Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
55
Favori
82.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • oyunu PS5'de bitirip sattım. bir de PC'de oynamak istiyorum ama performans sorunları devam ediyor mu hala? yüksek ayarlarda, 1080p'de rtx 3060 ile oynayan var mı?

  • Gaara34 kullanıcısına yanıt

    Merhaba , i5 12400f, ddr4 3200 mhz 8x2 ram, m2 ssd ve rtx3060 ile Wİndows 11 de 1080p de high, maksimum karışık ayarlarda motion blur kapalı 60 fps neredeyse sabit alıyorum. Çatışmada 50 ile 60 arasında geziyor.Nvidia Driver ise 512.15 muhtemelen güncel değildir.

  • Ne bi tutorial ne bi eğitim hiçbir şey beni direk bossun önüne attılar boss da yedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eziyet, kan, göz yaşı.. 130 saat sonunda bitti.. Elden Ring [PC ANA KONU] 


    Bir kez bitirmek yetti tekrarına sabrım yok, belki bir kaç sene sonra ancak bir süre daha ismini anmayacağım. Olumsuz sayabileceğim çok şeyi de, olumlu sayabileceğim çok şeyi de var. Stabil bir oyun değil, oyun içinde sıkıntıları mevcut ama meret güzel bee.


    Bu arada PC'de hala sıkıntılar mevcut, düzelteceklerini de sanmıyorum. Sinir bozucu hatalar, oynanış sorunları..


    Not: Zor geldiyse büyücü alın, büyücü fazlasıyla kolaylaştırıyor. Şöyle söyleyeyim, başkalarına boss kesme için yardıma gittiğimde yüzde 90'ı strenght karakterlerdi Elden Ring [PC ANA KONU] 

  • Bu oyun zor diye bırakmıştım, internette oyunun kolaylaştırıcı modu indirdim artık oyun çok zevkli ilk büyük boss u geçtim. Kolaylaştırıcı modu bu siteden indirdim.

  • kendi pc performansımda denemek ve son optimizasyon durumunun ne olduğunu görmek için offline hesap satın almayı düşünüyorum. duruma göre de hesaptan devam edebilirim. daha önce bu şekilde hesap alan ve sonrasında sıkıntı yaşayanlar oldu mu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • blendw kullanıcısına yanıt

    Böyle saçma sapan şeylere toolara gerek yok. Oyunu kolaylaştıran kendi içinde bir sürü mekaniği var.

    En kolayı mimic ash of warı bulup +7-8'e kadar bassan yeter. Boss fightlar resmen easy mode'a dönüyor, assasins creed seviyesine geliyor nerdeyse. Hele bir de faith/int/arcane caster karakter'in varsa gerçekten o kadar kolay oluyor ki bayıyor yani, ne bir tatmin duygusu ne zorlanma.

  • ben ki 25 yıldır mmo rpg ne varsa oynayan adamım. tam 45 dakkadır ok kılıç kalkan nereye takınca noluyor onu nasıl çekiyorum onu nasıl geri yerine sokuyorum oraya buraya tıkla hala çözemedim. Yoldan geçerken yaratığa dalıyorum tek atıyor. başkasına dalıyorum ben tek atıyorum. Hangisine dalmamam gerek ölmek gerekiyor anlamak için. Yaratıkta lvl falan göstermiyor. Kontrolleri çözmek zaten zulüm. Açık dünyanın ortasına atıp bıraktı oyun kontrolleri falan nasıl öğrenirsen öğren dedi. ölüp ölüp dirilmekten yıldım.

  • martax32 kullanıcısına yanıt
    yaşadığın şey fromsoftware oyunlarını ilk defa oynayan biri için normal. oyunda asla tanrı seviyesinde olmuyorsun. son level’da olsan bile. ölüp ölüp alışacaksın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim klavyemde 60 tane tuş var, oyun beni hapsetmiş 4 tane hotkey'e. Fazlası için swap tuşuna basılı tutcakmışım. Niye ? gamepadle oynayanlar mutlu olsun diye. eşşeğe binmek için ayrı kombo yap, eşşekten inmek için ayrı kombo yap. Skill mi değiştireceksin 3 kere şu tuşa basmadan istediğin skill gelmez elinde. Silah değiştireceksen zaten boku yedin. Oyunu klavye fare ile oynanabilir hale getirebilmek için ya 50 saat aynı şeylere tekrar yapıp kas hafızası geliştirecen yada bir sürü makro yazıp işi kolaylaştıracan. Kamera açısına çare yok ama ya götünü dön yada gözün adamdan başkasını görmesin..



    İade edip kurtuldum bu kontrolsüzlük zulmünden. Oyun içeriğine hiç bakma şansım olmadı oyun bu kamera garabeti ve 4 tuşa sıkıştırılmış şekilde oynamak benim açımdan zulüm.


    Gelen giden oyunu yağlayıp yıkamış. Kimse de dememiş ki bu oyun klavye fare ile oynamak ayrı bir peygamberlik istiyor.





  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Oyunu 74 saatte bitirdim kontroller ile ilgili hiç makroya ya da kas hafızasına ihtiyaç duymadım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    klavye fare oyunu değil zaten. oynayana da helal derim. o değil artık hiçbir oyun klavye fare ile oynanmamalı dünyanın tuşu var. gamepad alıyorsun keyfine bakıyorsun bu kadar. ama iade etmişsin sen yapacak bir şey yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar kolay modu getirse bir o kadar da satacak Japon inadı işte. Bizim oyunumuz böyle isteyen oynar kafasındalar. kitlesi sayesinde peynir ekmek gibi satıyor oyun dünyasının Apple'ı oldular. Elden Ring [PC ANA KONU] Milletin modlara yönelmesi normal, napsın oynamak istiyor oynayamıyor, dünyası atmosferi hoşuna gitmiştir, ilgisini çekmiştir. Offline oynayacaklar için ''easy mode'' güzel bir alternatif olmuş. O başladığımız yerde Atlı bir adam iki atıyordu, bu modu yüklediğin zaman seni 5-6 kere vurduğu zaman anca öldürebiliyor. Hiç sinir, strese gerek kalmadan oyunun tadını çıkarıyorsun. Elden Ring [PC ANA KONU] 


    Burada arkadaş çok iyi anlatmış.



    Elden Ring [PC ANA KONU]ConConyoutube
    This is a guide on how to install the Elden Ring Easy Mode mod that gives the game an a very casual vibe in difficulty. Do NOT attempt to play online with mods ever. Anti-cheat Toggler: https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/90 Easy Mode Mod: https://www.nexusmods.com/eldenring/mods/146 0:00 How to turn off Anti-cheat 1:55 Normal Gameplay comparison 2:12 How to install Easy Mode Mod 4:34 Easy Mode Gameplay comparison 5:35 How to uninstall the mod Playlist ► https://www.youtube.com/watch?v=JBcbBI8443Q&list=PLEFmHCQRBf0BCBaFkqpRIbVSjx0ATZ6N7 Join us on Discord: https://discord.gg/6F8qqzZ Here are all the games I make videos on: https://www.youtube.com/c/ConCon/playlists #ConCon #EldenRing
    https://www.youtube.com/watch?v=sGNBKB4q-FU




  • arman09 kullanıcısına yanıt

    aferim sana kardeş. ben yaşlıyım elim alışmış serbest kamera oynamya, klavyedeki tüm tuşları kullanmaya. 1 tane pot içmek için kombo yapacak kadar bende hızlı refleks kalmamış.

  • Johnny Silverhand kullanıcısına yanıt

    Kardeş iyi hoş diyorsun da "oynanmamalı" ne demek. Dolapta 2 tane gamepad var yıllardır küflendi yatıyor. Keyif almıyorum niye böyle kesin yargıyla konuşuyosun ki ? Herkes senin hoşlandığın şeyden zevk almak zorunda değil ki. Eşcinsellerin, tüm erkekler vurdurmalı. Dünya kadar tokmakcı var, çok zevkli bişey demekle aynı senin dediğin. O aletten oyun oynamaktan zevk alsam pc'ye bi kamyon para dökmem konsol alıp geçerdim.

  • martax32 kullanıcısına yanıt
    off hayatımda böyle duyar görmedim. ben 15 tane tuşla oynamayı sevmiyorum ve bunu belirttim. konuyu daha fazla uzatmaya gerek yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • martax32 kullanıcısına yanıt
    Abartıyorsunuz neyse beceremiyorsanız farklı oyunlara da yönelebilirsiniz altı üstü bi oyun sonuçta

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu easy modu kullanan direk kendine hakaret etsin daha iyi, yada ac serisinden başka birşey oynamasın

    Oyunda kolay mod zaten var sadece beyni sünger seviyesinden çıkarıp biraz araştırma yapmak lazım. Oyun zaten bu kesime hitap ediyor, araştırıp okuyup veya zor yoldan deneme yanılma ile en efektif buildi yaratmanı istiyor, hitap ettiği kitle bu diğerleri gitsin ez mode oyunları oynasın kafasındalar.


    Mimic tear'i upgrade ettiğin an zorluk diye birşey kalmıyor oyunda. Son 3-4 bossu bir elinde telefonla kesebilecek duruma geliyorsun. Easy mode diye zırlayanlar için adamlar böyle çözüm sunmuş kendi oyun dinamikleri içinde hiç de sırıtmıyor ve çok doğal bir oynanış içinde sunuyor. Yoksa ayarlara koy easy settings en kolay seçenek.


    Zaten japonlarda oyun kültürü konusunda bu kadar titizliği kafa patlatmayı sonlandırdığı an tüm oyunlar diablo immortal tarzı 30 iq ve para gerektiren bir şeye dönüşecek





  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.