Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (411. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.454
Cevap
89
Favori
345.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Steam yazısı göremedim.



    Ama tahminimce steamde etkinleşmese bile hesap üzerine ekleneceği için steam client'da da oynanılabilir. Tabii çok da emin değilim denemedim de.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mail attım steamde etkinleştirilemiyo dediler .. :( bakıcaz artık en kötü steam indirimlerini beklerim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de steam indirimlerini bekliyorum. Eso+ almayı da düşünüyorum da galiba Steam cüzdanla değil de kredi kartı kabul ediyormuş. Banka kartı falan da değil.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertodo12 M kullanıcısına yanıt
    yeni başlayacaksan tamriel almanız yeterli pek birşey kaybetmezsin. ben de yeni başladım en az 200 cp olana kadar almayı da düşünmüyorum.
  • Selamlar, gold edition key almayı düşünüyorum fakat kinguin,g2a gibi sitelerden sonradan keyin sahte veya çalıntı çıkma olasılığı varmış hesabımız ban yiyebilirmiş aynı şekilde bizim buradaki sitelere de bu konuda pek güvenemiyorum.Durmaplay gibi... Güvendiğiniz şuradan al dediğiniz bir site var mı? imperial edition hesabımın üzerine tanımlayacağım gold editionu hani 100 tl yi geçemeyecek şekilde nereden bulabilirim güvenilir?
  • Oyunun fiyatı kalıcı olarak 20$/58₺ olmuştur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben oyunu p2p iken almıştım sonra b2p olmuş sanırım.Max levele bile ulaşmadım,sanırım daha sonra herkese 2k crown verilmiş oyuna tekrar girersem bu crownu nasıl harcamalıyım?

    Edit: 2100 crown varmış hesapta.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obilux -- 29 Ekim 2017; 14:42:12 >
  • arkadaşlar oyunu ek paketleri olmadan sadece Tamriel Unlimited alsak ne kadar oynayabiliriz. en az 1-2 ay götürür mü ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Santiago Munez

    arkadaşlar oyunu ek paketleri olmadan sadece Tamriel Unlimited alsak ne kadar oynayabiliriz. en az 1-2 ay götürür mü ?

    Daha uzun süre götürebilir.
  • oyunu oynayan varmı hala ? yeni başlamayı düşünüyorum. başlangıçta gold edition almak en mantıklısımıdır onu merak ettim. sonradan daha pahalı olarak alacaksak dlc leri baştan gold olarak alalım ?
  • The Elder Scrolls Online – 10 Million Stories Trailer

  • Oyunun ps4 versiyonunu oynuyordum şimdi pc de mmorpg aradığım için başlayasım var bildiğim oyun zaten ama server nasıl acaba kalabalık mı başlanır mı pc de bilen biri anlatabilir mi
    Bir de ps4 hesabını steame geçirmem mümkün değil dimi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Miyagi -- 3 Aralık 2017; 11:6:21 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kobrakai

    oyunu oynayan varmı hala ? yeni başlamayı düşünüyorum. başlangıçta gold edition almak en mantıklısımıdır onu merak ettim. sonradan daha pahalı olarak alacaksak dlc leri baştan gold olarak alalım ?

    aynı sorunun cevabını ben de bekliyorum arkadaşlar, şu an indirim var bir şeyler almak mantıklı mıdır ben sadece tamriel ve morrowind'i satın aldım ve yeni başladım eğer beraber oynayacaklar da varsa ekleyebilirler.
  • Arkadaşlar Morrowind ek paketi ile birlikte oyunu satın aldım.
    Fakat account ekranında 6-7 tane DLC gördüm. Bu DLC'ler yeni başlayacak biri için önemli midir?
    Forumlardan gördüğüm kadarıyla membership olunca bütün dlc'ler otomatik ekleniyormuş. Fakat sorum şu diyelim ki sadece 1 aylık membership satın aldım. Sonraki ay DLC'lere erişim kalkıyor mu?
    Teşekkürler.
  • Hocam dlc siz oyunu bitirin sonra dlc alın ben humble bundle monthly ile aldım 10 saat oynadım duruyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmandemi2 -- 6 Aralık 2017; 16:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • osmandemi2 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. O zaman böyle biraz takılayım 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar nord dan templar olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ben bu oyuna yenı baslayacağımda bir kaç sorum olacak bu oyun steam üzerinden mi oynanıyor ayrıca ben masaustume steamdan bu oyunu ındırdım ama laptopada aynı steam hesabından ındırmek ıstıyorum ayrıca ucret verecek mıyım sıkıntı olur mu şimdiden tesekkurler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    nord templar olur ama en kötü healer kombinasyonu en kötü dps kombinasyonu en kötü tank kombinasyonu yapmış olursun

    magicka tarafında healer oynayacaksan argonian/high elf
    magicka dps oynayacaksan high elf/dark elf
    tank oynayacaksan imperial/argonian
    stamina dps oynayacaksan redguard

    benim şahsi önerim



    Oyuna elder scrolls serisi ve evrenini cok sevdigim icin basladim ama bu ture pek alisik degilim skyrim den bazi seyler tanidik geldi o kadar ben daha cok tank oynamak istiyorum sanirim stamina ve magic olarak ikiye ayriliyormus hangi skillete vermem gerektigi ne yapmam gerektigi konusunda pek bir fikrim yok internetten arastirdim ama pek olumlu olmadi buldugum seyler kisaca tavsiye edicegin birsey varmi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SkeironnWH

    oyunu bıraktım 7 aydır oynamıyorum ve oyun skyrimin devami değil en basitinden şöyle acıklayım bu skyrim öncesi geçiyor ve skyrim online değil elder scrolls online gözüyle bakmanız lazım skyrim fanları için değil elder scrolls fanları için yapılmış bir mmorpg

    tank olmak istiyorsanız imperial oynayabiliyorsanız öneririm imperial açamıyorsanız argonian açabilirsiniz pasifleri daha çok işinize yarar tankta magicka stamina olayı yoktur ama şöyle oranlayabilirim toplam puanınız 100k olsun diyelim(rakam sallamasyon)

    canınız %40 staminanız %40 magickanız %20 olucak şekilde denge kurabilirsiniz stamina neden ağırlıkta derseniz blok olayını bilirsiniz büyük derecede aldığınız damageyi düşürür ama bu blok staminanızdan yer sizin 50 level olduktan sonra 160 cp yapmaya odaklananın bu cp ye kadar istediğiniz şekilde takılabilirsiniz oyunda ama 160 cp olduktan sonra hangi yöne gideceğinize karar vermeniz gerekiyor tavsiyem elder scrolls turk sitesine bakmanız orada buildler var muhtemelen tarihleri geçmiştir ama temel bilgileri öğrenebilirsiniz ve mutlaka bir guilde girin

    benim özel olarak tavsiyem tank oynayacaksanız ilk classınız olarak dragon knight öneririm dragon knightin başlıca özellikleri alan kontrolu iyi ve defansif olarak templardan biraz daha iyi diyebilirim ve ultimate skilleri tanklığa yatkındır şunuda belirteyim oyunun başından sonuna kadar tank olamazsanız ilk başta dps olmak zorundasınız ki rahatça kasılabilin mesela templar bu konuda çok iyidir tek başına rahatça hayatta kalabiliyor kasılırken ama end game yaklastıkca dk dps tank olarak templardan iyidir templar main olarak healer oynanır 2.rol olarak tank dps yapmayi düşünebilirsiniz dk ise hem main olarak canınız sıkılınca dps olabilirsiniz hemde tank olabilirsiniz 2 rolu de çok iyi yapabilir

    şunuda ekleyeyim bir class tank healer olabilir duruma göre ama healer dps yada tank dps olamaz end game de

    nokta virgül için kusura bakmayın



    Oyuna yeni baslamistim zaten cok tesekkur ederim nord olarak ayaelamistim karakteri ama argonian yapicam tavsiyen uzerine champiion 160 olana kadar setlerin bir onemi yommus ondan sonra set toplayin deniyor arastirdigimda dragon knight two handed silahlar kullaniyordu galiba yanlis hatirlamiyorsam assasin tarzi bir karakterde oynama sansim varmi argonian ile? Biraz daha zor galiba bu sinif digerlerine gore.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 409410411412413
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.