|
Elden Ring filmi resmen duyuruldu; Yönetmen ve stüdyo tercihi dikkat çekiyor
-
-
Güzel bir Lore var, ama tek filmde anlatılabilir mi bilemedim. Uzun bir film olacaktır diye düşünüyorum. Güzel olsun izleriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Katılıyorum tek film yetmez anlatılacak çok hikayesi var. Şöyle Yüzüklerin Efendisi gibi muhteşem bir üçleme yapılır da gözlerimizin pasını alır umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ OzdalDogru -
Epic olmayacaksa güzel cgi kullanılmayacaksa hiç yapmasınlar daha iyi.
Yapımcı insan ilişkilerine odaklanan filmlerle tanınıyor, ex machina da a24'e ait değil sadece dağıtımını yaptılar. Garland da kıyamet senaryosu dışında bir şey üretemeyen bir yazar. Sırf kendi yazdığı filmleri çekmek için tecrübesizce yönetmen olmuş eksik bir adam. Yani çok çok zayıf bir ikili. Özellikle Elden Ring gibi bir oyun için daha sağlam bir kadro ve yönetmen beklerdim.
-
Bir Elden Ring filmine sıcak bakmıyorum. Aşağıda sebeplerini sıralamıştım.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160789674
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160797980
Senarist ve yönetmenin verilmiş materyali izlenebilir kıvama getirmeye yönelik yorum ve ilaveleriyle beğenilmeyecek jenerik bir fantastik yapımın çıkması çok olası. Düpedüz Elden Ring'i anlatırlarsa da ortaya çoğu kişiye hitap etmeyecek ve sinemaya fazla uymayacak niş bir iş çıkar.
Ama senarist ve yönetmen gerçekten yaratıcı ve marifetli çıkar; o zaman bilemem. Böyle bir durumda Dune 2 gibi kendisine has bir başarı hikayesi olabilir. Muhtemelen de zaten bunun için şanslarını deniyorlar. Harika bir ticari başarı olmasa dahi Elden Ring ismiyle kendini gişede kurtarır diye varsayıyorlardır (ama o varsayıma çok güvenmemeliler 😄)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity.
-
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
CGI kullanmadan bir Elden Ring çekmek kesinlikle imkansız. Aksi seçeneğin varolduğunu bile zannetmiyorum ben. Elden Ring'e Yüzüklerin Efendisi ve benzeri yapımlarda rol oynamış, bu gibi fantastik dünyaları tema ve konu edinen yapımlarda deneyim kazanmış yapımcılar lazım. Böyle bir dünya nasıl yaratılır, nasıl seyirciye geçirilir, karakterleri nasıl olmalıdır, bu gibi mevzulardan çok iyi anlayan kimselerin işin başında olması lazım. Aksi takdirde piyasada binlerce örneği bulunan niteliksiz fabrikasyon fantastik yapımlardan birisi olur çıkar. Bu banal yapımların ismi, teması ve skin'i Elden Ring şeklinde ayarlanmış bir versiyonu olur sadece.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ We're beyond sympathy at this point, we're beyond humanity. -
peki kahraman hangi siniftan olacak?
-
Oyun uyarlamaları genelde tırtıngen oluyor maalesef.
Umarım bizi şaşırtan bir film olur.
_____________________________ Herşeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım. Herman Melville
En Beğenilen Yanıtlar
|
Katılıyorum tek film yetmez anlatılacak çok hikayesi var. Şöyle Yüzüklerin Efendisi gibi muhteşem bir üçleme yapılır da gözlerimizin pasını alır umarım. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı