Şimdi Ara

Electronic Arts 2 yılda bir yeni Battlefield oyunu yayınlamanın mantıklı olduğunu söylüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Electronic Arts 2 yılda bir yeni Battlefield oyunu yayınlamanın mantıklı olduğunu söylüyor



    Electronic Arts'ın ve oyun dünyasının en popüler oyun serilerinden birisi olan Battlefield'ın bu yıl yeni bir oyunu çıkacak. Rakibi Call of Duty'nin aksine bildiğiniz gibi her yıl Battlefield oyunu çıkış yapmıyor. Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson da geçtiğimiz saatlerde bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.



    2 Yılda Bir Yeni Battlefiled Yayınlamak Mantıklı



    Electronic Arts CEO'su Andrew Wilson ilk çeyrek kazanç çağrısı sırasında Battlefield'ı bir servis olarak görmemiz gerektiğini söylerken ayrıca iki yılda bir yeni Battlefield oyunu yayınlamanın mantıklı olabileceğini söyledi.



    Ayrıca Bkz.Battlefield 2042'nin hikayesi için bir kısa film yayınlanacak: Tarih verildi!



    Battlefield 2042'den önce son Battlefield oyunu 2018 yılında çıkış yapmıştı ve o da Battlefield V'ti. Daha eskiye gittiğimizdeyse Battlefield oyunlarının biraz daha sık yayınlandığını görebiliyoruz. Battlefield 3 2011'de, Battlefield 4 2013'te, Battlefield Hardline'ın 2014'te ve Battlefield 1 2016'da çıkış yapmıştı. 



    Battlefield 2042, 23 Ekim 2021'de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca şu anda geliştirme aşamasında olan bir mobil Battlefield oyunu da bulunuyor ancak hakkında pek fazla detay bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.videogameschronicle.com/news/ea-says-releasing-a-new-battlefield-game-every-2-years-probably-makes-sense/







  • Bf serisinden daha iyi action savaş ortamı yok şu alemde. Uyuz uyuz uçaktan çatılara tarlalara atlama oyunları gibi sıkıcı atmosferi yoktur. Full action.. Beğenmeyen başka sıkıcı oyunlara geçebilir. BF serisinin sadece ve sadece aksiyonunun fazla olmasını eleştirebilirsiniz hepsi bu kadar. Tarlada 5 saat boş boş koşmak isteyen bahsettiğim oyun tarzlarına yönelebilir.
    Cod gibi her sene neredeyse birebir aynı oyunu çıkarsalar haklısınız diyecem de bf her çıkardığı oyununda yeni mekanikleri yeni tema ekliyor. Burada Bf1 le bf5 aynı diyenler 1 saat bile bf5 oynamamıştır. Sınıf mekanikleri silahlar harita dizaynları görev yapısı diriltme mekaniği çok farklı Bf1 den. He bf4 ile hardline bayağı benziyor ama yine de arada tema ve oyun modları farkı var. En azından oyunlardaki haritalar sürekli değişiyor . Adamlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bugün birisi modern silahlarla bf oynayacağım dese hala bf4 bf3 güzel seçenekler,(bf hardline in onlinesi pek canlı değil) e tarihi yavaş oynanış olsun desen Bf1 hızlı akıcı görev odaklı desen bf5 var. Bu kadar çeşitlilik sunuyorlarken hepsi aynı oyun denmesi gerçekten akıl alır gibi değil. Ki adamlar fiyat konusunda da cod kadar acımasız değil. Bugün bir modern warfare 2019un indirimli fiyatına tüm bf oyunlarını toplayabiliyorsunuz neredeyse. Codun bf deki kadar oynanış çeşitliliği de yok ayrıca. Ne sınıf sistemi var ne helikopter uçak savaşları ne diriltme mekaniği vesaire. Deathmatch tarafında güzel işler yapıyor cod ona sözüm yok.
  • Hayır CoD gibi kitleniz olsa yapabilirsiniz diyeceğim ama oyunlarınızın öyle bir kitlesi yok, FPS olarak alternatif bir şeyler bulup geçiştiriyor insanlar. Nereden geliyor bu özgüven anlamak çok zor. Bırakın da biraz daha uzun vadeli oyunlar yapın yeni oyunların yapım süresi uzun olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haddi canım sen de i ey(!)

  • BF5'te DICE ne yaptı bilmiyorum ama koskoca 2. Dünya Savaşı oyununda doğu cephesini koymadılar. Doğu cephesi dışında her cepheyle ilgili haritaları var. 3 yıl olmuş çıkalı. Bunlar bırak her yılı iki yılda oyunu yetiştiremezler.

  • eskıden her yıl cıkrıyorlardı coğu oyun fırmaları teknoloji gelıstı sımdıd 2 +3 sende çıkarmaya başladılar.

  • Sen hardline gibi rezil bir oyun çıkar.Onun üstüne Bf1 akıllanmadın copy paste yapıp bf5 çıkardın ee günaydın.Sorun her yıl çıkarmakta değil sorun vizyonsuzluk.Oyuncunun önüne ne koyarsam oynar düşüncesi ee ne oldu elinde patladı.Bf3 ve bf4 20 milyona yakın satarken bf1 ve bf5 5 10 milyonlarda kaldı.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tutacağını sanmam

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • pardon da bfh'nin ne gibi bi rezil tarafı var. hikaye klişe olabilir de polisiye olarak gayet iyiydi. ille de savaş atmosferini yaşamak istiyorsan multiplayer gayet de güzel ve aksiyon doluydu açıkcası o yıllara göre ben çok keyif alarak aralıksız 1 yılı aşkın oynadım sonrasında malum diğeri çıktı. bana kalırsa insanlar çok büyük haksızlık ediyor bfhye. katılmıyorum dediğine. teşekkürler.

  • 2042 uzun yıllar oynanacak diyorsun 2 sene sonra yenisini basıyorsun. Zaten 10 yıldır aynı mapleri oynuyoruz.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Haberi kısaltarak paylaşmışsınız ve bu da tek taraflı bir görüş ortaya koymuş. Haberin can alıcı kısmı aslında şurası: "“So that while an every other year launch probably makes sense if we think about it today, we’re really focused on 365-day engagement in the franchise at a platform level across any device that consumers may want to play on.”, yani 2 yılda bir oyun gelse de aslında live-service'e evriliyoruz diyor.

  • Yine bir şeylerin fanboyları gelmiş BF'yi bokluyor, adamlar bedava dağıttı bütün seriyi oynayın diye daha ne istiyorsunuz alın oynayın işte..


    Edit: Hardline genel olarak berbat bir oyun doğru ama 3-4-1-5 dönemine göre çıkmış çok güzel oyunlar, bu oyunun tek amacı var o da fps aksiyon eğlence, size bunu fazlasıyla vaadediyor ve karşılıyor da, ekstra bir şey aramaz sizin hatanız..




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B3097644 -- 6 Ağustos 2021; 16:36:49 >
  • Bf serisinden daha iyi action savaş ortamı yok şu alemde. Uyuz uyuz uçaktan çatılara tarlalara atlama oyunları gibi sıkıcı atmosferi yoktur. Full action.. Beğenmeyen başka sıkıcı oyunlara geçebilir. BF serisinin sadece ve sadece aksiyonunun fazla olmasını eleştirebilirsiniz hepsi bu kadar. Tarlada 5 saat boş boş koşmak isteyen bahsettiğim oyun tarzlarına yönelebilir.

  • Cod gibi her sene neredeyse birebir aynı oyunu çıkarsalar haklısınız diyecem de bf her çıkardığı oyununda yeni mekanikleri yeni tema ekliyor. Burada Bf1 le bf5 aynı diyenler 1 saat bile bf5 oynamamıştır. Sınıf mekanikleri silahlar harita dizaynları görev yapısı diriltme mekaniği çok farklı Bf1 den. He bf4 ile hardline bayağı benziyor ama yine de arada tema ve oyun modları farkı var. En azından oyunlardaki haritalar sürekli değişiyor . Adamlara haksızlık edildiğini düşünüyorum. Bugün birisi modern silahlarla bf oynayacağım dese hala bf4 bf3 güzel seçenekler,(bf hardline in onlinesi pek canlı değil) e tarihi yavaş oynanış olsun desen Bf1 hızlı akıcı görev odaklı desen bf5 var. Bu kadar çeşitlilik sunuyorlarken hepsi aynı oyun denmesi gerçekten akıl alır gibi değil. Ki adamlar fiyat konusunda da cod kadar acımasız değil. Bugün bir modern warfare 2019un indirimli fiyatına tüm bf oyunlarını toplayabiliyorsunuz neredeyse. Codun bf deki kadar oynanış çeşitliliği de yok ayrıca. Ne sınıf sistemi var ne helikopter uçak savaşları ne diriltme mekaniği vesaire. Deathmatch tarafında güzel işler yapıyor cod ona sözüm yok.





  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Her anlamda battlefield tum bu tarz oyunlarin önunde.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Her yıl FIFA vb. serileri gibi DLC tadında oyunlar, tam oyun fiyatına misss 😂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Keşke şöyle 10 yılda 1 filan çıkarsanız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğlum bırakın saçma sapan işleri artık , düzgün bir cloud sistemi yapıp geforce now'a gelseniz satışlarınız artacak . Çıkardığınız her oyun bir öncekinin 2 katı sistem istiyor . Bir de bunu 2 yılda bir yaparsanız insanlar nasıl o kadar hızlı pc alacak ? Eğer sistem gereksinimleri gelişmeyecekse de aynı oyunu 2 yılda bir çıkarmayı denemeyin hiç . Yani her kapı geforce now'a çıkıyor .

  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

    battlefield mı her oyuna yeni sistem istiyor? pcde her zaman en optimize oyun olmuştur bf. bf1için sistem toplayan 5i de yüksek fpste oynadı. mesela rx 400 500ler. 2042yi de tatminkar oynatmaya devam edecektir.

    oyun için tek söyleyeceğim. bfv rezaletinden sonra asla çıkar çıkmaz para vermeuin oyuna. en az 5 ay bekleyin. 2 aylık hypetan sonra oyuncu sayısı çakılmadıysa evet dice bu sefer bişey yapmış deriz alırız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bf3,4 gibi battlelog sistemi geri gelmeli en azindan özel serverlar tekrar olmalı hiç degilse hilecileri hemen banlıyordu serverdaki adminler. Şimdi adam giriyor takir takir aimbot ile adamlari öldürüyor hic mudahale yok. Bari easy anticheat getir, o da yok. Fıstık gibi seriyi yavaş yavaş yok ediyorlar. MoH u mahvettiler sırada bf var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 yıl bile erken 3 yıl olması lazım. 3 yıl boyunca sürekli yenilik güncelleme getireceksin ilk 3 yıl full destek vereceksin. sonra yenisini çıkarıp desteği keseceksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.