarar farklıdır değilmi?

• bende girdim emar makinasına kemerin demiri birden yukarı çekildi. Bir baktım mıknatıs gibi çekiyor. uzanır haldeyken kemerim tam 4 parmak havadaydı korktum valla
  • Hatda ben biraz daha ileri gidip diyorum ki manyetik akı çoğu zaman faydalıdır.
    Ör;sigara bırakmak için denemiştim biliyorum,manyetik rezonans ile 45-60 dk.lık tek seansla sigarayı unutturan manyetik akımlı tedavi yöntemi var.Tabi bunu defalarca tekrarlamak gerekiyor.Yoksa etkisi 3 günde geçiyor bende 3 gün etkili oldu sonra terar yaktım bir tane.Hatda öyle 3-5 bin tl. olsaydı bırakabilmek için o cihazdan bir tane alacaktım,ama çok pahalıymış.

İşte ben bu cihazı görünce kendim evde elimdeki mıknatıslardan 1-2 tanesini şakaklarıma yada göbek üstüne sarıp 30-40 dk. beklediğimde sigara tadının ot tadına döndüğünü defalarca gördüm ama yine bırakamamıştım.Taa ki kafamda bitene kadar.Küçük bir ameliyat olup hastane de 1-2 gün kaldım gün geçmedi,,içersem ilerde burası(hastane)kesin benim ikinci adres olacak diye fehim edince iş bitti,noktayı koydum.Tabi bırakmak için 29 yıl geç kalmıştım...Gerçekten sigarayı önce kafadan silmek en uygun yöntemmiş.Hamd olsun iki yıldır içmiyorum.Bir musibet bin nasihatdan iyiymiş derler ya..Yine de bırakmak isteyenlere manyetik rez. yada mıknatıs tedavisini tavsiye ederim.Etkili oluyor,ya da büyükdestek diyelim.

Evet konu ile alakası yok görenlerden affımı istirham ederim,ben alakalı gördüğümden faydası olacağı kanaatiyle yazmış bulundum.Hayırlı günler arkadaşlar.

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.