Şimdi Ara

The Elder Scrolls Online [ANA KONU] (463. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.454
Cevap
89
Favori
345.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Türkçe dil eklense ben full paket olarak alacağım
    Şu an üçüncü kez skyrim başladım oyun bir başka ya her oynayışta ayrı bir keyif veriyor hocam :)
    Special sürüme mod kurdum oyun oldu next gen

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun kalabalık mı arkadaşlar? Ve Türk oyuncu sayısı yeterli mi?

    Eskiden F2P MMORPG oynamışlığım var, ilk defa bu türden ücretli oyun deneyeceğim. Aklıma bu oyun geldi. Hem indirimdeymiş. Loncayla beraber yapılabilen görevler çok mu? Duruma göre loncalara girmeden tek başıma oynamak istersem oyunda ne kadar ilerleyebilirim? Standart sürüm nereye kadar yeterli olur? Bu tür oyunlarda sürekli yaratık keserek kasmayı değil, verilen görevlerin hikayesini okuyarak oynamayı seviyorum. Zevkine oynayacağım akşamları ve özellikle hafta sonları. Vallahi sıkıldım, zaman ayırıp oyun da oynamıyordum uzun zamandır. Görevleri, hikayesi sarar derseniz alacağım. Hem çevrede koşturan insanlar görmek iyi olur diye düşünüyorum. MMORPG'ler tam karantina oyunu lan aslında.

    Cevap gelmemiş, ben de başka bir MMORPG'de karar kıldım, oynuyorum. Şimdilik iyi gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 11 Aralık 2020; 1:23:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rusça dil desteği bildiğim kadarıyla gönüllü ekipler tarafından önce addon olarak sonrada resmi olarak çıktı.

  • Halorandal H kullanıcısına yanıt

    Resmi dil olarak eklendi artık eklenti gerekmiyor. Resmi çeviri olmayarak oyunun Japonca, İspanyolca gibi sürümleri de var. Ama onlar da şuan addon kullanarak oynuyorlar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba.


    Yeni kurulan bir guilde dahil olmak ister misiniz? Öncelikle yeni başlayan oyuncuları bekliyorum. Özellikle yeni başlayan arkadaşlar gelirse daha memnun olurum. Herhangi bir guild zorunluluğu yok. Buradan ya da oyun içinden mesaj atabilirsiniz. Çoğu zaman oyundayım.


    IGN: @merothebro

    @xenopia



    İyi oyunlar dilerim! :)

  • The Elder Scrolls Online - Gates of Oblivion Teaser Trailer


  • The Elder Scrolls IV: Oblivion'un 15. yılı sebebiyle oyuncular bu defa Tamriel dışında bir yere gidecekler yeni ek pakette, hangi Oblivion diyarına gideceğimiz henüz net değil (Bildiğiniz üzere TES dünyasında her Daedra ve Aedra'nın kendine ait bir diyarı var uzayda.) Ve olayın Tamriel kısmının Cyrodiil topraklarında geçeceği söyleniyor.

  • İyi günler ikinci elde ilanım var fakat daha çok insana ulaşmak adına burada da söylemek istedim,yasaksa kaldırırım problem değil.Elimde ps4 eso için 19m gold var ve ps4 ümü sattım oyuna da son verdim bunları satmak istiyorum elimdeki miktar 19m hepsini almak isteyene 500 tl den veririm ayrıca 100k crown ımda var isteyene gift şeklinde item da alabilirim pm ile iletişime geçebilirsiniz saygılarımla.

  • Arkadaşlar ben oyunu 2 yıl kadar önce Tamriel Edition olarak almıştım. Şimdi arkadaşla tekrar başlayacağız bütün dlc leri alalım dedik Greymoor paketini alsak önceki bütün dlc ler gelmiş olur mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orphe O kullanıcısına yanıt
    Selamlar, hafta sonu indirimden faydalanarak basic modda satın almak istiyorum. Başlangıç seviyesi için basic modu önerir misiniz yoksa çok mu zevksiz olur? Amacım farm yapmak, partyli etkinliklere katılmak, pve takılmak oyun içi ticaret yapmak. Daha önce eso oynamadım.
  • 2017 de Tamriel Edition almıştım standart olarak.


    Yeniden bir oyunda takılayım dedim ama baya bir dlc gelmiş.

    oyunun sayfasında pek açıklama yok

    The Elder Scrolls Online - Greymoor Upgrade 62 TL

    The Elder Scrolls Online - Greymoor 98 TL


    şimdi üstteki sanırım sadece greymoor alttaki ise tüm dlc leri ekliyor. tüm DLC lere gerek var mı ? durum nedir bilen bilmeyen ?

  • TheMuyu kullanıcısına yanıt

    Dlcler ikiye ayrılıyor. Bir kısmı oyuna yeni harita, bazen yeni skiller ekliyor. Her harita yeni hikaye barındırır. Bir kısmı dungeon ekler. Dungeonlardan yeni set eşyaları düşer. Eğer ben lore ve story odaklı ilerlemek istiyorum diyorsanız tüm dlcler gerekli. Sadece set peşindeyseniz dungeon dlcleri yeterli olur. Dlcler sadece oyun içi parayla alınabilir. Plus üyesi olursanız dlclere erişiminiz ücretsiz açılır.


    Chapterlar ise steam sayfasından veya oyun içinden alınabilir. Alttaki paket oyuna çıkmış chapterları ekliyor sanırım. Steam sayfasını atarsanız bakayım, emin olayım. Chapterları oyunu uzun süre odaklı düşünüyorsanız mutlaka almanız gerekmekte. Çünkü oyuna sadece yeni harita, hikaye eklemiyorlar. Yeni craft sistemi, yeni sınıf, yeni ve önemli skiller, Trialler gibi baya önemli şeyler ekliyorlar. Dlcsiz oyun olur ama chapterları mutlaka edinmek gerekiyor. Oyundaki en önemli setler Triallerden düşer, sadece bu detay bile ne kadar önemli olduklarını anlatmama yeter sanırım.


    Bunun dışında sorunuz varsa yazarsanız hocam. Cevaplarım yine.

  • Bu oyunda gold satıp para kazanmak mümkün müdür?

  • Xbox da tüm paketlerini 130a aldım. İndirimde.

    Bağımlılık yapmaz umarım. Baya sardı beni. Herkese hitap eden yapısı var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aschil

    Xbox da tüm paketlerini 130a aldım. İndirimde.

    Bağımlılık yapmaz umarım. Baya sardı beni. Herkese hitap eden yapısı var.

    Güzel oyun her daim oynanır. Karakterimi geliştireyim, şu haritadaki görevleri, aktiviteleri bitireyim harita tertemiz olsun, karakterime meslekte kasayım, achievement kasayım, dungeon yaparım vs derken oyun zaten parasının fazlasını çıkartıyor. Ben uzun süre Plus oynamıştım. En son da geçen sene oynadım ancak güzel oyun her türlü oynanır.

  • Psikotrex kullanıcısına yanıt
    Çok eğleniyorum. Class karar veremedim en son magicika soc. de karar kıldım.
    Skill ve build yapısı itibariyle tamamen özgün bir oyun.
    İster solo ister multiplayer, single kafama göre takılabiliyorum.
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Geçmiş olsun çoktan bağımlı olmuşsun bile. Ben bu oyunu storysini bitirip köşeye atarım diye almıştım. 2000 saate yakın oynadım story kısmında hala yapmadığım çok fazla içerik var


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafamı kurcalayan tek bir şey var. Class build arasında dps olarak uçurum var mı.
    imba build var mı
  • aschil kullanıcısına yanıt

    Trial veya veteran dungeon yapmayacaksanız build gerekli değil. İstediğiniz gibi solo takılırsınız ama dediğim aktivitilerde build gerekir. Dps oynayacaksanız en yüksek fpsi veren comboları var, bunlar patchten patche değişir. Onları yapmak zorundasınız özellikle trial gibi zor alanlarda. Bu buildleri ve comboları nasıl öğrenirim diye sorarsanız da YouTubedan güncel olan rehber videolarını izleyin, orada yapıyorlar. Zaten alışma süreci bitince kendiniz de yaparsınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayır, o konudan yana sikayetim yok. Öğrenerek, araştırarak oynayan birisiyim.
    Sıkıntım şu. Misal, Diablo olsun. Poe olsun. Meta vardır. Bu meta diğer class veyahut speclere ciddi fark atar. Pvp de de olabilir. Onu sevmezsen partilerde yer bulmada sıkıntı çekersin. Player kesemezsin gibi.....

    Hani illa şunu oyna durumu var mı.
  • 
Sayfa: önceki 461462463464465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.