Şimdi Ara

Elden Ring [PC ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
55
Favori
82.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • -Yarıtanrılar tarafından yönetilen, farklı zindanlar mantığında işleyen 6 bölge var. Burada istediğinize gidebilirsiniz.

    -Mezarlar, şatolar, kaleler ve mini zindanlar gibi pek çok FromSoftware oyununda gördüğümüz şeyler Elden Ring de de var.

    -Oyunu erteleme olmadan Ocak 2022 de çıkaracaklarından baya eminlermiş.

    -Karakter yaratma, farklı sonlar, opsiyonel boss'lar gibi yine diğer FromSoftware oyunlarında gördüğümüz şeyler de bu oyunda var :)

    -Dark Souls 3'ün savaş sistemi temel alınmış üstelik 100'e yakın da teknik olduğu söylenmiş anladığım kadarıyla.

    -Nioh 2 de ki gibi bir Spirit sistemi olacağından bahsediliyor. Bu spiritleri toplayıp, kullanabileceğiz ve saldırı, savunma, tuzak vb gibi farklı türleri olacakmış. Üstelik ruhlar da geliştirilebilirmiş.

    -Multiplayer olarak geniş alanları keşfedebileceğiz ama at süremeyecekmişiz.

    -Elden Ring önceki oyunlara nazaran çok fazla seçeneğe ve mekaniğe sahip ama düşmanlar hala çok zorlayıcıymış.

    -Oyuncunun keşfederken motivasyonunu düşürmemek adına fall damage'ı düşük tutmuşlar.

    -FromSoftware oyunlarında bir ilk olarak bir dünya haritası var :D ama zindanların bir haritası yok.

    -Materiallerin kullanıldığı bir craft sistemi de olacakmış.

    -En güzeli de şuraki Miyazaki'nin söylediğine göre "çok fazla yan görev vs şeyler" yapmadığınızda oyunun 30 saate yakın sürebileceğini söylemiş ki bu harika bir şey.


    Flood bir daha okunup ana konuya eklense efsane olur benim çevirimce sıkıntı olabilir belki @b0Ni





  • Elden Ring için yeni detayları ortaya çıkardı. Ortaya çıkan bilgilere göre oyuncular savaşta avantaj elde etmek için çevreyi ve hava durumunu kullanabilecek.

     

    Elden Ring'de oyuncular uçsuz bucaksız tarlalardan geçecek, inişli çıkışlı tepelerin üzerinden dörtnala koşacak, yaşam ve tehlikeyle dolu bir dünyayı at üzerinde keşfedecek. Oyun, bozkırlarda sinsi sinsi dolaşan efsanevi yaratıklara ve bataklıklarda gizlenen türlü tehlikelere ev sahipliği olacak. Ayrıca oyuncular, düzinelerce beceriyi kullanabilecek ve kendi tarzlarına en uygun olanı seçebilecek.

     

    Oyunda kaçış ve savuşturma mekanikleri de ön planda olacak. Oyuncular, düşmanların yapacağı hamleleri önceden kestirmesi ve bu saldırıları akılda tutmaları gerekecek.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Bandai_Namco_Elden_Ring_icin_Yeni_Detaylar_Paylasti-109916.htm





  • hoş gelmiş sefalar getirmiş keşke bir de türkçe geleymiş.


    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    ELDEN RING on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING
  • darth hede kullanıcısına yanıt

    Elden Ring [PC ANA KONU]  

  • Keşke fiyatını bilseydik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2 efsane adam , 2 Akil ötesi Adam :) Ortaya cıkacak eserin en Kötüsü bile EFSANE olacagindan şüphe yok..:) beklemedeyiz.

  • Elden Ring [PC ANA KONU]IGNyoutube
    We saw 15 minutes of Elden Ring gameplay and got our first extended hands-off look at From Software's Latest. Check out our first Elden Ring preview to get a better understanding of the way the world is split between the open field, dungeons, and Legacy Dungeons, along with a little taste at what the first legacy dungeon, Stormveil Castle, has in store. #IGN #Gaming #EldenRing
    https://www.youtube.com/watch?v=O3Vy90f9ozc&feature=youtu.be
  • Görseller gelmiş.

    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asahi Breweries -- 27 Ağustos 2021; 17:10:1 >




  • R-10 kullanıcısına yanıt

    15 dk'lık gameplay mi geldi diye atladım da yine hüsran yine hüsran Elden Ring [PC ANA KONU] IGN ekibi 15 dk'lık bir oynanış görmüş ve onun üzerine olan yorumlarını içeriyor video. Birkaç gözüme çarpan detay ise:


    -Diğer bütün From Software oyunlarından her anlamda daha esnek bir oyun Elden Ring,

    -Açık dünya da çimlerin arasında parlayan ve bonfire'lara benzeyen ışıklar checkpoint noktalarımız olacak. Bu ışıklar aynı zamanda ana hikayede ilerlemek için gitmemiz gereken yeri de gösterecekmiş. İster bu ışıkları takip ederek oyunun istediği yere gidebilir ya da kendi yolunuzu bulmak için başka yerlere de gidebilirsiniz.

    -Oyuncu, kamp ateşi etrafında ki bir grup düşmana karşı savaşmaya hazırlanıyorken alana bir anda bir ejderha geliyor ve tek hamlede düşmanları haklıyor. Ve bir anda bir boss fight başlıyor.

    -Bir yerlere bir şeyler taşıyan düşman konvoyları açık dünya da oldukça fazlalar ve onları nasıl haklayacağınız size bağlı. Eğer yeteri kadar güçlüyseniz hepsini haklayabilirsiniz ama gizli gidip uyku okları ile düşmanları da tek tek halledebilirsiniz.

    -Oyunun dünyasında esnekliği bozmamak adına uzun mesafeleri kat edeceğiniz çeşitli zıplama platformları bulunmakta.

    -Diğer From Software oyunlarına nazaran artık yepyeni bir özelliğimiz var: Haritaya sahip olmak ve bakmak Elden Ring [PC ANA KONU] Çok detaylı bir harita değil ve siz yeni şeyler buldukça harita güncelleniyor. Ayrıca haritada işaretlediğiniz bir alanı da oyun içinde görebiliyor ve oraya nasıl gideceğinizi de görebiliyorsunuz.

    -Açık dünyada içi ağzına kadar dolu zindanlar var ve tabi içinde değerli hazinelerde var. IGN'in gördüğü demoda bir zindana girmişler ve bu zindan oldukça basit bir tasarıma sahipmiş. İçinde düşmanlar, giyotin tuzakları ve bir hazine odası varmış. Tabi bu oda da oldukça güçlü bir düşman tarafından korunuyormuş. Zindanların tasarımlarının hep böyle olmayacağını da eklemişler.

    -Birde efsanevi zindanlar var ki onlar ise gerçekten görkemli duruyormuş. 6 bölgenin de kendine has efsanevi zindanları varmış ve bölgelerinde en ilgi çekici yerleri bunlar. IGN ise Stormville Castle isminde bir efsanevi zindanı ziyaret etmiş. Zindana nasıl gireceğiniz de size kalmış. İster ana kapıdan girip tüm düşmanları haklayabilir ya da gizli girişi bulup buradan girebilir ve gizlilikle ilerleyebilirsiniz. Tabi gizli olan yolda tek hamle de öleceğiniz kadar zormuş. Stormville Castle ise tasarım olarak Demon's Souls da ki Boleterian Palace'a oldukça benziyormuş.

    -Son olarak ise Gameplay Trailerın sonunda gösterilen çok kollu boss ile karşı karşıya gelmişler ve her şeyiyle tam bir Souls işi olduğunu hatırlatıyormuş. Üstelik bu boss'un ikinci bir fazı da varmış.

    -IGN'in demodan aklından kalan ise oyuncuya tanınan özgürlükmüş. Gerçek manada oyun sizin keşfinizi bekliyormuş.


    Benim anladığım bunlar. Çok über süper bir şey gelmiyor gibi ama From Software'in açık dünya yorumu bence sağlam bir iz bırakacaktır :)





  • Alkan abiden de güzel bir flood gelmiş. İsteyen tweete gidip diğer detaylara da bakabilir. Elden Ring [PC ANA KONU] 


    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]Alkan Adakanertwitter
    “Elden Ring'ten yeni bilgiler: - Her yerden fast travel mümkün - Çok sayıda opsiyonel düşman, birden fazla ilerleme yolu ve oyun sonu var. - Okçular ve büyücüler at üstünde savaşabilecekler - Legacy Dungeon'lar (zindanlar) ana dünyadan bağımsızlar (Bloodborne benzeri sanırım)”
    https://twitter.com/AlkanAdakaner/status/1431244003865944064
  • Bide fiyatını öğrensek artık ya alacz alamıyoruz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Elden Ring [PC ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 12 Eylül 2021; 16:31:19 >
  • Yeni çıkış tarihi 25 Şubat 2022 ve kasım da da konsollar için kapalı beta düzenlenecek.


    Elden Ring [PC ANA KONU]ELDEN RINGtwitter
    “Important message: ELDEN RING will release on Feb 25, 2022, as the depth & strategic freedom of the game exceeded initial expectations. Thank you for your trust & patience. We look forward to seeing you experience the game in the Closed Network Test in Nov. The #ELDENRING Team”
    https://twitter.com/ELDENRING/status/1450100145689927683



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hudson51 -- 18 Ekim 2021; 17:17:22 >
  • Yarın Türkiye saati ile 17.00 da 15 dk'lık bir oynanış videosu gösterilecek.


    Elden Ring [PC ANA KONU]ELDEN RINGtwitter
    “Join us for a 15-minute glimpse of #ELDENRING gameplay on November 4th at 3 PM CET/7 AM PDT Youtube: https://t.co/yNnvFmV3ky Twitch: https://t.co/jFFOwDSEfr”
    https://twitter.com/ELDENRING/status/1455897616840015874
  • Soulslar gibi bir çöp daha geliyor

  • önsipariş 299 TL


    Elden Ring [PC ANA KONU]
    Elden Ring [PC ANA KONU]store.steampowered.com
    ELDEN RING on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1245620/ELDEN_RING


    15dk gameplay


    Elden Ring [PC ANA KONU]Bandai Namco Entertainment Americayoutube
    Return to your world, Tarnished. Pre-order #ELDENRING: http://spr.ly/6007JXY0V ELDEN RING is an Action RPG developed by FromSoftware – releasing Feb. 25th, 2021. Digital Deluxe and Collector’s Editions are available for pre-order today. The Premium Collector’s Edition will be available for pre-order for fans in US and Canada soon, exclusively at the Bandai Namco Store. Follow ELDEN RING: Twitter: https://twitter.com/eldenring/ Instagram: https://www.instagram.com/eldenring/ Facebook: https://www.facebook.com/eldenringofficial
    https://www.youtube.com/watch?v=Tw-zJ3bAg08



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 4 Kasım 2021; 17:30:40 >
  • Fiyat böyle kalmaz gibi alın düz sürüm yeter.. Deluxe içinde dlc vs. yok müzik ve sanat tasarımı için 100 tl ek ilginç..

  • Elden Ring eski nesile de geleceği için grafikler çok iyi değil ama atmosfer harika. 300 TL fiyat bu zaman için gayet iyi. Tabi ben indirimleri beklerim. Elden Ring [PC ANA KONU] 

  • artık 1 sene türkçe yama bekleriz. aynı anda 15 grup çevirir sadece 2 tanesi çıkar

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.