Şimdi Ara

Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
376
Cevap
12
Favori
53.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam tek soru özellikle deneyenlerden cevabı bekliyorum. Philips 9194 mü yoksa Electrolux Ultra Sılencer USORIGINDB mi.
  • m_ali M kullanıcısına yanıt
    bende 3 gün önce Electrolux Ultra Sılencer USORIGINDB aldım. tek kelime ile mükemmel. çok sessiz. her ikiside güzel cihaz. hangisini alırsanız memnun kalırsınız. ben tercihimi Electrolux Ultra Sılencer USORIGINDB den yana kullandım.
  • m_ali M kullanıcısına yanıt
    bu 2sininde olduğu 4 makinayı mediamarkt ta test ettim.
    Elektroluxün philipse göre artıları sessizliği ve başlığı.
    (9194ün yanında ekstra turbo başlık veriliyor deniyor reklamlarında ama ben mağazada kontrol etmeyi unuttum)
    Bariz çekiş gücü fazlası ve filtreleme düzeyinde philips kesinlikle çok daha iyi idi.
    Hanım 4 makinadan ilk elektrolux'ü eledi, sonra nilfiski eledi. Finalde Miele ile philips 9194 yarıştı. Tenis topu testinde berabere kaldılar. Malzeme kalitesi daha iyi diye miele aldım ama philipsi şiddetle tavsiye ederim.
    Tenis topu testinde de elektrolux en dusuk, nilfisk comfort ondan daha iyi; philips 9194 ve miele ise Nilfisk'ten bariz çok daha iyi çıkıp berabere kaldı.

    http://forum.donanimhaber.com/m_104996658/f_//tm.htm#105493127



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhatas -- 6 Mayıs 2015; 11:55:03 >




  • ferhatas kullanıcısına yanıt
    Bu siteye bakıp incelerseniz Elektrolux un emiş gücünün diğerlerinden daha iyi olduğunu görürsünüz.

    https://www.youtube.com/user/MultiCliner/videos
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m_ali

    Hocam tek soru özellikle deneyenlerden cevabı bekliyorum. Philips 9194 mü yoksa Electrolux Ultra Sılencer USORIGINDB mi.

    Electrolux filtreleme kalitesi, emiş gücü ve boru- hortum- aparat kalitesi ve ayrıca sessizlik ve kompaktlığı ile 9194'ten çok daha iyi bir ürün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar...

    Süpürge iyi ama halıya yapışıyor, ben biraz pişman oldum. Atlama yaptırarak süpürüyoruz, hızı düşürüp borudaki kapağı açınca biraz rahatlasa da yine halıda akıcı değil.
    Önceden annem sabah evi süpürürse ben uyanırdım, eski süpürge çok sesliydi, bu süpürge sessiz ama bu sefer de annem başlığı kaldırıp yere vurararak süpürdüğü için pata küte çıkan sesler ile uyanıyorum :)

    Turba başlık konuları geçiyor, buna uyan ve bu halıya yapışma durumunu çözen bir başlık var mı acaba? Olmadı şu dik, ufak ve daha ucuz süpürgelerden de almayı düşünüyorum, zor geleceği zaman kadın onla süpürür.

    * Geçen hafta carrefoursa dan 499 tl fiyata aldım.
  • candogan62 C kullanıcısına yanıt
    Hocam bu işin üstadı olarak senden acil tavsiye almam lazım :D

    Öncelikle Electrolux ultra silencer USORIGINDB mu yoksa
    Miele S 8310 mu daha iyi yoksa miele S8330 mu ???

    Miele S 8310 ile 8330 arasındaki fark nelerdir üstad?
  • tol.ga T kullanıcısına yanıt
    http://www.supurgemarket.com/supurgemarket-tum-yuzeyler-icin-pratik-emici-p-4957.html şu başlığı almayı düşünüyorum bende ama bu modelde kullanan var mı hiç bilmiyorum. Halıya yapışma durumu tahminime göre bunda daha azdır.
  • MaxAurilius, site iyimiş, paypal seçeneği de var.
    Bu siteye sorup daha iyi cevap alabiliriz sanırım, bu arada bizimkiler "alıştık gerek yok" dedi... :)
  • tol.ga T kullanıcısına yanıt
    Annemde alıştı ama başlık yinede zorluyor. Aslında saç almama durumu yapışmasından daha önemli bizim için. Saçlar kalıyor, çekmiyor içine.

    Menalux anladığım kadarıyla Electrolux un yan sanayisi gibi bişi, ona sarf malzeme sağlıyor. Hatta electrolux üretiyorda olabilir. Aslında diğer başlıkları yapışmama ve saç çekme için daha iyi olabilir. Türkiyede satışı vardır belki bilmiyorum

    http://www.menalux.com/node55.aspx?subCategory=392&PageId=1
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62


    quote:

    Orijinalden alıntı: m_ali

    Hocam tek soru özellikle deneyenlerden cevabı bekliyorum. Philips 9194 mü yoksa Electrolux Ultra Sılencer USORIGINDB mi.

    Electrolux filtreleme kalitesi, emiş gücü ve boru- hortum- aparat kalitesi ve ayrıca sessizlik ve kompaktlığı ile 9194'ten çok daha iyi bir ürün.

    Merhaba bikac ay once olumlu yorumlara istinaden anneme captic animal almıştım Cihaz güzel annemin alerjik sorunundan dolayı iyi oldu ama kendim için torbalı almayi dusunuyorum sizin kullandığınız ultra silencer usorigindb ile usenergy arasındaki fark nedir sadece enerji tasarrufu mu emiş gücü farki da var mi birde ultra one zuopower var bunun özelliklerini tam bilmiyorum bu modelinde sadece turbo başlık mi var normal başlıgida var mi siz hangisini onerirsiniz bu üçünden yada daha başka bir öneriniz varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Candogan62, Supurge özelliklerine vakıf olmanız ve bilginiz nedeniyle tavsiyeniz benim için önemli secimimi yorumunuza gore yapacağım sorularimi cevaplandirabilirseniz cok sevinirim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar başlık garantiye girermi .işaretlediğim yerden yırtılma sonucu hava kaçırıyor.servis sizden kaynaklı ise girmez diyor
     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi
  • Bu modelin başlığı ile ilgili bende sıkıntı yasıyorum, fırçası açık şekilde süpürge yapmak zorunda kalıyorum. Fırça kapalı iken halı çekişi güzel ancak zorlayıcı ve atlama yapıyor. Her yer halı değil, halı üzerinde fırça kapalı süpürüyorum (emişi çok güzel bu şekilde) ancak parkeye geldimi tekrar fırçayı açmak zorunda kalıyorum parkeye yapışıp kalıyor açmazssam. üç kullanımlı aparat parke başlığı tak çıkar yapmak sıkıntılı .. Bu arada bu başlığın kanatları çok sık çıkıyor , çok yakın zamanda yalama olur gibi geliyor.. Süpürge ile ilgili tek sıkıntım başlık, onun dışında sessizliği emiş gücü dışarıya verdiği hava miktarının az olması , bu özelliklerden çok memnunum. Başlıkla ilgili fikirlerinize açığım ,
  • s.a. dostlar,

    ben de bu electrolux usorigin alma arefesindeyim. başlık konusu ve özellikle halılardaki saçı almama konusu can sıktı. acaba almasam mı bunu diye düşünmeye başladım. önerilerinizi bekliyorum. teknosa başlangıç kiti ile birlikte 599 tl. fiyat nasıl sizce
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hakancan44

    arkadaşlar başlık garantiye girermi .işaretlediğim yerden yırtılma sonucu hava kaçırıyor.servis sizden kaynaklı ise girmez diyor
     Electrolux Ultra Silencer USORIGINDB 65dB Elektrikli Süpürge İncelemesi

    Aynı sorun benim de başıma geldi hocam. Garanti olayını maalesef ürünün kalitesizliği değil de markanın kalitesizliğinden dolayı çözemedim. Genel merkezi de aradım, robot gibi konuşan bir insan bozmasıyla muhatap oluyorsunuz. Ne dediysem kadına tek alabildiğim cevap "Dediğim gibi aksesuarlar garanti kapsamına girmiyor." hepsiburada.com'dan almıştım 2-3 ay kadar önce. Şimdi onlar uğraşsın diye geri gönderimini yapacağım. Sanmıyorum bi çözüm bulabileceklerini ama bu sorun belli ki kronik. Körüğün alt kısmında bariz şekilde körüğe zarar veren bir plastik var. Bu resmen hava akışından dolayı esneyen körüğün yırtılmasını sağlıyor.


    Makineyi alacak arkadaşlara ya başka bir başlık almalarını ya da bu ürüne hiç bulaşmamalarını (sırf başlık ve saçma sapan servis yüzünden) tavsiye ederim.




  • teknosa da 499 tl olmuş...nasıl alayım mı bundan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macmaneman

    teknosa da 499 tl olmuş...nasıl alayım mı bundan

    Hocam bi üst mesajımı okumanızı tavsiye ederim.
  • okudum onu zaten
  • bir de Bosch BGL8SIL59T Elektrikli Süpürge var arkadaşlar...bimeks de 800 TL...

    ultrasilencer dan bir tık daha pahalı ...nasıl sizce???

    http://www.bosch-home.com/tr/store/product/IngeniusProSilence59/BGL8SIL59T



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macmaneman -- 5 Temmuz 2015; 15:25:38 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.